Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW F10 520D Test sürüşü / inceleme / Konforlu alman
Herkese Merhaba ,
Camarodan sonra arkadaşım Canerin 520D'ını test ettik umarım hoşunuza gider artısı ve eksisi ile yorumlar yaparsanız bana gelicek incelemeler konusunda çok yardımcı olur.
https://www.youtube.com/watch?v=oojoWhANnxY
optimus_prime
31-10-2015, 10:58
F10 un ahım şahım bir konforu yok konforlu alman lafı bence uymamış ama video başaralı her zamanki gibi
F10 un ahım şahım bir konforu yok konforlu alman lafı bence uymamış ama video başaralı her zamanki gibi
Ne demek yok :) geçen 2015 benzinlisine bindim gözümü kapayıp koysalar arabada gittiğimi anlamam o derece tuhaf geldi ses falan gelmiyor tribe giriyor insan :D Ki f30 dan inip f10 a bindim o durumda bile bambaşka bi hissiyata kapıldım
Video yine keyifli elinize ağzınıza sağlık.Dıştan çekimleri arttırsanız daha güzel olabilir gibi :)
video her zamanki başarılı, yine çok emek harcanmış, tebrik ve teşekkürler.
benim izleyici olarak tavsiyem araç içi çekimleri biraz azaltıp, araç dışı çekimlere biraz daha ağırlık verilirse izlemesi daha keyifli olur görüşündeyim. videolar da çok uzun çekim olmasına gerek yok 8-10 dk yeterli olur görüşündeyim
Ben olsam araç inceleme işini bırakırdım araç videosu hazırlama işine yönelirdim çünkü bu işi yapan çok fazla insan var bu birincisi ikinci olarak araçları sen sürüp sen anlatmadığın için yorumlar bence çok objektif olmuyor ben senin araç videolarını çok başarılı buluyorum özellikle crz ve bir motor videosu vardı onlar baya iyiydi
Ben olsam araç inceleme işini bırakırdım araç videosu hazırlama işine yönelirdim çünkü bu işi yapan çok fazla insan var bu birincisi ikinci olarak araçları sen sürüp sen anlatmadığın için yorumlar bence çok objektif olmuyor ben senin araç videolarını çok başarılı buluyorum özellikle crz ve bir motor videosu vardı onlar baya iyiydi
Edit ve inceleme işlerini de severek ve eğlenerek yapıyorum , evet doğru diyorsunz inceleme yapan kişiler var ama hiçbiri bu şekilde değil. Bence farklı bı hava katıyorum, tabi herkesin görüsü farklı olabılır :)
aramulusoy
31-10-2015, 23:42
Güzel video olmuş yine. Eline sağlık kardeşim.
Güzel video olmuş yine. Eline sağlık kardeşim.
Teşekkür ederim :)
optimus_prime
01-11-2015, 11:01
Ne demek yok :) geçen 2015 benzinlisine bindim gözümü kapayıp koysalar arabada gittiğimi anlamam o derece tuhaf geldi ses falan gelmiyor tribe giriyor insan :D Ki f30 dan inip f10 a bindim o durumda bile bambaşka bi hissiyata kapıldım
Video yine keyifli elinize ağzınıza sağlık.Dıştan çekimleri arttırsanız daha güzel olabilir gibi :)
o sınıfın diğer rakip araçlarına bi binin de konfor var mı yok mu belli olur, yol sesi motor sesi ve sertlikten bahsediyorum
5 sinifinin en komforsuz arabasi. Bu isin neyden inip neye bindiginle alakasi var biraz. Bende passat cc varken arabada 20 jantlar vs vardi ve 7 cm dusuktu. Ondan inip 520d binince araba bu dedim. Bi sure 5 kullanip A6 ya gectim ve sonrasinda E serisine gectim. Iclerinde en kotusu 5 serisi idi.
