PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğazın Boğası-Sinan Şamil Sam vefat etti

Kahn23
30-10-2015, 09:14
Dünya eski Kıtalar arası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle İstanbul'da tedavi gören eski dünya kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam, yaşamını yitirdi.
Önceki gün özel bir hastaneden Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Araştırma Hastanesi'ne nakledilen ve yoğun bakımda tedavi gören 41 yaşındaki Sam, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

CENAZESİ YARIN ANKARA KOCATEPE CAMİSİ'NDE
Sinan Şamil Sam'ın cenazesinin yarın Ankara'da Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğlene namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

SİNAN ŞAMİL SAM KİMDİR?
Sinan Şamil Sam (d. 24 Haziran 1974, Frankfurt, Almanya), aslen Karslı Türk profesyonel ağır sıklet boksörüdür. 24 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nın Frankfurt şehrinde doğdu. Amatör boks yaşamı yıllarında oldukça başarılıydı.

1999'DA AMATÖR BOKSTA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU
9 defa Türkiye şampiyonluğunu kazandı. 1992 yılında Gençler Dünya Şampiyonu oldu. 1993'te Vize-Avrupa şampiyonluğunu kazandı. 1995 Dünya İkinciliği'ni elde ederken 1999 Büyüklerde Amatör Boks Dünya Şampiyonu olmayı başardı. 15 Nisan 2000 tarihinde profesyonel oldu. 12 Ekim 2002'de Polonyalı rakibi Przemyslaw Saleta karşı Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıktı ve yedinci raundda nakavtla yendi.

PROFESYONEL BOKSTA 35 MAÇIN 31'İNİ KAZANDI
'Boğazın Boğası' lakabıyla tanındı. Yaptığı 35 maçın 31'ini kazandı. Bu galibiyetlerden 16'sını nakavtla elde etti. altın kemerini iki maç boyunca korumasını bildi. Bunlardan ilki Danny Williams'a karşıydı ve maçı altıncı raundda teknik nakavtla aldı. İkinci maçında ise Julius Francis ile yaptı ve bu maçı da yedinci raundda nakavtla kazandı. 14 Şubat 2004 tarihinde Stuttgart'ta ringe çıkan Sinan Şamil Sam, Arnavut asıllı Alman vatandaşı Luan Krasniqi'ye sayıyla yenilerek altın kemeri teslim etti.

2004'TE WBC DÜNYA KITALARARASI AĞIR SIKLET ŞAMPİYONU
20 Kasım 2004'te Güney Almanya'nın Kempten kentinde Rus boksör Denis Bakthov'a karşı ringe çıktı. Bakhtov'u onuncu raundda nakavtla yenerek WBC klasmanında 'Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonluğu' unvanının sahibi oldu.22 Şubat 2005'te bu kez Berlin WBC Dünya Kıtalararası Ağırsıklet Boks Şampiyonası unvan maçında rakibi Lawrence Clay-Bey'i sayıyla yenerek galibiyete kavuştu.

11 Haziran 2005'te Kempten WBC Dünya Kıtalarası Ağırsiklet Boks Şampiyonası unvan maçında rakibi Ugandalı Peter Okhello'yı sayıyla yendi. Ancak aynı yılın 12 Kasım tarihinde Hamburg WBC Dünya Kıtalarası Ağırsiklet Boks maçı ve WBC Dünya Ağırsiklet eliminasyon maçında rakibi Rus Oleg Maskaev'e yenildi.

aliburma
30-10-2015, 09:17
Allah rahmet eylesin. organ nakli için hamlemiz olmuştu. ama nasip olmadı... mekanı cennet olsun...

Anıl E.
30-10-2015, 09:18
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Draniela
30-10-2015, 09:22
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Berkan
30-10-2015, 09:31
Allah rahmet eylesin üzüldüm valla :(

johnie
30-10-2015, 09:36
Mübarek günde, büyük bir insanı kaybetmek gerçekten acı.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

poseidon
30-10-2015, 09:40
Allah rahmet etsin.
Bu spor değil ya.
Bir ropörtajında söylemişti. Eğer boks ile profesyonel olarak ilgileniyorsanız orta yaşlarda karaciğer,
böbrek, dalak yetmezliği, tansiyon, perkinson, alzeimer olmanız çok da tesadüf değil diye...
Mekanı cennet olsun.

jeffy
30-10-2015, 09:45
Allah rahmet eylesin , toprağı bol olsun.

Zamanında güzel heyecanlar yaşatmıştı hepimize.

