Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 Kasım İntercity İstanbul Park Audi S3 8p

alicancalis
27-10-2015, 13:05
Evet arkadaşlar 2. pist günümüzde bir takım eksiklerimizi giderdik ve geldik. En önemli farkımız arka sway bar oldu. Understeer üzerinde olumlu etkisi olduğu belli oluyor. Yalnız yazılımı güncellemediğimiz için wg ve evc olduğu halde arabayı 1.1 barda kullandım. Aksi halde yazılım güncellenmediği için araba safe mode'a girebiliyordu.

Arka düzlüğün sonunda fren hidroliğim kaynadığı için dümdüz gidiyordum, son anda yavaşlayabildik.

Benim açımdan çok keyifli birgündü. Her geldiğimde birçok şey öğreniyorum. Geçen zamanla çok daha iyi olucak diye umuyorum. Piste çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim. Bir kusurum olduysa affola.

Herkese iyi seyirler.

https://youtu.be/4JlhZ_W27ps

snrk
27-10-2015, 20:07
Tebrikler hocam, bir öncekine göre önden kayma ciddi miktarda azalmış. Lastikler nefes almış :)

alicancalis
27-10-2015, 22:58
Tebrikler hocam, bir öncekine göre önden kayma ciddi miktarda azalmış. Lastikler nefes almış :)

Teşekkürler. Daha da iyi olucak diye umuyorum. Çok belirgin eksik ve hatalarımız var.

Cem.B
27-10-2015, 23:03
Zamanla duzelir abi 2.30 lara yaklastikca zaten yeterli olur

alicancalis
28-10-2015, 07:24
Zamanla duzelir abi 2.30 lara yaklastikca zaten yeterli olur

Cem senin 2.30 videona göre ilk segmentte 3 saniye kayıp, 2. segment aynı, son segmenttede 2.5 saniye gibi kaybım var. En büyük kaybı 1. ve 3. viraj gibi yapıyorum. Pisti bilen birisiyle çıksam çok faydası olucak.

_ sRk _
28-10-2015, 07:38
Pistte hangi lastikleri kullanıyorsunuz?

alicancalis
28-10-2015, 07:48
Pistte hangi lastikleri kullanıyorsunuz?

Nankang ns2 semi slick

Cem.B
28-10-2015, 08:26
Cem senin 2.30 videona göre ilk segmentte 3 saniye kayıp, 2. segment aynı, son segmenttede 2.5 saniye gibi kaybım var. En büyük kaybı 1. ve 3. viraj gibi yapıyorum. Pisti bilen birisiyle çıksam çok faydası olucak.

Bu 2.31 yaptığımda Transponder aldım diye video çekmemistim abi youtubedakiler 2.33 ikiside abi

Umut
28-10-2015, 08:51
Pist'e severek geldiğiniz ve daha da geleceğiniz belli, tüm yorumlara da açıksınız ve dikkate alıyorsunuz, zaten bunlar başlı başına sürenizi ciddi anlamda düşürmenizin anahtarı, bence hem siz pisti bilen birinin yanına oturun bir seans, bir de bilen biri sizi yönlendirerek tur atın derim, çok daha iyi süreler gelicektir. Tur zamanı gelerek daha çok tur atarak gelişecek olan bir parametre, her pist gününde farklı şeyler denemeye çalışıyorum, şu anda aracımı değiştirdim buna alışmaya çalışıyorum, 77 tur atmışım pistte hala geliştirmem gereken noktalar var, ama işin zevkide burada, tekrar tebrik ederim sizi, diğer pist günlerinde görüşmek üzere...

alicancalis
28-10-2015, 11:07
Bu 2.31 yaptığımda Transponder aldım diye video çekmemistim abi youtubedakiler 2.33 ikiside abi

Cem youtube'da bir beyaz s3 videosu var. Yanında biri oturuyor ve Harry's Lap Timer overlapl bir video. Sen diye düşnmüştüm. Sen olmasan bile 2.30 yapılmış bir tur. Ona istinaden yazdım.Karıştırmış olabilirim.

