Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınızı nerede yıkatıyorsunuz? Tavsiye ettiğiniz yerler...
Arkadaşlar İstanbul içi için nereler işini hakkıyla yapıyor Benim gibi aracını detailing yaptırmak isteyenlere tavsiye ettiğiniz yerler varmıdır?
Şu sıralar sonax sonbahar kampanyası yapmış, 680 yerine 390 tl'ye detaylı iç temizlik demiş, dış kısımda sadece normal yıkama dahil sanırım. Anadolu yakasındayım güzel bir yer arıyorum...
GuneyOnur
28-10-2015, 19:04
Bizbize Oto Kuaför Adem Abi - Çayırova'da benim şahsi görüşüm üstüne tanımam..
Kendi çevrenizde ara sokak yıkamacı tarzı yerler bulun derim. Ben bir yer buldum kendime ticari taksi yıkama 7tl yazıyordu. Öğle vakti tüm ticariler yoldadır diye düşündüm lakin girdiğimde bomboştu. Dedim abi kendi malzemelerim var ne sizin fırçayı ne bezi ne sampuanı kullanmayacam sadece su dedim. 5e yaparsan hayrını gör dedim. Ver malzemeleri dedi 5tl ye bebek gibi oldu şerefsizim. Şimdi paso oraya gidiyorum. 5'ti zam geldi 6 oldu. Haftada 1 kez öyle yıkatıyorum 10 verince paspasları ve altınıda süpürüyorlar..
Bahcelievler yayladaki bp istasyonu 5 liraya sagolsun yıkar:)
2007den beri babam 2012den beri de ben soyak yenişehirin orada yıkatıyoduk ama son zamanlarda kullandıkları su çok fazla leke yapmaya başlayınca soğudum. yaklaşık 2 aydır kızıltoprak meguiars'da yıkatıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim.
dış detaylı için 3 senedir vergi dönemlerinde güzel kampanya yaptıkları için sonax akademiye götürüyordum ama geçen ocak döneminde götürdüğüm iki araçtan da memnun kalmadım. muhtemelen bundan sonra tercih etmem