M U R A T
30-10-2015, 09:46
Allah rahmet eylesin

F.KARACA
30-10-2015, 09:48
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

sedat
30-10-2015, 09:50
Allah rahmet eylesin.

GuneyOnur
30-10-2015, 09:52
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Üzüldüm valla

fthdrn
30-10-2015, 09:54
Mekanı cennet olsun.

beetle
30-10-2015, 09:57
Allah rahmet etsin. Türk sporu adına güzel işler yaptı. Mekanı cennet olsun insallah.

lncdlt
30-10-2015, 10:32
Allah rahmet eylesin.

TolgaCtk
30-10-2015, 10:35
Allah rahmet eylesin, sabah sabah üzüldüm vallahi duyunca

Batum
30-10-2015, 10:43
Allah c.c rahmet eylesin

emre.ates
30-10-2015, 10:47
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Sert@ç
30-10-2015, 10:59
Haftada 1 kesin görürdüm dikmende park vadi evlerinin girişinde arabasında durmadan bütün gün içerdi...

Evrenoz
30-10-2015, 11:01
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

BARR
30-10-2015, 11:02
Allah rahmet eylesin.

vectra-tuner
30-10-2015, 11:03
Allah rahmet eğlesin üzüldüm de, ancak Box spor felan değil ve bence yasaklanmalı... Kimbilir o da kaç kişinin karaciğerini zedelemiştir ...

AliGizda
30-10-2015, 11:14
Allah rahmet eylesin, Allah yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, kelimelerin bittiği yer gerçekten. Boks sporunun ilerilere taşınmasında ön ayak olmuş, başarılı sporculardandı.

Bende Boks ve Kıck Boks sporuyla uğraştım, dozunda yaparsan hiçte zannedilen gibi 'ölümcül' bir spor değil. Ölünün arkasından konuşulmaz ama alkol dolayısıyla bi çok kez tedavi görmüştü ve neticesinde karaciğeri iflas etti.

Yeri mekanı cennet olsun spor camiası çok büyük bir sporcusunu kaybetti. Spora, boksa katıcağı daha bir çok şey vardı.

Volkann
30-10-2015, 11:40
allah rahmet eylesin heycanla izlerdik maçlarını.

arifba
30-10-2015, 12:04
Son halini gördükten sonra çok üzülmüştüm bende. Allah rahmet eylesin..

ProdriveSTI
30-10-2015, 12:05
Allah rahmet eylesin.

volkan_gs
30-10-2015, 12:08
Çok üzüldüm ya, maçlarını izleyerek boksa başlamak istemiştim küçükken. Allah rahmet eylesin.

sparcoo
30-10-2015, 12:21
Allah rahmet eylesin.

iynn-RS
30-10-2015, 12:24
Allah rahmet eylesin

westalim
30-10-2015, 12:29
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun...

dachosen
30-10-2015, 13:11
Boksör, ilaçlar, ek besinler ve de alkol olunca..

Allah rahmet eylesin :(

Grimlord
30-10-2015, 13:13
Mekanı cennet olsun..

can2k
30-10-2015, 13:15
Allah rahmet eylesin

HONDA
30-10-2015, 13:16
bende 4 sene kickbox ile uğraştım çeşitli illerde maçlara katıldım rakipten sağlam bir yumruk yeyince feleğin çemberinden geçiyordum resmen.
gözümüzün önünde nakavt olup anlık şuur kaybı yaşayanlar ağzı burnu kanayanlar görüyorduk maç sıramızı beklerken ve dakikalar sonra çıkacağımız yer aynı olmasına rağmen sabırsızlanıyorduk hakikaten akıl işi değilmiş şöyle durup düşündüm de..
Sevdiğimiz bir boksördü o yıllarda Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Runo
30-10-2015, 13:24
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

evolution_9
30-10-2015, 13:30
Allah rahmet eylesin. boks kötü bir spor olabilir sevemeyenler olabilir ama sinan aldığı darbelerden ölmedi aşırı alkolden öldü bi oturuşta 1 kasa bira içiyormuş.

AliGizda
30-10-2015, 14:31
Allah rahmet eylesin. boks kötü bir spor olabilir sevemeyenler olabilir ama sinan aldığı darbelerden ölmedi aşırı alkolden öldü bi oturuşta 1 kasa bira içiyormuş.

