PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The makİna | mazda rx-8

Buğra A.
03-11-2015, 15:15
3.bölüm konuğumuz; 2011 model Mazda RX-8 otomobiliyle sevgili Serkan Ur.

Umarım yine salı gününüzün keyifli geçmesine imkan sağlayabilirim ve izledikten sonra suratınızda ufak bir tebessüm bırakabilirim.

Lütfen (rica ediyorum) video klibi izledikten sonra beğenmeyi ve eğer zamanınız varsa yorum yapmayı unutmayın.

Teşekkürlerimle beraber, saygılarımla...

http://www.youtube.com/watch?v=Kf4xHEw-ZwM

beci
03-11-2015, 15:17
Ellerine sağlık. Yine harika olmuş kalitesiyle muhabbetinle süresi ile hersey olması gerektigi gibi..

Can's
03-11-2015, 15:27
Bence yine çok başarılı olmuş emeklerine sağlık

Molev
03-11-2015, 15:30
Beğeniyle izliyorum videolarını beğeni,yorum yapıldı aynen böyle devam üstüne ekleye ekleye ilerliyorsun.

c20let
03-11-2015, 15:32
Bu seferki sanırım en başarılısı olmuş. Devamını bekliyoruz.

HUSNU
03-11-2015, 15:34
Alışkanlık oldu. Devamın bekliyoruz. Ellerine sağlık

K.Kaan
03-11-2015, 15:47
Buğra eline sağlık yine güzel ama sanırım öncekiler daha keyifliydi. Mekan ışık farklı kafadaydı ilk 2 video. devamını bekliyoruz. tebrikler.

F.KARACA
03-11-2015, 15:48
Abi her videoda daha iyisini yapıyorsun.tam tadımlık oluyor videolar.devamını bekliyoruz :)

63owen63
03-11-2015, 16:04
Ben çok sevdim bu konsepti, ilk videodan aldıgım samimiyeti keyfi almaya devam ediyorum, gayet rahat ve istenen format bence, çekilen araçlar için kriter vs var mı, hep pahalı makinalar mı olcak :) ?

johnie
03-11-2015, 16:08
yine güzel olmuş, bence - 10 bölümde bir mix yaparsan güzel şeyler çıkabilir araya..

fussy
03-11-2015, 16:09
Eline sağlık yine olmuş :)

PiscocuK
03-11-2015, 16:21
Teşekkürler Buğra keyifle izliyoruz hem mizahi yönleri hem çekimi bence gayet başarılı.Devamını bekliyor severek izliyoruz :)

MCN21
03-11-2015, 16:28
Yine mükemmel olmuş :icon_tup:

AlwaysFast
03-11-2015, 16:35
Çok doğal ve izlettirici teşekkürler.

maceren
03-11-2015, 16:39
hoş güzel bir video olmuş.. arkadan itişli en cazip ve en keyifli makinalardan birisi gerçekten..

RedCan
03-11-2015, 16:48
Çok başarılı devamını bekliyoruz.

Videonun ortalarında geçen makina ne acaba ?

Er34
03-11-2015, 16:51
Tadı damağımızda kalsın diye bilerek kısa tutuyorsunuz sanırım. Çok başarılı.

mannerboy
03-11-2015, 16:51
maşallah yine keyifli olmuş serkan azmı taşıdı seni alışveriş arabasında cmc zamanlarında :D

volume81
03-11-2015, 16:55
Hep elnur'un üstüne oynuyosun buğraaaaa :D

tüm bölümler gibi buda çok güzel olmuş her hafta bekliyoruz :D

bkaraca
03-11-2015, 17:07
Çok güzel olmuş yalnız 5 dakika civarında olsa daha iyi olmaz mi ?elinize sağlık.

Canselmo
03-11-2015, 17:16
Buğra artık bu işin .okunu cıkarıyosun sende bu konsepti sevdin ... Ayrıca beni bu piyasadan soğuttn için ayrıca teşekkürler :D :D

fatihcakin
03-11-2015, 17:28
Tebrikler, gerçekten çok akıcı ve kendini izlettiren bir video olmuş.

