Orijinalini görmek için tıklayınız : aliexpress mjjc foam lance
i-vtec07
28-10-2015, 22:04
Konuyu foam lance ihtiyacı olanlar için açıyorum. Bildiğiniz üzere ülkemizde satılan foam lancelerin saçma sapan fiyatları var . 140-180 lira gibi
http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?storeNo=803552&tracelog=store2mobilestore
Bu ürün ise kargo dahil 22 dolar . Ben dün siparişimi geçtim tahminim 20-25 gün içinde elimde olur .İnternetten ilk kez yurt dışından bişeyler almış oldum böylelikle .
Başka bi forumda deneyenler memnun kalmış . Bana da fotolardan gördüğüm kadarıyla yeterli geldi performansı tabi almak isteyen genede araştırsın beklentiler farklı olabilir .
Bunlarda bi kaç videosu;
https://www.youtube.com/watch?v=Z6quik8pA6o
https://www.youtube.com/watch?v=uNOEvx96Ydg
Gelince bende test edip paylaşırım. iyi akşamlar :)
Paylaşım için teşekkürler ancak FL kadar makine de önemli. 100-110 barlık makine ile ancak ilk videodaki gibi performans alınıyor, yani 2. video da gördüğümüz traş köpüğü kıvamı hayal.... Durum böyle olunca da ne FL iş görüyor ne de makine yani tamamen show amaçlı bir ürün almış oluyorsunuz.
ne ile kullanılıyor bu ürün , yani ucunda havamı var su mu var bilgi verirmisiniz
i-vtec07
30-10-2015, 16:57
Paylaşım için teşekkürler ancak FL kadar makine de önemli. 100-110 barlık makine ile ancak ilk videodaki gibi performans alınıyor, yani 2. video da gördüğümüz traş köpüğü kıvamı hayal.... Durum böyle olunca da ne FL iş görüyor ne de makine yani tamamen show amaçlı bir ürün almış oluyorsunuz.
rica ederim .bar konusunda dediğiniz çok doğru, sadece show kısmına katılmıyorum neden derseniz, aracı basınçlı makine ile yıkama aslında ön yıkamadır, çoğu detilingcininde yaptığı gibi birde üzerine çift kova tekniği ve yün-mikrofiber eldivenle geçmek gerekir... ( araç çok kirliyse). tozlu yada hafif kirli araçta zaten o köpük 1-2 dk tutunsa yeterli olur .
tabi sonuç olarak beklentiyede bağlı bi durum .sizin beklentiniz karşılamayabilir bu çok normal . fiyatıda türkiyedekilere nazaran uygun olduğu için bana mantıklı geldi .
ne ile kullanılıyor bu ürün , yani ucunda havamı var su mu var bilgi verirmisiniz
bu ürün basınç lı yıkama makinelerinde kullanılıyo . haznesinin içinde belli bi oranda şampuan ve su oluyo .
rica ederim .bar konusunda dediğiniz çok doğru, sadece show kısmına katılmıyorum neden derseniz, aracı basınçlı makine ile yıkama aslında ön yıkamadır, çoğu detilingcininde yaptığı gibi birde üzerine çift kova tekniği ve yün-mikrofiber eldivenle geçmek gerekir... ( araç çok kirliyse). tozlu yada hafif kirli araçta zaten o köpük 1-2 dk tutunsa yeterli olur .
tabi sonuç olarak beklentiyede bağlı bi durum .sizin beklentiniz karşılamayabilir bu çok normal . fiyatıda türkiyedekilere nazaran uygun olduğu için bana mantıklı geldi .
bu ürün basınç lı yıkama makinelerinde kullanılıyo . haznesinin içinde belli bi oranda şampuan ve su oluyo .
Dediğiniz gibi sadece yazın rahatlıkla kullanılabiliyor. Kış için mecbur kovayla eldivenle girişmek gerekiyor oda artık gerçekten zahmetli gelmeye başladı benim için :) İlgisi olan insan için çok zevkli zımbırtı bende tavsiye ederim, kaldı ki fiyat olarak neredeyse bedava.
Bende satın aldım. ürünle ilgili yorumlar çok iyi. bakalım gelsin göreceğiz :)
ahmetmalcok
01-11-2015, 21:56
Geldikten sonra izlenimlerinizi yazar mısınız ?
i-vtec07
02-11-2015, 17:28
tabiki gelince paylaşırım . 8-9 gün oldu ben sipariş geçeli, bi hareket yok .
Benim FL geldi tam 14 günde. ilk izlenim olarak gayet kaliteli bir ürün. karcher hd serisine göre aparat istedim. Makinamı henuz kurmadıgım için ve çevrede de bu makinayı kullanan olmadıgı için test edemiyorum şimdilik.
kurtlukaya
20-03-2017, 02:10
Konuyu hortlatmış olacağım da mjjc foam lance için görüşünüz nedir bende almayı düşünüyorum
Konuyu hortlatmış olacağım da mjjc foam lance için görüşünüz nedir bende almayı düşünüyorum
diğer forum linki (http://www.detailturkey.net/konu/aliexpress-mjjc-foam-lance-incelemesi.21631/)
başka bir forumda 29 sayfa konusu var bi göz atın .
