Orijinalini görmek için tıklayınız : İdo Tatlıses - Sorry
Yorum sizlerin beyler :hahaha:
https://instagram.com/p/9Nzvpmg-m7/
http://youtu.be/zqzeJmkWrek
orhan_guney
26-10-2015, 17:09
Altına sıçmış gibi :D
http://youtu.be/zqzeJmkWrek
kardeşim izletti :D gece gece iyi gülmüştük =)
bu çocuğu seviyorum aslında. Babasından daha samimi geliyor bana.
Canselmo
26-10-2015, 17:26
Baş döndüren dolgun kaşlar
Bencede babasindan daha samimi
34tb9544
26-10-2015, 18:17
Ya sen urfalisin amerika zenciler gibi takilmak nedir ...
Alttaki içlik midir nedir :D
Boldenon
26-10-2015, 22:00
Bence dalga geçilecek bir durum yok. Öyle giyinmek ve dans etmek hoşuna gidiyorsa yapar. Herkes gibi.
darkmoon
26-10-2015, 22:13
Ayakkabıları güzelmiş
onursumer
26-10-2015, 22:33
Aman ne derleri dusunmuyor kimseye laf demek dusmez bence
erhanarici18
26-10-2015, 22:33
ulan dansa eyvallah da o don nedir yaa
başka giyecek bişeyin yokmu olum senin
Helal olsun derim, adam gayet guzel sarkida soyluyor, guzel bi cikista yapti. Herkesin ortamlar ve o anki ruh hali icin farkli kiyafetleri vardir, ki adam guzelde dans etmis.. hemen tu kaka *** yapmaya amma cok alistik
Cikita muz gecti bu ulkeden
Bence yargilanacak cok sey var bu genci rahat birakin :)
_driver_
26-10-2015, 22:44
Cikita muz gecti bu ulkeden
Bence yargilanacak cok sey var bu genci rahat birakin :)
Başka yoruma gerek kalmamış bence
Giyim tarzına alışık olmasak da videoda ben harici bir acayiplik göremedim ? Babası türkücü olan ya da memleketi doğu ya da herhangi bir anadolu şehri olan insanlar yapınca niye dalga konusu oluyor ?
mehmetRS
26-10-2015, 22:54
paçası ortalığı su basmış gibi kıvrılmış yada özellikle o şekil kesimli kot pantolon vs'ler neyse bu cocugunda giydiği aynı şey, eskiden amele der dalga geçerdik, şimdi moda oldu..
bu ülkede değişmeyecek tek şey vti'ların fiyatı sanırım.. :D (hondacılar alınmasın lütfen :) )
aslanneron
26-10-2015, 23:10
giyermiyim giymem ama giyenide yargılamam herkesin hayatına kimse karışamaz :D
adam oynamış ve özgüveni var bu bile yeter :)
turbo&quattro
26-10-2015, 23:10
Kimseyi takmadan takilanlari seviyorum :)
Tayfun.O
26-10-2015, 23:31
Giyim tarzına alışık olmasak da videoda ben harici bir acayiplik göremedim ? Babası türkücü olan ya da memleketi doğu ya da herhangi bir anadolu şehri olan insanlar yapınca niye dalga konusu oluyor ?
Doğulu olmasına veya iç anadolulu olmasına gerek yok sen londra da böyle video çek at senle de taş taş geçeriz için rahat olsun :D
Kimse ayrım yapmamış sen niye ayrım yaptın şimdi...
Tipe bak çay demle. ibo ben bu çocuğu yaptım ama olmadı diyomudur acaba.
10 sene önce kızlar ve belli bir kesmin sözde delikanlı tayfası böyle giyinenlere garip gözle bakıyorlardı şimdi 1 trilyonluk jipin yanında diye adam tanga giyse kezbanlar ; aşkım , eski delikanlılar kanka diyor bunlara
meLaNchoLic
26-10-2015, 23:45
özgüven değil o para para :D
Doğulu olmasına veya iç anadolulu olmasına gerek yok sen londra da böyle video çek at senle de taş taş geçeriz için rahat olsun :D
Kimse ayrım yapmamış sen niye ayrım yaptın şimdi...
Giyim tarzi harici videoda tassak gecilecek ne var bana bi gostersene ? O da bizim ulkemizde goze alisik gelmediginden kaynaklaniyor sen heralde sokaga cikmiyosun daha ne tarz cikanlar var haberin yok . Londra'da video cek tas tas geceriz kismina da agir ol herkes babasinin oglu bu memlekette oyle olmuyor o isler
Adam sanat dünyasında kıyafeti hareketleri marjinal olabilir.
Başkaları beğenmez komik bulur ayrı.
Ben şarkılarını severek dinliyorum.
İbrahim Tatlıseside hala dinlerim.
http://24.media.tumblr.com/0fe04cace61e1843d78f0f06438837e7/tumblr_mo8cd63M3q1rhtl8ro2_500.gif
dachosen
27-10-2015, 09:16
https://www.youtube.com/watch?v=nksKHgMXu5k
Videoyu izlerken bu videoya rastladım :)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=E0bfGFJLL0E
burak_2885
27-10-2015, 09:52
Bu adamla ta.ak yapan çekememezlikten yapandır benim için. Herkes istediği gibi giyinebilir, bu başkasına ta.ak geçme özgürlüğü veremez. Yaşadığı ve gördüğü geleneklerinin arasından sıyrılıp çıkmış kendi tercihidir, bizi ilgilendirmez kısaca :)
+
Şarkılarını da yaşına rağmen, dinlemem ama başarılı buluyorum açıkçası
mikelazi
27-10-2015, 10:02
ido nun anlamı ne bilen varmı???
bir baba ogluna neden ido adını koyarki???
bi karikatür vardı da bulamadım.