IbizaFR150
03-11-2015, 17:49
Bu içeriğin meraklısını doyuracak çekimler ve bilgiler olmalı bence. 3-4dk kusa bir süre. Araca ne gibi
İşlemler yapılmış,kaça mal olmuş,ne gibi sorunlar yaşanmış,nasıl giderilmiş vs gibi detaylar olursa daha dolu olabilir. Rx8,350zveya m4 hiç göremeyeciğimiz araçlar değil sonuçta o yüzden daha detaylı olursa daha iyi olabilir. Başarılar.

turbo&quattro
03-11-2015, 17:51
Yakin zamanda burayada gel lutfen :)

Yine cok cok guzel olmus. Her hafta yenisi gelsin diye bekliyoruz :)

KOSEREN
03-11-2015, 18:00
Video muhabbet gayet iyi,bence tuttu bu konsept.Yanlız anlamadığım bişe var 2:14 sonrası araç içi çekimlerde vites değişiminde tork kesilince kafa baya öne gidip geliyo.210 Nm torklu bi arabada böyle bi ivme imkansız değil mi?

Buğra A.
03-11-2015, 18:01
Ellerine sağlık. Yine harika olmuş kalitesiyle muhabbetinle süresi ile hersey olması gerektigi gibi..

Bence yine çok başarılı olmuş emeklerine sağlık

Beğeniyle izliyorum videolarını beğeni,yorum yapıldı aynen böyle devam üstüne ekleye ekleye ilerliyorsun.

Bu seferki sanırım en başarılısı olmuş. Devamını bekliyoruz.

Alışkanlık oldu. Devamın bekliyoruz. Ellerine sağlık

Abi her videoda daha iyisini yapıyorsun.tam tadımlık oluyor videolar.devamını bekliyoruz :)

teşekkür ederim :)

Buğra eline sağlık yine güzel ama sanırım öncekiler daha keyifliydi. Mekan ışık farklı kafadaydı ilk 2 video. devamını bekliyoruz. tebrikler.

teşekkür ederim. şimdi şöyle; 350Z profesyonel ekipmanlarla çekildi ama çekimi 2 gün (yol ve otopark) ve 1 günde anlatım çekimi (gopro) ile yaptık. bende çok istiyorum aslında vaktim olsunda, mümkün değil :) 350z'in kurgusu bile 3 gün sürmüştü. keşke bu işten para kazanabilseydimde, dolu dolu 7 günümü feda etseydim.

m4'te de illegal mantık fazla olduğu için illa ki bir sempati kazandı. zaten Elnur benden fazla tanınıyor şu an :) fenomen oldu adam, caps bile yapıyorlar.

Buğra A.
03-11-2015, 18:06
Ben çok sevdim bu konsepti, ilk videodan aldıgım samimiyeti keyfi almaya devam ediyorum, gayet rahat ve istenen format bence, çekilen araçlar için kriter vs var mı, hep pahalı makinalar mı olcak :) ?

teşekkür ederim :) her şey doğal zaten bahsettiğin gibi. ben şöyle bir şey keşfettim kendimde, ruh halim eğer o gün mutluysa (yani hiperaktif bir gün geçiriyorsam) muhabbetim biraz daha değişik oluyor. ben gerçi ne ayağım onuda anlamadımda :)

yok, aslında RX-8 ideal bir bütçelere alınabilecek bir otomobil. ben genel bakıyorum. kaliteli işçilik varsa, abi çekelim hemen diyorum. emeğe saygım sonsuzdur.

yine güzel olmuş, bence - 10 bölümde bir mix yaparsan güzel şeyler çıkabilir araya..

teşekkür ederim. şu an not ettim, bunu söz yapmayı planlıyorum.

Eline sağlık yine olmuş :)

Teşekkürler Buğra keyifle izliyoruz hem mizahi yönleri hem çekimi bence gayet başarılı.Devamını bekliyor severek izliyoruz :)

Yine mükemmel olmuş :icon_tup:

Çok doğal ve izlettirici teşekkürler.

hoş güzel bir video olmuş.. arkadan itişli en cazip ve en keyifli makinalardan birisi gerçekten..

bilalMW
03-11-2015, 18:06
böyle illegal,underground,sanayi junkie tarzıyla devam eden. Çok başarılı işler çıkıyor. Ellerinize sağlık. :)

Buğra A.
03-11-2015, 18:10
Çok başarılı devamını bekliyoruz.
Videonun ortalarında geçen makina ne acaba ?

teşekkür ederim. ya EVO 9, ağzımıza etti bizim o :) ama çok iyi sesi var valla, bayıldım.

