Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda Alışveriş için tavsiye

Berat
31-10-2015, 22:07
Merhabalar saygıdeğer forum üyeleri. İki günlük bir iş ziyareti için istanbula geldik ve azda olsa alışveriş yapmak istiyorum tabiki yabancı olduğumdan sizlere danışmak istedim. Mevsim sonbahar olunca erkek kazak,pantolon vs uygun fiyatlı outlet vs. kaliteli ürünleri nerede bulabilirim? Defolu ürünlerde olabilir hiç sorun değil. Bu arada çok uzak olmamak kaydıyla anadolu/avrupa ayırt etmiyorum. Şimdiden yardımcı olanlara çoook teşekkür ediyorum :)

free-hifi
31-10-2015, 22:13
Via port optimum anadolu yakasi

Berat
31-10-2015, 22:28
Via port optimum anadolu yakasi

Kabaca bir tarif alma şansım varmı :)

Yigit-Y
31-10-2015, 22:30
Avrupa yakası starcity basin express yolu yenibosna sefakoy kavsagina cok yakın

ckrc
31-10-2015, 22:32
Kabaca bir tarif alma şansım varmı :)

Viaport istanbul ankara çıkışında, ankara otobanına çıkacakmış gibi takip ederek gidebilirsiniz, yok ümraniye-çekmeköy-dudullu civarında iseniz şile yolunu takıp ederek eski d100 üzerinden sabiha gökçen tabelasını takip ederek viaporta varabilirsiniz.

Optimum kozyatağında bulunuyor. Anadolu yakasından tem(avrupadan geliş istikametine doğru) ye bağlanıp kadıkoy tabelalarını takıp ederseniz zaten önüne çıkıyorsunuz.

Berat
31-10-2015, 22:53
Tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum. Güzergahımızın ağırlığı avrupa yakasındaymış avrupadan tavsiye alabilirim, anadoludakilerede mutlaka gideceğim :)

Seven7
31-10-2015, 22:59
Ben yerinizde olsam Taksim'deki ve Beşiktaş'taki pasajları, Bakırköy'deki dükkanları gezerdim. Sonuçta bilindik markalar üzerine alışverişi her şehirden de yaparsınız internetten de yaparsınız. Bu tarz mağazalarda daha farklı çeşit bulma şansınız olabilir.

Berat
31-10-2015, 23:05
Ben yerinizde olsam Taksim'deki ve Beşiktaş'taki pasajları, Bakırköy'deki dükkanları gezerdim. Sonuçta bilindik markalar üzerine alışverişi her şehirden de yaparsınız internetten de yaparsınız. Bu tarz mağazalarda daha farklı çeşit bulma şansınız olabilir.

Evet bunuda değerlendireceğim, internet alışverişini pek sevmiyorum bilindik markalardada emin olun şehirden şehire baya fark ediyor fiyat/çeşit durumunda özellikle.

johnie
31-10-2015, 23:11
Evet bunuda değerlendireceğim, internet alışverişini pek sevmiyorum bilindik markalardada emin olun şehirden şehire baya fark ediyor fiyat/çeşit durumunda özellikle.

yarın oy kullanımı vs olacağından dolayı, bir ihtimal avm ler boş olabilir - değerlendirin.
Cevahir, ipark alternatif olarak denenebilir.
Ama Cevahire girişte sıkıntı yaşarsınız, trafik vs vs. i park daha rahat gibi..
Taksim de, oda kulenin karşısında ki pasaj da bir çok şey bulabilirsiniz - pazarlık kesin yapın ;)