Bende bunu söylemeye çalışıyorum ama herkes aldığı darbelerden diyo, Muhammed Ali zamanında boks sporu daha gerideydi ve Muhammed Ali' de böyle bir durum yok, ya da Dünya üzerinde 'karaciğer yetmezliğine' yakalanıp ölen boksör kaç tane? Spor vücuda dosttur, düşman değil. Boks biraz ağır bir spor olabilir, ben çocukluğumdan beri uğraşıyorum ve Allah' ıma şükür herhangi bir problemim yok ve olanıda görmedim. Benimde derecelerim, sayısız müsabakalarım var. Alkol tedavisi görüyordu zaten, tekrar Allah mekanını Cennet eylesin, çok sevdiğim bir sporcuydu. Ama spor öldürmez, alkol yavaş yavaş öldürür.

BurakOzdemir
30-10-2015, 14:37
10 sene önce karaciğerinden operasyon geçirmişti.

ALLAH RAHMET EYLESİN

atituti
30-10-2015, 14:42
Allah rahmet eylesin.evinde verdigi son roportajlarindan birinde arkada ataturk portresi oldugu icin beli kesimler tarafindan dislanan yardim eli uzatilmayan bir sporcu daha aramizdan ayrildi.mekani cennet olsun boğamizin

majesty
30-10-2015, 14:42
allah rahmet eğlesin adaşıma, sewerdik

Ozan Özer
30-10-2015, 15:47
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

qatrio
30-10-2015, 16:04
şimdi tabi burdan direk boks için spor değil demek çok ama çok saçma bende eskiden bu şekilde düşünüyodum. Babam ilgilenmiş zamanında hala daha izler gittim yanına oturdum dedim bu spor değil :) Maçı izlerken anlatmaya başladı. Her vuruşun bir zamanı bir stratejisi var aslında beden kadar akıl işi.
Allah rahmet eylesin. Neden öldüğü şuan benim için önemsiz tek bildigim bize bir çok kez gururlandıran bir insan oldugu.

mert_can 41
30-10-2015, 16:44
Allah rahmet eylesin adam gibi adam gitti bundan 8-9 ay önce röpörtaj yaptılar ben öncelik istemiyorum dedi ben sıramı beklicem dedi ölürsemde taktiri ilayi demişti allah rahmet eylesin tekrardan üzücü böyle insanların teker teker göçüp gittmesi

Kekuti*
30-10-2015, 16:48
Karaciğeri alkolün yanı sıra kullandığı ilaçlar, amino protein *** püsür de sıkıntı yaşatır. Bu şekilde karaciğerinde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm. Alkol tabi ki tetikleyici bir etken ama bu cüsse ve bir sporcuyu etkileyecek kadar değil diye tahmin ediyorum.
Bana göre kullanılan ilaç vitamin amino vs tetikler...

Bende bunu söylemeye çalışıyorum ama herkes aldığı darbelerden diyo, Muhammed Ali zamanında boks sporu daha gerideydi ve Muhammed Ali' de böyle bir durum yok, ya da Dünya üzerinde 'karaciğer yetmezliğine' yakalanıp ölen boksör kaç tane? Spor vücuda dosttur, düşman değil. Boks biraz ağır bir spor olabilir, ben çocukluğumdan beri uğraşıyorum ve Allah' ıma şükür herhangi bir problemim yok ve olanıda görmedim. Benimde derecelerim, sayısız müsabakalarım var. Alkol tedavisi görüyordu zaten, tekrar Allah mekanını Cennet eylesin, çok sevdiğim bir sporcuydu. Ama spor öldürmez, alkol yavaş yavaş öldürür.

Mekanı cennet olsun şampiyonun. İçimizden birisi olduğu aşikar, yeri de kolay kolay dolmayacaktır..

2jz
30-10-2015, 17:34
Allah rahmet eylesin. En son ropörtajında "sağlığımı kaybettim daha neyi kaybedebilirimki" demişti. Çok üzülmüştüm o gün. Organ nakli için sırasını bekliyordu herkes gibi.

Tamam ciddi alkol sorunu vardı ve kullandığı ilaçlar tetiklemiştir karaciğer ve böbreği. Özellikle vucut geliştirme ve savunma sporlarıyla uğraşanlar çok dikkatsizce bu tür takviyeleri, ilaçları kullanıyorlar. Sonu bir çoğunda olduğu gibi karaciğer ve böbrek yetmezliği oluyor.

13 yıldır aktif olarak uğraşıyorum boksla. Dışarıdan gözüken işin tamamen şov kısmı. Para ve kişisel hırslar için olmadık işler yapan adamlarla dolu malesef. Aslında antrenmanı çok keyifli ve ağırdır. Çok ciddi güç ve kondisyon gerektirir. Gerçekten zevkli bir spordur.

blow07
30-10-2015, 17:36
Allah rahmet eylesin :(

2jz
30-10-2015, 18:56
Şuan Trt Belgesel'de Sinan Şamil belgeseli var.

