PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turtle Wax hakkında ki düşünceleriniz ?

Wiseache
25-10-2015, 12:45
Merabalar,
Bugüne kadar hep meguiras kullanmıştım amatör polish makinam ile.Bauhaus'ta ki eleman bana şiddetle turtle wax önerdi bir svı bir de kuru cila aldım uyguladım ama yine de pek memnun kalmadım.Sizin düşünceleriniz nedir ?

Ae86
25-10-2015, 12:52
Satış elemanı kotasını dolduracak sanada tavsiye edecek.Turtle wax bana göre iyi bir marka değil.Birde meguiras kullanıp turtle wax geçiş yapmak ters olmuş biraz.

Wiseache
25-10-2015, 13:06
deneyerek bakalım dedik de pişman da oldum

noelbaba
25-10-2015, 14:04
orda calisan kisa sacli kara kuru bir zibidi var isi gucu turtlewax satmak ve pesinde dolasiyor sinir bozucu. Adam bana zorla turtle wax renkli cila aldirdi hos benimde amacim cila almakti neyse bir kere kullandim sonra rafa kaldirdim hic bir etkisi yok ama yesil tuplu doseme temizleyici kopugu var siddetle tavsiye ederim cok etkili

imprezaWRC
25-10-2015, 14:48
Turtle wax'dan hangi ürünleri tavsiye etti? Hangi bauhaus'a gittiniz?
Turtle wax'ın kaç senedir çıkardığı wet'n wax diye bir ürünü var, muhtemelen bugün çıkan wash coat, wet coat tipi ürünlerin fikir babasıdır. 15 sene önce severek kullanıyordum o ürünü; ama şimdi yeni ürünler denemek istediğimden sürekli yeniden alıp denemeyi erteliyorum.
Turtle wax'ın jant temizleyicisini yakın zamanda merak edip almıştım; jant üzerinde kuruma yapmadan uzun süre çalışmamı sağlamıştı. Video çekememiştim, fotoğraf çekmiştim ama ondan da ne kadar anlaşılır bilemediğimden paylaşmadım.

Turtle wax'ın ürünleri genel olarak iyidir bana göre f/p ürünleri bile denilebilir.

aykutsafakyaman
25-10-2015, 14:58
Ben Turtle Wax'ın Plus PTFE ürününü aldım yaklaşık 2 ay önce. Arabanın rengi beyaz diye çok bişey beklemiyodum ama sonuç memnun etti.Fiyatına göre iyi bi üründü ben memnun kalmıştım.

özcan07
25-10-2015, 23:03
Ben cilalı şampuanini kullanıyorum fiyatına göre beni memnun ediyor başka bir ürününü kullanmadım

mirafiori
26-10-2015, 09:11
Bauhaustaki saçma sapan markalara rağmen tercih edilebilecek bir markadır. Çok çok iyi denilemez yeşil bir wax-polishi vardı el ile uygulamada fena sonuç vermiyordu. Sıvı cilaları v.s kullandım zamanında çok iyi sonuçlar elde edemedim. Şampuanını bende kullandım köpürmüyor olması haricinde bir eksisini görmedim :) Artık piyasada bir çok marka mevcut turtle wax çok mecbur kalmadıkça kullanmayacağım bir markadır tabiki ürün incemelerini izlemeden markayı karalamakta olmaz :)

Slipshod
26-10-2015, 17:43
pro sealer liquid finishing wax kullandım su kaydırıcılığı baya başarılı. t5 pastasını pek beğenmedim ama.

İbrahim33
26-10-2015, 20:34
hızlı cilasını kullanıyorum , iş görüyor.

i-vtec07
26-10-2015, 21:14
Bauhaustaki saçma sapan markalara rağmen tercih edilebilecek bir markadır. Çok çok iyi denilemez yeşil bir wax-polishi vardı el ile uygulamada fena sonuç vermiyordu. Sıvı cilaları v.s kullandım zamanında çok iyi sonuçlar elde edemedim. Şampuanını bende kullandım köpürmüyor olması haricinde bir eksisini görmedim :) Artık piyasada bir çok marka mevcut turtle wax çok mecbur kalmadıkça kullanmayacağım bir markadır tabiki ürün incemelerini izlemeden markayı karalamakta olmaz :)

köpürmemesinin sebebi cilalı olması abi :)

cila oranı arttıkça şampuanın köpürme becerisi düşüyo genel olarak, tabi tamamı değil ama geneli o şekilde .

ben sadece kilini kullandım turtle ın hiç beğenmedim yazık bide 40 lira para vermiştim .

Oznsrl
26-10-2015, 22:10
Arkadaşım kalın pastasını vermişti lanet ettim çok kalındı çok çabuk kurudu falan pişman oldu denediğime farda falan kullanılır anca :D

Wiseache
31-10-2015, 00:08
Pasta Meguiras olarak kulanıyorum da beylikdüzü bauhaus o kadar zorladı ki beni gerçekten merak ederek aldım blue liquid wax ve onun kuru cilasını makina ile uyguladım araç beyaz olduğundan dolayı arkadaşın da dediği gibi beklentim cok yoktu kuru cila eh işte dedirtti