DenizKaan
20-03-2017, 07:51
ben geçen yıl aldım gayet memnunum.
Güzel köpük yapıyor ve gayet sağlam :)
i-vtec07
20-03-2017, 08:54
tabiki gelince paylaşırım . 8-9 gün oldu ben sipariş geçeli, bi hareket yok .
2 yıl olmuş ben bunu yazalı konu güncellenince gördüm ama genede merak edenler için görüşlerimi yazayım. Ürün 100 bar makinada bile iyi köpük yapıyo. Daha yüksek basınçta köpügün kalitesi iyileşiyo . Tavsiye ederim
kurtlukaya
20-03-2017, 11:37
diğer forum linki (http://www.detailturkey.net/konu/aliexpress-mjjc-foam-lance-incelemesi.21631/)
başka bir forumda 29 sayfa konusu var bi göz atın .
Hocam kusura bakma aklıma geldi bi an gecenin bi vakti burayı buldum buraya yazdım , yanlış yaptıysam hakkınızı helal edin
kurtlukaya
20-03-2017, 11:38
2 yıl olmuş ben bunu yazalı konu güncellenince gördüm ama genede merak edenler için görüşlerimi yazayım. Ürün 100 bar makinada bile iyi köpük yapıyo. Daha yüksek basınçta köpügün kalitesi iyileşiyo . Tavsiye ederim
Evet 2 yıl olmuş , teşekkür ederim yorumunuz için
Hocam kusura bakma aklıma geldi bi an gecenin bi vakti burayı buldum buraya yazdım , yanlış yaptıysam hakkınızı helal edin
yanlış anlaşılma olmasın tamamen size yardımcı olsun diye link attım. forum bunun için var.
kurtlukaya
20-03-2017, 14:36
Estağfurullah yanlış anlaşılma yok , teşekkür ederim
kurtlukaya
21-03-2017, 21:12
Benim makina bayağı bi eskidi emektar oldu bosch aquatak 100 aliexpressten ilk siparişimide vermiş oldum , inşallah cihazıma da uyumlu olur da burada bende tecrübelerimi paylaşırım , emeği geçenlere teşekkür ederim tekrardan
Drive Fast
21-03-2017, 21:20
Arkadaslar bende de bosch skill 0760 aa makine var giriş seviyesi buna uygun foam lance mevcut mu bulabilirmiyim
kurtlukaya
21-03-2017, 21:49
Hocam ben aquatak 100 için tr de bulamadım erdem boyada bi cardı ordada fiyatlar hem çok uçuk hemde stok yoktu aliexpress ten sipariş verdim
Arkadaslar bende de bosch skill 0760 aa makine var giriş seviyesi buna uygun foam lance mevcut mu bulabilirmiyim
bende de skıll 0761 aa var mjjc fl kullanıyorum, benı tatmın ettı satıcıya adaptorunuzun fotosunu yollayın o sıze uygun adaptorlerın fotolarını atar karar verırsınız. benım adaptor stıhle dıye bır markanın o uydu.
kurtlukaya
09-04-2017, 13:39
merhaba herkese tekrardan , benim sipariş ettiğim mjjc foam lance im geldi , makinamın barı düşük olduğu için(100bar) içindeki 1.1 mm nozzle ı taktım , şampuan olarak da chemical guys ın citrus wash ı kullandım , ama traş köpüğü olmuyor neden dir acaba , Snow Foam Lance Test : Chemical Guys Citrus Wash and Gloss Part 2 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=uGoGCMN-4z0&t=7s) bu linkteki gibi olmuyo , sıcak suda kullandım
usten ve uc kısımdan ayar yaptınızmı.
kurtlukaya
09-04-2017, 15:27
evet yaptım vanayı - yönüne doğru çevirdim uç kısmındada ayar yaptım
abdullahduymaz
09-04-2017, 18:34
Kaça kaç su-şampuan koydun foam lance e bilmiyorum ama bence şampuan oranını artırarak denemelisin.
kadireren
30-11-2018, 19:12
Konuya hort olacak ama karcher k5 com. uyumlu mjjc veya benzeri ürün olup satmak isteyen var mı ? Sıfır 2.el farketmez ben bi kez almayı denedim paramda üründe gitti tekrar denemeyi düşünmüyorum nasıl oldu derseniz kısaca anlatayım Aliexpress den verdiğim mjjc foam lance daha doğrusu ben hiç alışveriş yapmadığımdan kuzen sipariş geçmişti onun 1-2 alışverişi vardı. Geç geliyo illaki gelir diye 1 ay geçirdikten sonra baktık ortada ne ürün var ne ücret iadesi 1-2 ücreti geri alma denemesi yapsakta zaman aşımı gibi bir sebeple alamadık
50kg atas şampuan normal kova ile kullanımla bitti eğer foam bulamazsam normal oto şampuanına döneceğim (ürünü traktör , ekipmanları ve araç için kullandığımdan atas almıştım kuvvetli temizlik yapanından)
videolardaki gibi köpüren kaliteli şampuan tavsiyesi olan varmı?