SAYGIN
30-10-2015, 19:02
Allah Rahmet Eylesin..

Mpower94
30-10-2015, 19:48
Allah rahmet eylesin....

ofli
30-10-2015, 19:48
allah rahmet eylesin cok iyi bir boksordu istiklal marşımızı bircok ülkede dinletti herkese..

coolvtec
30-10-2015, 19:52
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bu arada adam ölmüş gitmiş, hala yok alkoldan öldü yok bundan öldü yok şundan öldü, hiç hoş değil...

kadioglu
30-10-2015, 20:04
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.Ülkemizde sporcuya verilen değer üzüyor maalesef.

turkishpower
30-10-2015, 22:05
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

omrasm01
30-10-2015, 22:15
Karaciğeri alkolün yanı sıra kullandığı ilaçlar, amino protein *** püsür de sıkıntı yaşatır. Bu şekilde karaciğerinde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm. Alkol tabi ki tetikleyici bir etken ama bu cüsse ve bir sporcuyu etkileyecek kadar değil diye tahmin ediyorum.
Bana göre kullanılan ilaç vitamin amino vs tetikler...

Mekanı cennet olsun şampiyonun. İçimizden birisi olduğu aşikar, yeri de kolay kolay dolmayacaktır..

Supplementleri bu işin içine katılmamalıdır hiçbir supp gıdanın her hangi bir hastalığa sebebiyet verdiği kanıtlanmamıstır . Asıl mesele kullanılan steroid ve peptit kürleridir . 10 senedir işin içindeyim eski milli takım sporcusuyum 10 senedir supp gıda kullanırım ama hiç bir zaman steroid ve türevi kullanmadım bu yüzden eski sporcuyum

///M RIDER
30-10-2015, 22:37
Öncelikle allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sinan abinin.19 mayis kulubünde boks yaptim yillarca ortak dostlarimiz abilerimiz vardi sinan abiyle yakindan taniyanlar iyi bilirler bu kadar kalender duzgun adam gibi adam gercekten zor bulunur kızılayda asagi yukari 12 13 sene önce calistigimiz spor salonunu ziyarete gelmisti ilk tanistigimiz yillar abilerle beraber önden yüruyordu bizde arkalarindan biseyler icmeye gidiyorduk birden ayagi sendeledi zıplar gibi yapti sonra döndü bana kardesim karincalar yuva yapmis sakin basmayasin dedi hala aklimdadir.böyle guzel bir insandi ama kiymeti bilinmedi tekrardan mekani cennet olsun

///M RIDER
30-10-2015, 23:23
Ayrica sampiyon karacigeri bitiren sekliyle streoid takviyesi kullanmadi kullanmasinada gerek yoktu ćunku bransi vucut gelistirme sporu degildi dısaridan bakildiginda da kasli bir yapisi yoktu cok yogun antremanda yapmazdi hani acı kuvvet derler ya bazi insanlarda öyle bir özelligi gucu vardi keske buraya alkol alirdi icerdi gibi yorumlar yazilmasaydi neyse sevenlerine ailesine tekrardan başsagligi dilerim mekani cennet olsun

omrasm01
30-10-2015, 23:30
Ayrica sampiyon karacigeri bitiren sekliyle streoid takviyesi kullanmadi kullanmasinada gerek yoktu ćunku bransi vucut gelistirme sporu degildi dısaridan bakildiginda da kasli bir yapisi yoktu cok yogun antremanda yapmazdi hani acı kuvvet derler ya bazi insanlarda öyle bir özelligi gucu vardi keske buraya alkol alirdi icerdi gibi yorumlar yazilmasaydi neyse sevenlerine ailesine tekrardan başsagligi dilerim mekani cennet olsun

Abicim o işler öyle olmuyor . Sinan abiyi cok severim ama işin içinde neler oldugunu en iyi ben bilirim . Steroid vb seyler illede büyümek için yapılmaz bir cok kür cesidi vardır her kürün bir amacı vardır büyümek için ayrı güçlenmek için ayrı define olmak için ayrı gibisinden

ghibli06
30-10-2015, 23:33
içmiş de ne yapmış? olay mı çıkartmış? birinin karısına kızına mı sarkmış? biriyle kavga mı etmiş? Gökberk'İn dediği gibi içki olayına girmeye gerek yok...

