Orijinalini görmek için tıklayınız : Bob Ross 24 saatlik canlı yayın
Link: http://www.videoseyredin.com/insanlar-bloglar/unlu-ressam-bob-ross-canli-yayin-izle.html
Alın izleyin 2 saattir izliyorum cocukluğuma döndüm be.
İç huzuru buldum valla süper oldu bu yayın tüm günü buna harcarım ben
efsane geri dönmüş heheee. :)
Canlı yayın yazmasalardı keşke :) Bu zamana kadar ki bölümlerin birleşimi.
Canlı yayın yazmasalardı keşke :) Bu zamana kadar ki bölümlerin birleşimi.
hayır canlı yayın tamamen eski bölümleri falan değil. twitch de 80.000 in üstünde dünya çapında izleyici izliyor şuan. videonun sağ üst kısmında live simgesi gözüküyor zaten.
Abi adam 95'te ölmedi mi?
Abi adam 95'te ölmedi mi?
öldü öte taraftan yapiyor canlı yayını anma etkinlikler olm bu bir çok sanatçı çıkıyor tabiiki bob ross yapmıyor yayını :) arada video örnekleri gösteriliyor sonra tanıtıcı bilgiler giriliyor farklı ressamlar falan geliyor.
mert_can 41
31-10-2015, 14:49
tövbee adam gerimi döndü öbür taraftan bende öldü biliyorum
yok anma etkinlikleri tam 24 saat sürecekmiş twitch yayınlıyor.
bob anlatımı kurduğu hayeller ses çok iyiydi eskiyi çocukluk günlerini hatırlattı :)
mert_can 41
31-10-2015, 15:07
yok anma etkinlikleri tam 24 saat sürecekmiş twitch yayınlıyor.
teşekkür ler abi sen yazarken bende yazıyomuşum mesajını görmedimdi :)
Grimlord
31-10-2015, 15:13
"şuraya da bir kaç küçük mutlu bulut koyalım" :)
mekanı cennet olsun..
Güzel sanatlar resim bölümü öğrencisiyim.Yeteneği felan bir kenera bırakalım şu adamın bana verdiği resim aşkı, öz güveni ve bu işe olan saygı/sevgisi beni şu an bu bölümde okumama olan en büyük nedenlerden birisidir :)
Hep dublajlarını izlediğimden kendi sesini ilk defa duydum.Sesi bile dinlendirici adamın :)
Ali Özdoğan
31-10-2015, 20:13
1 saat aralıksız izledim çok keyifli gerçekten.
cabrioleter
01-11-2015, 00:14
vay bu süper oldu bu saatte.
yanlız adamın elleri ne kadar temiz, bizim burda sanat ustalığı yaptığı göstermek isteyenler ellerini katrana batıracak nerdeyse..
AyrtonSenna
01-11-2015, 07:26
Valla sabah sabah çocukluğuma döndüm pazar günleri tekrarları verilirdi TRT'de 2000'li yılların başında :)