Mehmetmert
01-11-2015, 19:00
Abi test çok güzel olmuş seviyoruz :)
Ama birde 2 dklik falan ayrı bir şekilde sadece dış çekim yapsan arabalara bayağı kaliteli şeyler ortaya çıkıcak gibi duruyor :)
5 sinifinin en komforsuz arabasi. Bu isin neyden inip neye bindiginle alakasi var biraz. Bende passat cc varken arabada 20 jantlar vs vardi ve 7 cm dusuktu. Ondan inip 520d binince araba bu dedim. Bi sure 5 kullanip A6 ya gectim ve sonrasinda E serisine gectim. Iclerinde en kotusu 5 serisi idi.
kardeşim ben zaten en iyisi diye bişey demedim konforsuzu buysa konforlusunu merak ettim doğrusu daha ne olabilir arabada ne dış ses ne motor sesi var comfort modundayken gayet yumuşak ve rahat aracın sahibinde e250de var denk gelince sorcam :)
Neyden istersen in bin ama onemli olan sinifindaki araclar arasindaki durumu
5 serisi cok cok konforludur e serisidi gayet konforludur A6 da
Icinden en konforsuzu hangisidir sorusu gecersiz olur yakinlar aynilar
E nin en buyuk eksisi yalitim ve sessizlik .F10 , e serisine gore cok ciddi daha basarilidir
A6 nin ise ben bariz hic bir eksikligi oldugunu dusunmuyorum
F10 a en konforsuz demek objektiflikten mars kadar uzaktir.
Drone çekimleri harika bir hava katmış, elinize sağlık.
optimus_prime
01-11-2015, 21:14
Neyden istersen in bin ama onemli olan sinifindaki araclar arasindaki durumu
5 serisi cok cok konforludur e serisidi gayet konforludur A6 da
Icinden en konforsuzu hangisidir sorusu gecersiz olur yakinlar aynilar
E nin en buyuk eksisi yalitim ve sessizlik .F10 , e serisine gore cok ciddi daha basarilidir
A6 nin ise ben bariz hic bir eksikligi oldugunu dusunmuyorum
F10 a en konforsuz demek objektiflikten mars kadar uzaktir.
adam 3ünü de kullandım dedikten sonra f10 en konforsuzuydu demiş, keza ben de 3 modele de 1 hafta kadar olsa da bindim f10 en konforsuzuydu
bence hepsine binen birisinin yorumu kadar daha objektif bir yorum olamaz
bence hepsine binen birisinin yorumu kadar daha objektif bir yorum olamaz
Sen benim hepsiyle binlerce km yapip yapmadigimi nerden biliyosun ki ?
Beni gec piyasada en cok gorulup binilebilecek araclardan bahsediyoruz
Sizin konfor anlayisiniza hayran oldum :)
S serisi falan mi keser acaba :)
araç makam aracı olarak tasarlanmış, el 12 den direksiyonu tutuyor :)
çekimlere laf yok da inceleme işini boşver bence, ya da arabayı sana versinler sen kullan
optimus_prime
02-11-2015, 13:36
Sen benim hepsiyle binlerce km yapip yapmadigimi nerden biliyosun ki ?
Beni gec piyasada en cok gorulup binilebilecek araclardan bahsediyoruz
Sizin konfor anlayisiniza hayran oldum :)
S serisi falan mi keser acaba :)
bence objektif olmayan yorum bu. kendi sınıfında diğerlerine göre daha konforsuz vurgusu yaptım ben, diğer arkadaş da aynısını belirtmiş.
S serisini karıştırsaydık işte o zaman objektif olmazdı.
Abi test çok güzel olmuş seviyoruz :)
Ama birde 2 dklik falan ayrı bir şekilde sadece dış çekim yapsan arabalara bayağı kaliteli şeyler ortaya çıkıcak gibi duruyor :)
Gelicek incelemede bunun üzerinde epey durduk , siradaki inceleme Golf 7 R