PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Formula 1 Amerika GP

Canselmo
25-10-2015, 21:38
İzlemeyen varsa link paylaşıyorum efsane bir yarış oluyor gecen gecene :D:D

http://turkiyef1.com/canli-yayin/

Canselmo
25-10-2015, 21:50
Bundan sonra yarışın tamamını izleyin cok cok heycanlı :) Tamamını izlemek isteyenler

bason
25-10-2015, 21:51
Redbul pilotları ağlıyordur Renault motoru yüzünden... Çok aciz kaldı ve çaresizler... Zaten pist kurudu işler tersine döndü... Bu güzelim şasi ve aero paketleri hakettiğini bulamadı bu senede... Ferrari, Mercedes de biliyorlar durumu ondan adamlara istedikleri motoru vermediler. Honda'yı da mclaren engelliyor. Renault'a kaldılar yine... :)

bason
25-10-2015, 22:00
Yarışın sonuna doğru yağmur yağarsa Redbul lar geri döner... :D İnşallah... :D

ghibli06
25-10-2015, 22:13
Vettel efsane gidiyor...

Canselmo
25-10-2015, 22:15
Harika bir yarış oluyor gercekten uzun zamandır bu kadar geçişin oldugunu görmemiştim.

Vettel 13. başlayıp Su an 3. durumda

bason
25-10-2015, 22:23
Bu tip koşullarda 13. başlayıp 3. lüğe çıkmak çok etkileyici değil bence. Rai nin, Alonso'nun daha efsaneleri vardır. :D Yalnız Redbul sadece yağmur ayarı yapmış ve Toro Rossolar yine zevk katıyorlar yarışa. Pilotları genç, agresif ve DNA larına güveniyorlar, hemde araçları her zaman mücadeleci... Kuruda redbul ları bu kadar kötü beklemiyordum, bunun yanında yağmurda da Mercedesleri böyle beklemiyordum. Bu arada Bi ihtimal Rosberg ceza alabilir mi?

Canselmo
25-10-2015, 22:31
Ahahah neler oluyor yarışta valla cok ilginç

Canselmo
25-10-2015, 22:32
Kyat viraj cıkışı çimlere cıkmasıyla kaza yaptı yine bir SC . Yine bir strateji değişikliği :D

bason
25-10-2015, 22:36
Güvenlik aracı bir kaç kez daha girerse sıralamaya girecek herhalde... :D Belki puanda alır. :D

Canselmo
25-10-2015, 22:43
rosberg nasıl bi hata yaptı ham i şampiyon yaptı..

Yalnız ciddi ciddi tekrarnı izlicem bu nasıl yarıştır :D

Y.Emre
25-10-2015, 22:50
neler oluyor öyle. alonsoya yazık olcak gibi yine..

Canselmo
25-10-2015, 22:56
Bu ham kadar ballı bi adam görmedim acık ve net :)

Mehmetmert
25-10-2015, 22:56
Ham şampiyon oldu :)

ZX-636R
25-10-2015, 22:59
yau yarış içinde 5 tane yarış vardı. indycar izledim sanki

Canselmo
25-10-2015, 23:05
Hamilton rosberge şapkayı fırlattı küstahca

Rosbergde cevabı ham e fırlatarak oldu

tyMu
25-10-2015, 23:06
Uzun zamandır f1 izlemiyordum iyi geldi :) Özellikle son bölüm çok keyifliydi arka taraflarda sürekli bir aksiyon vardı. :)
Tebrikler hamilton a 3. şampiyonluğunu aldı .:icon_tup:

997TT
25-10-2015, 23:24
Muthısss bır yarıstı,bugunku pıst gunu,ustune derby ve bu yarıs.
Harıka bır gundu!
Ham hakkında yaz dıyen arkadaslarım,bana gaz verdıgınızın farkındayım :) Sevmıyorum ve 6 kezde dunya sampıyonu olsa sevmıyecegım.
O sapkayı ona gıydırırler bır gun.(neyse)
Muthıs yarıstı,muthısss....