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm...

ghibli06
30-10-2015, 23:36
Abicim o işler öyle olmuyor . Sinan abiyi cok severim ama işin içinde neler oldugunu en iyi ben bilirim . Steroid vb seyler illede büyümek için yapılmaz bir cok kür cesidi vardır her kürün bir amacı vardır büyümek için ayrı güçlenmek için ayrı define olmak için ayrı gibisinden

bunu kime anlattığını biliyor musun?

omrasm01
30-10-2015, 23:44
bunu kime anlattığını biliyor musun?

Forumda ki herkesi tanıyacak degilim abicim, kendisi abisi ben zaten biliyorum işine bak diyebilir..

ghibli06
30-10-2015, 23:46
Forumda ki herkesi tanıyacak degilim abicim, kendisi abisi ben zaten biliyorum işine bak diyebilir..

yok ben tanıyorum da kime dediğini, 21 yaşındayken, bizimle aynı yaşıt Ankaralı çoğu kişinin tanıyıp sevdiği biriyle ilgili yorum yaparken 'o işler öyle olmuyor....' ile başlayan bir cümle kurmanı istediğim şekilde eleştiririm...

omrasm01
30-10-2015, 23:49
yok ben tanıyorum da kime dediğini, 21 yaşındayken, bizimle aynı yaşıt Ankaralı çoğu kişinin tanıyıp sevdiği biriyle ilgili yorum yaparken 'o işler öyle olmuyor....' ile başlayan bir cümle kurmanı istediğim şekilde eleştiririm...

Abicim konuyu uzatmaya gerek yok benim hiç bir şekilde kasıtım yok . Sadece su steroid belasının nasıl bir şey olundugunu buna nazaran supp ların aynı kefeye koyulmaması gerektiğini vurgulamaya calısıyorum

ZX-636R
30-10-2015, 23:51
Allah rahmet eylesin

///M RIDER
31-10-2015, 01:49
Eyvallah bülent abi

///M RIDER
31-10-2015, 02:14
Abicim konuyu uzatmaya gerek yok benim hiç bir şekilde kasıtım yok . Sadece su steroid belasının nasıl bir şey olundugunu buna nazaran supp ların aynı kefeye koyulmaması gerektiğini vurgulamaya calısıyorum
Simdi guzel kardesim vurgulamak istedigin olay doğru ama yeri yanlis bu konunun amaci sinan şamil samı iyi bir sporcu olarak hatırlayip allahtan rahmet dilemek senin bana o isler öyle olmuyor dediğin yazimdaki amac sinan şamil lin isminin alkol veya dopingli madde olayindan uzak tutmak sen sporla ugrasiyorsun belli biseyleri iyi biliyor olabilirsin ama benim yazim anabolik steroidin ne oldugunu bilmeyen ve bilmek zorunda olmayan arkadaslarimizinda konuya vakif olmasi icin yüzeysel olarak yazilmis bir yazi en iyi ben bilirim demissinde aramizdaki 10 yas farki atlamissin sen 8 yasinda ekmege mama derken ben anabolik steroid kullaniyordum zararlari hakkinda senin kadar iyi bilmesemde orta çapli makale yazarim neyse guzel kardesim sana spor hayatinda basarilar dilerim

omrasm01
31-10-2015, 08:11
Simdi guzel kardesim vurgulamak istedigin olay doğru ama yeri yanlis bu konunun amaci sinan şamil samı iyi bir sporcu olarak hatırlayip allahtan rahmet dilemek senin bana o isler öyle olmuyor dediğin yazimdaki amac sinan şamil lin isminin alkol veya dopingli madde olayindan uzak tutmak sen sporla ugrasiyorsun belli biseyleri iyi biliyor olabilirsin ama benim yazim anabolik steroidin ne oldugunu bilmeyen ve bilmek zorunda olmayan arkadaslarimizinda konuya vakif olmasi icin yüzeysel olarak yazilmis bir yazi en iyi ben bilirim demissinde aramizdaki 10 yas farki atlamissin sen 8 yasinda ekmege mama derken ben anabolik steroid kullaniyordum zararlari hakkinda senin kadar iyi bilmesemde orta çapli makale yazarim neyse guzel kardesim sana spor hayatinda basarilar dilerim