Tadı damağımızda kalsın diye bilerek kısa tutuyorsunuz sanırım. Çok başarılı.

teşekkür ederim. aynen, tekrar tekrar izliyorsun ve ona rağmen hiç sıkılmıyorsun di mi? :) mesela aradan 2 ay geçecek ve yine bir yerde denk geleceksin videoya. 5-6 kere izleyip, gene sıkılmayacaksın :)

maşallah yine keyifli olmuş serkan azmı taşıdı seni alışveriş arabasında cmc zamanlarında :D

teşekkür ederim :) adama vefa borcum çok canım, sıkıntı yok kardeşim o benim ;)

Hep elnur'un üstüne oynuyosun buğraaaaa :D
tüm bölümler gibi buda çok güzel olmuş her hafta bekliyoruz :D

adam benden fazla fenomen oldu aga :) millet yapışıyor ELNUR BABA diye :D

Çok güzel olmuş yalnız 5 dakika civarında olsa daha iyi olmaz mi ?elinize sağlık.

teşekkür ederim. ya aslında ben onun tam dengesini inan kuruyorum. yani bunun oluru inan bu. diğer muhabbetler bayıktı zaten. Serkan biliyor, alakasız bir günden, alakasız bir video çıkardım :) sadece kurguda iyi toparlayabiliyorum.

Buğra artık bu işin .okunu cıkarıyosun sende bu konsepti sevdin ... Ayrıca beni bu piyasadan soğuttn için ayrıca teşekkürler :D :D

teşekkür ederim Can. sen beni dinle, uzak dur :)

Buğra A.
03-11-2015, 18:22
Tebrikler, gerçekten çok akıcı ve kendini izlettiren bir video olmuş.

böyle illegal,underground,sanayi junkie tarzıyla devam eden. Çok başarılı işler çıkıyor. Ellerinize sağlık. :)

Bu içeriğin meraklısını doyuracak çekimler ve bilgiler olmalı bence. 3-4dk kusa bir süre. Araca ne gibi
İşlemler yapılmış,kaça mal olmuş,ne gibi sorunlar yaşanmış,nasıl giderilmiş vs gibi detaylar olursa daha dolu olabilir. Rx8,350zveya m4 hiç göremeyeciğimiz araçlar değil sonuçta o yüzden daha detaylı olursa daha iyi olabilir. Başarılar.

abi selam. abi, zamanım kısıtlı. ben maaşlı bir işte çalışıyorum. haftanın 5 günü sabah 6'da kalkıyorum ve akşam 8'de eve geliyorum. bir tek cumartesi-pazar müsaitim. o günlerde sen olsaydın bu programı mı çekerdin? yoksa uyur muydun? :) beynim kalmıyor yani. mesela haber geliyor, hadi organizasyon var. alıyorum GoPro'yu, direk ne görüyorsam çekiyorum. ne bir planlama var, ne bir projelendirme. amatör yani her şey. kurguda ve çekimde iyi olduğum için toparlıyorum sadece. ha bir de kurgusu 2 gün sürüyor, onuda varya kaçamak yapıyorum, gözüm hep arkada birisi laf eder mi diye? :)

bir de benim otomobil bilgim, TT'de yer edinecek değerde değil. evet biliyorum ortamlarımdan ama bir Chris Harris değilim. önce biraz daha kendimi geliştirmeye ihtiyacım var bu konuda. bu da yavaş yavaş oluyor zaten Allah'ın izniyle.

süre konusunda ideali, içeriğe göre belirliyorum. insanları sıkmak istemiyorum, akılda yer edinsin, bir marka değeri oluşturayım istiyorum. evet, doğru söylüyorsun. biraz daha uzatılması lazım ama zamanla abi.

teşekkür ederim güzel bir yerden bakmışsın olaya. mutlu oldum okuduklarıma.

Yakin zamanda burayada gel lutfen :)
Yine cok cok guzel olmus. Her hafta yenisi gelsin diye bekliyoruz :)

abi şu gün Amerika'da iş bulsam, düşünmeden atlar gelirim. ben zaten senelerce bu işi yapmak için kendimi yedim, bitirdim. marka değerimi oluşturdum ama mesela bir yurtdışına açılamadım. hep bir engel çıktı karşıma. yoksa bende istiyorum oraya geleyim, bakın bu iş böyle yapılır diyeyim :) teşekkür ederim güzel desteğin ve yorumun için abi. saygılar.