Canselmo
25-10-2015, 23:28
hamiltonun hareketi için

https://twitter.com/NapD/status/658388555392241664

tyMu
25-10-2015, 23:31
hamiltonun hareketi için

https://twitter.com/NapD/status/658388555392241664

Bunu görmemiştim ayıp etmiş

Canselmo
25-10-2015, 23:31
Muthısss bır yarıstı,bugunku pıst gunu,ustune derby ve bu yarıs.
Harıka bır gundu!
Ham hakkında yaz dıyen arkadaslarım,bana gaz verdıgınızın farkındayım :) Sevmıyorum ve 6 kezde dunya sampıyonu olsa sevmıyecegım.
O sapkayı ona gıydırırler bır gun.(neyse)
Muthıs yarıstı,muthısss....

Abi aynı şekilde 2008 de massa ile son yarışta kazandığı şampiyonlugu hariç (o anda bile massa ya cok üzülmüştüm)

Gecen seneki ve bu seneki şampiyonlugu bence ham şansı ve doğru takım tercihinden dolayı ve rosberg gibi aptal bi takım arkadaşı olmasından dolayı diye düşnüyorum. Hep kameralara oynayan ve göz boyayan hareketleri var. Bugünkü yaptıgı hareket ise tam bir .pnelikti

Canselmo
25-10-2015, 23:32
https://pbs.twimg.com/media/CSMUIGhWIAEVvOO.jpg

ZX-636R
25-10-2015, 23:45
https://pbs.twimg.com/media/CSMUIGhWIAEVvOO.jpg

ömrü Senna kadar kısa olmazsa Vettel bu listede ya 1. yada 2. olur

dachosen
26-10-2015, 00:42
https://www.youtube.com/watch?v=VsLX2Uen2dc

ghibli06
26-10-2015, 07:40
HAM kendisine yarışı hediye eden ROS'e teşekkür edeceğine şapka fırlatmış... işte bu adamın karakteri bu! F1 in içine edilen formatının dışa vurumu...

bason
26-10-2015, 11:37
Abi aynı şekilde 2008 de massa ile son yarışta kazandığı şampiyonlugu hariç (o anda bile massa ya cok üzülmüştüm)

Gecen seneki ve bu seneki şampiyonlugu bence ham şansı ve doğru takım tercihinden dolayı ve rosberg gibi aptal bi takım arkadaşı olmasından dolayı diye düşnüyorum. Hep kameralara oynayan ve göz boyayan hareketleri var. Bugünkü yaptıgı hareket ise tam bir .pnelikti

Hamilton'u sevdiğim söylenemez ama ben şuna karşıyım hepte dile getiriyorum. Sadece sevmediğiniz biri olduğu için mi bu şampiyonluk bu kadar kolay görünüyor sizin için? yoksa yaptığı tercih doğru olduğu için kendisi mi suçlu bu durumda? Vettel'de çıkmıştı bu mevzu ilk yok araç çok iyi, takım arkadaşı şöyle böyle, diğer takımları kötü yakaladılar falan filan. Şimdide Hamilton için aynıları söyleniyor. Farkındayım gayet kolay bir şampiyonluk aldı yine ama bu durum Hamilton'u kendi yarıştığı nesil içinde en iyi yapmaya engel değil. İsimler farklı olunca ama şampiyonluk efsane oluyor. Yani tuttuğumuz pilot, takım şampiyon olunca efsane, diğerleri olunca ballı mı? Objektif olmak hayatın her alanında gerekli bir şey bence. Bu adamların kariyerleri ortada. Buraya gelmeden önce yarıştıkları serilere bakın. Buraya gelebilmek için adamlar gençliklerini vermişler... Bu kadar kolay harcamayın başarıları... Sadece sana yazmıyorum bunu, genel konuşuyorum. Kusura bakma senden alıntı yaptım. niyetim kırıcı olmak ya da yargılamak, gerginlik çıkartmak değil ama bu konuda cidden hassasım... :)

Hamilton'un yaptığı şey ise asla kabul edilemez. Sen şampiyon olmuşsun, sakinliğini göstermen gerekirken yaptığı harekete bak. Bence bir davranış cezası verilebilir Hamilton'a, en azından kınama...

alp1903
26-10-2015, 12:29
Nereden izleyebilirim yarışı tekrar?