"Bon jovi'nin oğluyum ben bu kadar coşmuyorum ido" diye :D
Edit gelesiye kadar :D
https://igcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/e35/11349187_778858775593900_1813308071_n.jpg
Draniela
27-10-2015, 10:10
hayret ya babası vurmuyor bunu :D
yalnız adamın dünya s. minare g. yani hiç umru değil kafasına göre takılıyor
bu hareketleri ben yapsam arkadaşlarım dışlar :D
Gülemedim nerede gülüyorduk ?
free-hifi
27-10-2015, 13:19
İbrahim ve Deryanın Ortak yapımı :D yok yok aslı İbrahim ve Deryanın Oğlu olması lazım
İbrahim ve Deryanın Ortak yapımı :D yok yok aslı İbrahim ve Deryanın Oğlu olması lazım
En büyük Sorry dansı babadan gelmiş o zaman
AyrtonSenna
27-10-2015, 13:21
Al işte çiğköftenin yan etkileri :D
Herkesin hayatına kimse karışamaz der çekilirim.
İstanbul Deniz Otobüsleri'dir abi o :D
bence gayet iyi dans ediyo bana samimi geldi , Kendisiyle de oldukca barışık birisi egosu vs yok helal olsun
free-hifi
27-10-2015, 15:34
İstanbul Deniz Otobüsleri'dir abi o :D
Kimlikte ismi ibrahim öyle lakap koymuşlar işte
AyrtonSenna
27-10-2015, 16:03
Kimlikte ismi ibrahim öyle lakap koymuşlar işte
Beklediğim yorumlar geldi alkışlarla yaşıyorumdan:D:D
1-o ne biçim pantul lan tayt gibi. modanızı s.kem.
2-Justin bieber yapınca şak şak şak ido tatlıses yapınca aowww şaka lan şaka s.kim gibi video
3- en ince yorum bu olmuş:D :beynimden vurulmuşa döndüm
b.ustaoglu
27-10-2015, 16:24
komik mi ? komik :) ama dalga geçicek bişey yok bence. herkesin zevki ve eğlence anlayışı farklı. adam kafasına göre kendi halinde istediği gibi eğlenebilir... kim olursa olsun bu gayet normal :)
bana ilk izlediğimde oldukça komik geldi..
ama sonra baktığında, şu dansı yapacak kimse yok - özgür iradesine göre davranıyor.
sıcak kanlı biri videolarında ki yaklaşımlara da bakılırsa
cabrioleter
27-10-2015, 23:52
bırakın şimdi herkesin hayatına kimse karışamaz ayaklarını oğlunuz gelse tayttan bozma şalvardan hallice giydiği şeyle o zaman görürüm sizi :D
benimde milyon liralarım olsa ben de dünyayı takmazdım s****e ama düzgün de giyinirdim yahu bir quaresma bir böyle tipler şu işi öğrenemedi gitti :D
ProdriveSTI
27-10-2015, 23:55
Adam hayatını yaşıyor boşversenize fakirler. :p
Şarkı güzelmiş nedir ismi ? Shazam'le dinletmeye çok üşendim şuan. :D
_driver_
27-10-2015, 23:56
Önümüzdeki yaz bu dans hit olur çoğu kişi de dahil olur bu konu da hiç olur bence
Asıl adı İbrahimmiş. İbrahim Derya oğlu kısa hali. Eskiden Televoleciydik :D
Grimlord
28-10-2015, 01:20
ben sokakta şu şalvarımsı şeyle gezsem bi ton dayak yerim,adamda para olunca herşey hoş görünüyor.Aynen dansı çok "cixxx"
mert_can 41
28-10-2015, 09:27
ben sokakta şu şalvarımsı şeyle gezsem bi ton dayak yerim,adamda para olunca herşey hoş görünüyor.Aynen dansı çok "cixxx"
Aynen biz bu şekil gezsek ya polis işidden alır ya arkadaşlarımız dışlar yada dayak yeriz :D ::D
dragon07
28-10-2015, 09:29
kendisine karşı ön yargılıydım ama birkaç programda dinledim konuşmasını hareketlerini samimi geldi bana düzgün birisi
önceden olsaydı daha farklı şeyler yazardım :)
erdemköksal
28-10-2015, 09:34
lahmacuna ne sardıysalar artık :D
meLaNchoLic
28-10-2015, 09:38
nakın yine aynı şey oluyor zenginin parası züğürtün çenesini yoruyor :D hadi dağılın artık :D
Gökhan Kavuştu
28-10-2015, 16:32
ben yaptım anlamında "i do" koymuş olabilir :D
evolution_9
28-10-2015, 19:40
bence içmiş bişeyler ayık kafayla yapılacak hareket değil
https://www.youtube.com/watch?v=xk5YfJOfbLI
Herkesin hayatı mayatı bırakın bunları beyler, şurda biz bizeyiz :) şu video şahinin yanında olsa yapanda ido değil xyz olsa aynı şekilde wuhu hayatını yaşıyo der miydiniz? Dans etmiş, şalvar giymiş kot giymiş umrumda değil, herkesin kendi bilecegi sey. Bende papaganli tshirt giydigimde "ibne misin olm bu ne?" Diyen arkadaslarim vardi bir iki sene oncesine kadar, simdi burda yorumlaringorunce sasiriyorum. Ido samimi olabilir de biz samimi miyiz gercekten?