Video muhabbet gayet iyi,bence tuttu bu konsept.Yanlız anlamadığım bişe var 2:14 sonrası araç içi çekimlerde vites değişiminde tork kesilince kafa baya öne gidip geliyo.210 Nm torklu bi arabada böyle bi ivme imkansız değil mi?

teşekkür ederim. araç sahibi Serkan bilgilendirmesini verse daha doğru olur düşüncesindeyim. kurguda ya da çekimde herhangi bir hile yok çünkü.

_driver_
03-11-2015, 18:40
Genelde 1-2 dakikadan uzun videolarda bitse de gitsek moduna girerim ama senin videolar gerçekten izlettiriyor kendini. Ellerine sağlık Buğra. Devamını bekliyoruz

özgür67
03-11-2015, 18:46
Bizden birinin çektiği çok doğal çok başarılı videolar.Araba hastası biri olarak sade,samimi ve içten bir sunum.Çok keyif alıyorum izlerken.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

aramulusoy
03-11-2015, 19:36
yine koparmış. herşeyi başarılı :)

cihant
03-11-2015, 19:52
Diger iki videoda muthisti buda müthiş olmus. Pistteki diger seslerde ayri bi guzellik katmis. Elnurun kadraja girisi efsane :D . Basarilarinin devamini dilerim.

Black_Eagle
03-11-2015, 19:58
Video yine cok basarili. Bu arada sanirim bu videonun çekildiği gündeki pist gününde gt3 leri bile geride birakmis video basinda görünen sti

raptor
03-11-2015, 20:43
Buğra yine başarılı bir video olmuş ellerine sağlık , her videondan sonra sahibinden.com u tavaf ediyorum bu arada :-)

peace
03-11-2015, 20:53
Bence her şey kıvamında video tarzı alışılmadık ve eğlendirici, parçalarla arabayla ilgili bilgiler biraz daha fazla olabilir. oftherecord bilgiler alınıp çekimde kullanırsın yav nolcak. :D 350z videosunda "allahüekber" kısmına bunda da "sa hayırlı işler" kısmına çok güldüm her videoda beklerim ben artık böyle bir şey kolay gelsin devamını bekliyorum.

mustafa_a
03-11-2015, 21:30
The makina beni gaza getiriyor, bazen aracı daha güçlü birşeyle değiştireyim diyorum sonra sakinleşiyorum :o

huseyinturk
03-11-2015, 21:34
The makina beni gaza getiriyor, bazen aracı daha güçlü birşeyle değiştireyim diyorum sonra sakinleşiyorum :o

Sahibindende bir bakınıyor insan 200 civarlarına. Az öncede mazdalara baktım mesela ama yarın sabah dizel cliomu çalıştırım show radyo nihatla muhabbe eşliğinde dur kalka kaldığım yerden devam edicem :)

Umut_Akkuş
03-11-2015, 22:09
Eline sağlık abi yine çok başarılı keyifle izledim.

Buğra A.
03-11-2015, 22:50
Genelde 1-2 dakikadan uzun videolarda bitse de gitsek moduna girerim ama senin videolar gerçekten izlettiriyor kendini. Ellerine sağlık Buğra. Devamını bekliyoruz

Bizden birinin çektiği çok doğal çok başarılı videolar.Araba hastası biri olarak sade,samimi ve içten bir sunum.Çok keyif alıyorum izlerken.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

yine koparmış. herşeyi başarılı :)

Diger iki videoda muthisti buda müthiş olmus. Pistteki diger seslerde ayri bi guzellik katmis. Elnurun kadraja girisi efsane :D . Basarilarinin devamini dilerim.

Video yine cok basarili. Bu arada sanirim bu videonun çekildiği gündeki pist gününde gt3 leri bile geride birakmis video basinda görünen sti

teşekkür ederim. doğru tahmin ama 1 tane gt3 hatırlıyorum ben. diğeri turbo s değil miydi?