Caner B.
26-10-2015, 12:54
2008 videosunu izleyince f1 eskiden ne kadar daha güzelmiş diye aklıma geldi.İyice içine ettiler organizasyonun.

ufuksaracci
26-10-2015, 14:59
Yarışın Türkçe takrarı var mı ? Link verebilecek birisi varsa sevinirim .

eleanor
26-10-2015, 16:55
bence şapka olayını çok yalnış yorumluyorsunuz. Şabkayı fırlatma şekli kucağına atma şekli ile atıyor.rosberg gibi fırlatmıyor. Çünkü şapkayı ros a verdikden sonra 3.lük şapkasına da vettel yanında olduğu için vettele uzatıyor. Rosberg 14 sny fark açtıktan sonra güvenlik aracı girmişti. güvenlik aracı pistten çıktığında ros pitini tamamlamıştı. İkinci veya üçüncü güvenlik aracını görmeseydik. ros yine birinci olurdu.

initial-D
26-10-2015, 17:05
Şapka olayını bende takım arkadaşı olduğundan dolayı vettele verdiği gibi onada veriyor ama kucağına atıyor diyeyorumladım ama yazsam ham fanatiği nasıl olsa denilecek diye yazmamıştım

initial-D
26-10-2015, 17:08
Hatta youtube videolarında ve forumlarda "rosberg hamiltona şapka attı" şeklinde hep başlıklar.

Canselmo
26-10-2015, 17:11
Hamilton'u sevdiğim söylenemez ama ben şuna karşıyım hepte dile getiriyorum. Sadece sevmediğiniz biri olduğu için mi bu şampiyonluk bu kadar kolay görünüyor sizin için? yoksa yaptığı tercih doğru olduğu için kendisi mi suçlu bu durumda? Vettel'de çıkmıştı bu mevzu ilk yok araç çok iyi, takım arkadaşı şöyle böyle, diğer takımları kötü yakaladılar falan filan. Şimdide Hamilton için aynıları söyleniyor. Farkındayım gayet kolay bir şampiyonluk aldı yine ama bu durum Hamilton'u kendi yarıştığı nesil içinde en iyi yapmaya engel değil. İsimler farklı olunca ama şampiyonluk efsane oluyor. Yani tuttuğumuz pilot, takım şampiyon olunca efsane, diğerleri olunca ballı mı? Objektif olmak hayatın her alanında gerekli bir şey bence. Bu adamların kariyerleri ortada. Buraya gelmeden önce yarıştıkları serilere bakın. Buraya gelebilmek için adamlar gençliklerini vermişler... Bu kadar kolay harcamayın başarıları... Sadece sana yazmıyorum bunu, genel konuşuyorum. Kusura bakma senden alıntı yaptım. niyetim kırıcı olmak ya da yargılamak, gerginlik çıkartmak değil ama bu konuda cidden hassasım... :)

Hamilton'un yaptığı şey ise asla kabul edilemez. Sen şampiyon olmuşsun, sakinliğini göstermen gerekirken yaptığı harekete bak. Bence bir davranış cezası verilebilir Hamilton'a, en azından kınama...

Hayır üzerime alınmıyorum tabi ki , uzun süredir formula 1 ve diğer sporları moto gp olsun ve wrc kacırmamaya calışıyorum.
Dediğiniz de bir yaklaşım biçimi sonuçta formula 1 de takım ve pilotlar vardır. Iyı bır takımınız ıyı bır aracınız yoksa sekıl A (Alonso ) hıc bısekılde başarı gelmıyor.
Ham kendı başarısı demem haksızlık olur yeteneklı olduğu aşikar fakat bu kadar bedavadan şampiyon olması emınım hıckımseyı memnun etmıyor, vettel zamanında da aynısını duşunuyordum su an da öyle , rakibin yokken şampiyon olmak işin en kolayı bana göre fakat bu hamiltonun sucu degıl malesef diğer takımların mercedesı yakalayaması.

