Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen DS4 Test sürüşü / donanımlı Fransız
http://youtu.be/2MFmx_qSJCk
Merhaba arkadaşlar arkadaşım Okan ile sizlere Ds4 ü test ettik
Fikir ve düsüncelerinzi merak ediyorum :)
Araçı seven kimse mi olmadı yav hahahahah :)
Day Walker
25-10-2015, 09:19
Geçen sene sıfır araba ararken hanım çok beğendi işte bu dedi tamam dedik bi baktım arka camlar açılmıyo hanım dedim bak s.ktir et dedi direk çıktık.
Adam arabayı yapmış arka camlar açılmıyo ne kadar gereksiz bişey bu araba sırf bu yüzden kaybediyo
Video güzel keyifli olmuş. Mahallede var bitane çok beğeniyodum ama ne demek arka camı açılmıyor ya soğudum acaip saçma olmuş :D
Video güzel keyifli olmuş. Mahallede var bitane çok beğeniyodum ama ne demek arka camı açılmıyor ya soğudum acaip saçma olmuş :D
Tesekkur ederim :)
Arkadaş baya fanatik yalnız hiç laf ettirmemiş arabaya, çekim gayet güzel olmuş ama elinize sağlık :)
Da ds4 5.5 da yaksa dur kalk trafikte o şanzıman 1-2,2-1 yaparken insana sinir krizi geçirtir o robotize yerine en kötü şöforü koysan daha temiz atar vitesi
Arkadaş baya fanatik yalnız hiç laf ettirmemiş arabaya, çekim gayet güzel olmuş ama elinize sağlık :)
Da ds4 5.5 da yaksa dur kalk trafikte o şanzıman 1-2,2-1 yaparken insana sinir krizi geçirtir o robotize yerine en kötü şöforü koysan daha temiz atar vitesi
Vites konusu aslında ele almıştık fakat oralarda epey küfür edilmiş sahneleri uygun bulmadım diye koymamıştım ama vites konusunda hak veriyorum, 1-2 vites geçişler ve geri vites cok sert ve geç atıyor kendısı atarsa
Eline sağlık,
12:27 bip şart :)
Eline sağlık,
12:27 bip şart :)
Okadar çok biplik yer vardı ki :) bu gözümden kaçmış
Teşekkür ederim
Hocam test videolarını izliyorum.Emeğine sağlık .Araç hakkında bişey diyemiyorum ben ama fransız araçlarına onyargiliyim sadece sanki hep bir yerde sıkıntı var .