Buğra yine başarılı bir video olmuş ellerine sağlık , her videondan sonra sahibinden.com u tavaf ediyorum bu arada :-)

teşekkür ederim. onu bende yapıyorum abi, herkes gibi :)

Buğra A.
03-11-2015, 22:53
Bence her şey kıvamında video tarzı alışılmadık ve eğlendirici, parçalarla arabayla ilgili bilgiler biraz daha fazla olabilir. oftherecord bilgiler alınıp çekimde kullanırsın yav nolcak. :D 350z videosunda "allahüekber" kısmına bunda da "sa hayırlı işler" kısmına çok güldüm her videoda beklerim ben artık böyle bir şey kolay gelsin devamını bekliyorum.

teşekkür ederim. bırak doğal kalsın ya, ben öğreniyorum işte :) diğer türlü olmaz inan bana, konsepte aykırı bana göre.

Eline sağlık abi yine çok başarılı keyifle izledim.

Sahibindende bir bakınıyor insan 200 civarlarına. Az öncede mazdalara baktım mesela ama yarın sabah dizel cliomu çalıştırım show radyo nihatla muhabbe eşliğinde dur kalka kaldığım yerden devam edicem :)

onu bende yapıyorum :) mesela c6 bakıyorum arada, e92 m3 bakıyorum. çok efkarlanırsam gt-r bakıyorum :D

MK8800
03-11-2015, 23:00
Bugra abi nsm32 F430 zamanlarindan beri ( cocuklugumuzun gaza getiren videolari :D :D ) her videonu keyifle izliyorum . Basarili cizgini hep devam ettirmen dilegiyle yeni calismalari da heyecanla beklemedeyiz .

Draniela
03-11-2015, 23:02
yine güzel bir video :)

araç içi çekimleri biraz çoğaltılabilir mi acaba ?

aykutsafakyaman
03-11-2015, 23:02
Abi digerleri gibi bu da cok basarili. Eger the makina'nin diger çekimleri icin istek kabul ediyosan listede DOA S2K olursa fena olmaz hani. Basarilar diger cekimlerde severek izliyoruz :)

Mpower
03-11-2015, 23:21
Her zamanki gibi olmuş abi yine :)

MertSerhanÖ.
03-11-2015, 23:22
Yine çok başarılı ve keyifli olmuş ellerine sağlık:)
Bu arada Elnur'u yakında ekibe dahil ediceksin sanırım :)
Devamını 4 gözle bekliyoruz

gökberk
03-11-2015, 23:24
Çok kışkırtıcı videolar, arabalar, müzikler...
Çok beğeniyorum işlerini. Eline sağlık.

mervan
03-11-2015, 23:52
Videolar çok yakın aralıklarla geldi, bu da sanki hergün yeni bölüm yüklenecekmiş hissi verdi.
Şahsen benim sabırsızlanmama yol açtı.
Şöyle de birşey var ilk videoda m4 sonra 350z en son rx8 geldi. Şahsen araç beklentileri çok ters köşe yaptı.
Formata kesinlikle lafım yok tarz çok iyi.Youtube yorumlarını okudum da argo falan bunlar takılınmaması gereken şeyler.
Ancak m4 ten sonra gözlerim 911 turbo, GTR, F458 falan aradı.
Kimse yanlış anlamasın 350z ve rx8 i asla kötülemiyorum.param olsada ben alsam :)
Ortaya güzel birşeyler çıkmış daha da güzel olması bizim yorumlarımız sayesinde olacağını düşünüyorum.
Emeğine, eline sağlık diyorum.

westalim
04-11-2015, 01:58
yine çok güzel bi videoyla bizleri mutlu ettin :D keyifler yerine geldi. en beğendiğim yeri ise Elnur'un o suratındaki tebessüm ve arkadaki müzik çok güldürdü beni bu gibi eklemeler videoyu çok güzel etkilediği kanaatindeyim. başarılarının devamını dilerim..

Masterpiece
04-11-2015, 03:07
Bu formatın kafasını techturkey'ciler anlar , "harun abi bravo abi" ve "tedavici" :D grup anlamaz.

Bence en güzel yanı da bu yani program da bi "kalite" standartı olması.Herşeyiyle kalite kokuyor.

Benim bu bölümde eksik gördüğüm vede genel olarak tüm videolarda olması gerektiğini düşündüğüm detaylar konusu.
Örneğin; M4 videosunda carbon spoiler , aynadaki sinyaller , koltuktaki M logosu gibi çektiğin detaylar keza aynı şekilde Aren abinin Z vidosunun giriş kısmındaki ön lip , arka spoiler gibi dikkat çeken parçalar veya ince detaylar.
Bu videoda da ben spoiler ( ve üstündeki yazı ) , tek çıkış HKS egzos gibi dikkat çeken parçaları yakından görmek istedim..