Durum boyle olmasaydı ferrari az daha gelişip mercedesi yakalayıp son yarışa kadar durumlar değişsseydı ve hamilton şampiyon olsaydı helal olsun derdım. Zaten benim helal olsun deme de onun umrunda olamaycaktır :D

Bring Out Gimp
26-10-2015, 17:36
Yarış çok güzeldi, pisti de beğendim.
Yine de rakip takımların pilotları arasında şampiyonluk mücadelesi olmadıktan sonra pek heyecanlı olduğu söylenemez.

2007 sezonunu hatırlıyorum mesela.
Son iki yarış öncesi puan durumları Kimi Raikkönen (Ferrari) 90 Puan, Alonso (McLaren) 95 Puan ve Hamilton (McLaren) 107 Puan idi.

Brezilya'daki son yarış tamamlandığında ise Kimi 110 puanla şampiyonluğunu ilan ederken Hamilton ve Alonso her ikisi de 109'ar puanda kalarak
Ron Dennis'e markalar kupasını hediye etmişlerdi :)
Yarıştan sonra Ron Dennis'in bunları garaja kapatıp üzerlerinde çeşitli denemelerde bulunduğu iddia edilse de bu hiçbir zaman doğrulanamadı :)

997TT
26-10-2015, 17:53
O sapka bastan sagma,bu sekilde firlatilmaz.
Bir taraf sampiyonlugu kacirmis,daha nabizlar yuksek. Yarisan arkadasim yok sanirim,o duygu(adrenalin) ve testesteron ile az temas gerekir... Tepkiler asiri olabilir. Sevincde uzuntude...

Y.Emre
26-10-2015, 21:54
Yine kolay bi şampiyonluk oldu Ham için. Gelecek sezonu iple çekiyorum ben. Ferrari bu sezon her güncellemede biraz daha yaklaştı mercedese, önümüzde ki sezonda biraz daha yakalayabilir belki. Hondanın sorununun ne olduğu belli, sorunu halletmek için ellerinde yeterli güncelleme hakkı kalmadığı için halledemediler. Önümüzdeki sezon en kötü ihtimalle ferrarinin şuanki pozisyonunda olacakları garanti gibi. Reno kendi takımını alıyor tekrar. Çekilmeden önce yaptıkları ortada. Redbull honda yada reno motoru alıcak gibi.

Ne mercedes ne ham bu sene ki gibi rahat olamayacaklar önümüzdeki sene. O zaman görelim bakalım ne yapacak Ham.

alp1903
02-11-2015, 15:14
Link varmı izleyebilicegim?

Eriador
17-12-2015, 19:04
Bana gore Lewis ABD havasini fazla olarak icine solmus .ABD de her zaman en iyi reklam skandaldir.Skandali cok olan o kadar cok konusuluyor bu ulkede :) Lewis de zaten burayi kendine benimsedigi icin oyle yapiyor olabilir bilmiyorum ama 997TT dedigi gibi o durumda yapilcak is dedilgi.

Schumacher VS Hakkinen 3. dunya savasina girdikleri olmustu resmen ama hic bir zaman bu tur olaylar gormedik.Birde yillarca Schumacher e altinda en iyi arac vardi diyip 90 larda yaptiklarini gormezdenler , simdi Lewis sampiyon olunca hic aractan bahsetmemsi hele birde Lewis in ben kendi ozel yeteneklerimle sampiyon oldum Schumacher gibi degil deyisi gulmekten olduruyor beni :)

Vettel , Lewis ikiside proje surucusu benim icin.cocukluktan beri takimlar tarafindan desteklendiler ve en iyi sartlarda koltuklara geldiler.Schumacher , Senna , Hakkinen bu adamlar kendileri tirmaladilar . kariyerinin basinda 1. siradaki takimdan baslasalar o sampiyonluklar ve zafer sayilari cok cok daha olurdu arti eskiden daha yaz yaris yapiliyordu neyse bilen biliyor zaten