Orijinalini görmek için tıklayınız : Google Street view uygulamasi
Wankel Batu
25-10-2015, 13:37
arkadaslar mükemmel uygulama olmus gercekten teknolojinin büyük nimetlerinden bir tanesi daha once gitmediginiz bir sokagi caddeleri 360 derece görebiliyorsunuz bir yer ararken cok ise yarar ayrica bilindik caddelerde gezebiliyorsunuz mesela bagdat caddesinde yürüyüs yapabiliyorsunuz :D muazzam uygulama olmus bir bakin derim
Daha önce yurtdisinda aktif idi şimdi turkiyedeki calismada tamamlandi .google teknolojiyi en iyi geliştiren sirket zaten benim gozumdede.
Az önce girdim baktım, benim günlük arabanın eski jantları var üstünde, öbürü de sanayide dükkanın önünde duruyor :D Foto çekilme tarihi 2014 diyor :D
Benim 2 yıl önce oturduğum evin önünde önceki yıl sattığım arabam duruyor :)
Yalnız uygulama sakat. Çapkın arkadaşlar tufaya gelmesinler :D
http://m.teknolojioku.com/haber/aldatan-nisanlisini-tesadufen-yandexte-gordu-9556.html
volkan_gs
25-10-2015, 15:46
Yok azizim özel hayata saygı kalmadı ya, plakayı kapatmışlar birde amk hiç anlaşılmıyo çünkü :D
Yandex'te önceden beri vardı farklı olan nedir ?
Yandex'te önceden beri vardı farklı olan nedir ?
Çok az daha detaylı. Ben belki daha yeni fotolar vardır die girdim, en yeni 2014 çıktı.
Streetview olmasaydi bi arkadasin ev adresini bulamazdim :) herbinanin kapi numarasi buğulanmis bir onunki acikti :-D yanliz bu yeni bi teknoloji degilki 2010 yada 11 den beri hizmette
mert_can 41
25-10-2015, 18:28
Bu kıbrısta nasıl bir yerde kalıyosam artık street wiew de yer gözükmüyo :D sadece bazı caddeleri gösteriyo :( kıbrıs göçmen köyü görebilseydim iyidi
Ekrem_06
25-10-2015, 20:47
:D ben kendimi bulamadım ya :D
taylaner
25-10-2015, 20:58
Hiç bir zaman yıkamadığım arabam yine leş gibi çıkmış :D
burkaykalyon
25-10-2015, 21:14
Ben nereden girileceğini bulamadım desem taşlar mısınız beni? :D
Ben nereden girileceğini bulamadım desem taşlar mısınız beni? :D
Sag ustte pc simgesini secerseniz harita ve sol ustte arama butonu cikiyor , haritada tiklarsaniz da zaten goruntu ekrana geliyor . 2-3 dakika bende sadece ilk ekrandaki yerlere baktim sonra cozdum
burkaykalyon
25-10-2015, 21:22
Sag ustte pc simgesini secerseniz harita ve sol ustte arama butonu cikiyor , haritada tiklarsaniz da zaten goruntu ekrana geliyor . 2-3 dakika bende sadece ilk ekrandaki yerlere baktim sonra cozdum
Çok sağol valla :D
taylaner
25-10-2015, 21:28
Veya kısa yoldan , Google Maps'de sağ alttaki sarı adamcağızı istediğiniz sokağa bırakırsanızda çalışır :)
Twiyi sokmuşum araya
http://i.hizliresim.com/9EbOZo.jpg
painkller
30-10-2015, 22:31
Bu kıbrısta nasıl bir yerde kalıyosam artık street wiew de yer gözükmüyo :D sadece bazı caddeleri gösteriyo :( kıbrıs göçmen köyü görebilseydim iyidi
Kibrista haritaya hic guvenme. Ben kac kez yol gordumde tarla cikti, kac tarla gozuken yer yol oldu.
yandex de vardı. ordan kurcalardım ama haziren 2014 de çekilmiş fotolar. honda'm yatıştayken ki fotoları görüp hüzünlendim :(
poseidon
31-10-2015, 00:50
Ibb haritanin da var panoramasi yandexten ve google dan bagimsiz olarak.