Abicim konuya biraz farklı acıdan girdiğim için yanlıs anlasılmalar olmus anlasılan . İkimizde aynı seyden bahsediyoruz ama giriş yerlerimiz farklı oldu . En iyi ben bilirimden kasıt benden pro su yok gibisinden degil 2 arkadasımı kaybettim steroid ve peptit yüzünden bahsettiğim bu aslında . Tesekkür ederim abicim 4 senedir spor yapmıyorum büyük bir sakatlık geçirdiğimden dolayı :)

onat
31-10-2015, 09:10
trt de yayınlanan belgeselinde kendisi zaten bahsetmiş, doğuştan hepatit rahatsızlığı olan biri. bu şekilde senelerce boks yapmış, pro bir sporcudan bahsederken herkes ağzından çıkana dikkat etsin. yok supplementmiş, yok steroidmiş. supplementten öldü diyen varya. vallahi inanamıyorum. bırakın supplementi amfetaminden ölmüş olsun, burası yeri mi ? allah rahmet eylesin diyin geçin. her şeyi bilmek zorunda mısınız ? yok içmiş, yok supplementtenmiş, yok anabolizandanmış. dünya üzerinde supplementin kanıtlanmış zararı, supplementten ölen bir kişi yok ! cahil cahil konuşmayı bırakın. ayrıca dünya üzerinde çok nadir sporcular doğal şekilde çalışır. onların adınıda sen ben duymayız. bu faktörleri kullanmış bile olsa, türkiyenin gururu olmuş, istiklal marşımızı okutmuş, binlerce kişiyi ekrana bağlamış gurur duyulcak bir adam sinan şamil sam. o yüzden herşeyi kullanmış bir adam bile olsa saygıyı hak ediyor.

allahım onun mekanını cennet eylesin. ailesine sabır versin. inşallah bu memleket onun gibi nice sporcular yetiştirir.

İbrahim33
31-10-2015, 09:49
Gerçekten çok ama çok üzüldüm , az göğsümüzü kabartmadı , az gurur duymadık onunla.

civelek
31-10-2015, 10:17
mekanı cennet olsun

ofli
31-10-2015, 12:21
https://www.youtube.com/watch?v=lrrgLJPY_S4

15 dk nızı ayırıp izleyiniz bilip bilmeden konusanlardan nasıl bir insan oldugunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

Runaway
31-10-2015, 12:27
Allah rahmet eylesin

burakgunay
31-10-2015, 12:59
Belgeseli izledim, çok güzel insanmış Allah rahmet eylesin..

Boldenon
31-10-2015, 17:19
mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.

BaDCaT
31-10-2015, 17:51
Rica ediyorum steroidler konusunda en ufak bir bilgisi olmayipta fikri olanlar ben soyle sporcuyum boyle sporcuyumda demesin. Steroidler bilimle alakalidir.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

TT_BOY
31-10-2015, 19:42
Mekanı cennet olsun ..

canozgur106
31-10-2015, 21:09
Ciddi anlamda duyduğumda şok oldum maçlarını izlemeye çalışır bol bolda gurur duyardım...!Alkolü falan karıştırmayın arkasından yattığı yer nur olsun..Mekanı cennet olsun

makif84
31-10-2015, 21:18
Allah rahmet eylesin....

cabrioleter
01-11-2015, 13:23
https://www.youtube.com/watch?v=lrrgLJPY_S4

15 dk nızı ayırıp izleyiniz bilip bilmeden konusanlardan nasıl bir insan oldugunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

alıntı yapalım da arada kaynamasın bu güzel belgesel..

Allah rahmet eylesin. Büyük adamdı az gurur yaşatmadı çocukluğumuzda..
Arkasından özel hayatını karıştırmak hiç hoş olmamış. 3-5 yaşındaki çocuklar bile hastanelerde ne felaketlerle boğuşuyorlar o küçücük bedenleriyle onlar da mı alkol alıyor?
Burda bilinçli bir vatandaş olarak aydınlanmamız gereken nokta organ bağışı. Başımıza gelmesini beklemeden organlarımızı bağışlarsak ihtiyaç sahiplerine ikinci bir hayatı vermiş oluruz. Bunun önemini unutmamak ümidiyle..

Faruk'S
01-11-2015, 14:55
Mekanı Cennet Olsun..

fasterhan
01-11-2015, 15:10
mekanı cennet olsun sinan abimizin... efendiliği ve samimiyeti ile çok sevdiğimiz bir abimizdi... Belkide yakın semtlerde oturmamız bizden biri gibi yaşaması , aynı mekanlarda sohbet vs onu daha çok sevmemize sebep olmuştur bilinmez ama yeri doldurulmayacak bir sporcuydu bu ülke için...