Pist'e severek geldiğiniz ve daha da geleceğiniz belli, tüm yorumlara da açıksınız ve dikkate alıyorsunuz, zaten bunlar başlı başına sürenizi ciddi anlamda düşürmenizin anahtarı, bence hem siz pisti bilen birinin yanına oturun bir seans, bir de bilen biri sizi yönlendirerek tur atın derim, çok daha iyi süreler gelicektir. Tur zamanı gelerek daha çok tur atarak gelişecek olan bir parametre, her pist gününde farklı şeyler denemeye çalışıyorum, şu anda aracımı değiştirdim buna alışmaya çalışıyorum, 77 tur atmışım pistte hala geliştirmem gereken noktalar var, ama işin zevkide burada, tekrar tebrik ederim sizi, diğer pist günlerinde görüşmek üzere...

Yorumlar için teşekkürler. Çalışma ve tecrübe etmeden yakalanan başarı çoğu zaman tesadüfi olabiliyor. Bu haftasonu kafam çok dolu ve yorgundum. Dersime fazla çalışamamıştım ama yinede güzel bir gün oldu.Devamının geliceğinden şüpheniz olmasın.

Sadece sizinde yazdığınız gibi yanıma çok tecrübeli beni yönlendirebilecek birisini ne şekilde ayarlayabiliriz, biliyorsanız yardımlarınızı beklerim.

Batum
28-10-2015, 11:30
güzel çok eğlenceli şu pistler emeğinize sağlık.
fakat konu başlıkları kasım yanlış yazılmış.

Caner B.
28-10-2015, 11:50
[QUOTE=alicancalis;7964177]Cem youtube'da bir beyaz s3 videosu var. Yanında biri oturuyor ve Harry's Lap Timer overlapl bir video. Sen diye düşnmüştüm. Sen olmasan bile 2.30 yapılmış bir tur. Ona istinaden yazdım.Karıştırmış olabilirim. /QUOTE]

Abi o video benim muhtemelen :)

alicancalis
28-10-2015, 12:02
güzel çok eğlenceli şu pistler emeğinize sağlık.
fakat konu başlıkları kasım yanlış yazılmış.

Uyarı için teşekkürler. Düzelttim. Kafa dalgın:))

[QUOTE=alicancalis;7964177]Cem youtube'da bir beyaz s3 videosu var. Yanında biri oturuyor ve Harry's Lap Timer overlapl bir video. Sen diye düşnmüştüm. Sen olmasan bile 2.30 yapılmış bir tur. Ona istinaden yazdım.Karıştırmış olabilirim. /QUOTE]

Abi o video benim muhtemelen :)

Olabilir. Bana güzel referans oldu. Teşekkürler.

erh
28-10-2015, 20:16
Tebrikler Alican Abi :) Gittikçe iyileşiyor süren.. bir sonraki güne tam anlamıyla hazırlanalım.. hem araçlar olarak hemde zihnen.. Çok dh aiyi süreler yapacaksın eminim..

KVNC
28-10-2015, 20:48
Abicim araban çok başarılı, eksik hep var ama sen tamamlama yolunda sürekli adım atıyorsun, etkinliğe gelişin bile buna örnek, teknik açıdan kendini de biraz geliştirdiğinde araban ile adaptasyonu sağlayıp kendi beklediğinden de iyi dereceler çıkarman kaçınılmaz olur..

alicancalis
01-11-2015, 22:22
Tebrikler Alican Abi :) Gittikçe iyileşiyor süren.. bir sonraki güne tam anlamıyla hazırlanalım.. hem araçlar olarak hemde zihnen.. Çok dh aiyi süreler yapacaksın eminim..

Saol Erhan. Seninde katkın çok, eksik olma. Ankara'dan iyi bir ekip olduk. Sende tekrar tebrik ediyorum. Çok iyi süre yaptın.

Abicim araban çok başarılı, eksik hep var ama sen tamamlama yolunda sürekli adım atıyorsun, etkinliğe gelişin bile buna örnek, teknik açıdan kendini de biraz geliştirdiğinde araban ile adaptasyonu sağlayıp kendi beklediğinden de iyi dereceler çıkarman kaçınılmaz olur..

Saolasın Kıvanç. Herşey dediğin gibi zamanla oturucak umarım.