Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant göbeği sorunsalı
İbrahim33
31-10-2015, 15:30
Abiler bu jantı getirttim antalyadan sorunsuz sıkıntısız geldi elime çok şükür. Lastikler sıfır gibi , jantlar kaynaksız işlemsiz vs.
http://i.hizliresim.com/25o5nO.jpg
Yalnız şöyle bir sorun var , bu jantın göbeği araca çok az büyük geliyor. 2 -3 tane lastikçiye gittim , jantın göbeğinin torna ile kesilmesi ile sorunun hallolacağını söylediler. Ancak sizlere sormadan her hangi bir işe kalkışmak istemedim. Her hangi bir sıkıntı olur mu sizce ?
http://i.hizliresim.com/LERElG.jpg
Araç 2012 a4 bu arada.
mikelazi
31-10-2015, 15:51
jantın göbegi buyuk geliyorsa tornada daha niye genişletiyorsunuz ki.
benim jant göbegi araç göbeginden 2mm buyuk.2mm lik bilezikte bulamıcama göre şuan o şekilde kullanıyorum sorunsuz.
İbrahim33
31-10-2015, 16:45
Özür dilerim yanlış anlatmışım , jantın göbeği tam oturmuyor yani jantın göbeğinin tornaya girip genişletilmesi lazımmış.
umarım bu sefer anlatabildim :D bugün kafam çok dağınık işlerden dolayı.
Özür dilerim yanlış anlatmışım , jantın göbeği tam oturmuyor yani jantın göbeğinin tornaya girip genişletilmesi lazımmış.
umarım bu sefer anlatabildim :D bugün kafam çok dağınık işlerden dolayı.
Aynen öyle yapılması lazım mesele bu işlemi yapabilcek düzgün bi tornacı bulmak istanbulda olsan tavsiyede bulunurdum ama değilsin sanırım
tornacıda 5o tl bılezık yaptırdım ben enkeılerde tam oturmuyordu bende
düzgün bir tornacı bulmanız lazım. neden düzgün; her tornacının yapacağı iş değil jant çöp olabilir aksi takdirde
cabriolet
31-10-2015, 18:58
Ben kaynakla büyük gelen göbeği doldurtup arabaya göre ayarlayanları bile gördüm ondan bi sıkıntı olucağını sanmam göbeği biraz büyütünce :)
İbrahim33
31-10-2015, 19:04
2-3 yere sordum kardeşler torna varmış sanayide , kendi daimi mekanikçi ustamada sordum oda kardeşler torna dedi. hayırlısı bakalım , sizce yakışır mı bu jantlar ?
işin ehli iyi bir tornacı halleder bence
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.