Hepsinin üstünde tabiki tek tek durulamaz ama bence en azından sadece bi görüntüsü bile olsa yakından bu parçaların aralara serpiştirerek koyulması 10 olur. O devasa kanadın şöyle yakından görüntüsü ne zaman gelecek diye bekledim :D

Tabiki bu videoda yok değil örneğin kaput , coilover ve intake den bahsedilmiş çok hoşuma gitti ama es geçilen yerlerde olmuş dediğim gibi , parçanın anlatımı olmadan sadece şöyle o parça odaklı bir görüntü bile yeter :)

Umarım anlatabilmişimdir Buğra abi demek istediğimi :) Kolay gelsin..

Berkan
04-11-2015, 07:29
eline sağlık buğra yine 1. günün sabahında 20.000 izlenmeyi geçmiş makina :) :bravo: :icon_tup: :icon_rule

Serkan_UR
04-11-2015, 07:59
Araç sahibi olarak Yorumlar için teşekkür ederim.Buğra Akpınara izleme beğenme gibi desteklerimiz devam ettiği sürece inşallah daha çok böyle güzel videolar izleticek bize...Araçla ilgili aklına birşey takılan sormak isteyen sorabilir elimdne geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Kusura bakmayın tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım :)o saniyeden sonra 3. vitese atarken bir sahne geçişi var diğer düzlüğe geçiyor aynı viteste ordaki geçişmi yanıltıyor acaba..

batuu
04-11-2015, 08:10
olaaayyy olmuşş olay tebrik ederim kardeşim 3.bölümde süper olmuş

berkred
04-11-2015, 08:50
eline emeğine sağlık.izlemesi çok keyifli.devamını bekliyoruz

mert1612
04-11-2015, 09:16
video harika olmuş insan izlerken keyif alıyor. :) rx8 de çok serseri duruyor maşallah :D

Buğra A.
04-11-2015, 10:08
Bugra abi nsm32 F430 zamanlarindan beri ( cocuklugumuzun gaza getiren videolari :D :D ) her videonu keyifle izliyorum . Basarili cizgini hep devam ettirmen dilegiyle yeni calismalari da heyecanla beklemedeyiz .

teşekkür ederim :) takipte olmana mutlu oldum.

yine güzel bir video :)
araç içi çekimleri biraz çoğaltılabilir mi acaba ?

teşekkür ederim :) olabilir, denenebilir.

Abi digerleri gibi bu da cok basarili. Eger the makina'nin diger çekimleri icin istek kabul ediyosan listede DOA S2K olursa fena olmaz hani. Basarilar diger cekimlerde severek izliyoruz :)

teşekkür ederim. aslında DOA s2k planda var fakat Doğa'nın Türkiye'ye gelmesini bekliyorum açıkçası.

Her zamanki gibi olmuş abi yine :)

Çok kışkırtıcı videolar, arabalar, müzikler...
Çok beğeniyorum işlerini. Eline sağlık.

Yine çok başarılı ve keyifli olmuş ellerine sağlık:)
Bu arada Elnur'u yakında ekibe dahil ediceksin sanırım :)
Devamını 4 gözle bekliyoruz

teşekkür ederim. ara ara tabi ki, Elnur candır :)

Videolar çok yakın aralıklarla geldi, bu da sanki hergün yeni bölüm yüklenecekmiş hissi verdi.
Şahsen benim sabırsızlanmama yol açtı.
Şöyle de birşey var ilk videoda m4 sonra 350z en son rx8 geldi. Şahsen araç beklentileri çok ters köşe yaptı.
Formata kesinlikle lafım yok tarz çok iyi.Youtube yorumlarını okudum da argo falan bunlar takılınmaması gereken şeyler.
Ancak m4 ten sonra gözlerim 911 turbo, GTR, F458 falan aradı.
Kimse yanlış anlamasın 350z ve rx8 i asla kötülemiyorum.param olsada ben alsam :)
Ortaya güzel birşeyler çıkmış daha da güzel olması bizim yorumlarımız sayesinde olacağını düşünüyorum.
Emeğine, eline sağlık diyorum.

teşekkür ederim. keşke öyle güzel boş vaktim olsada, her gün videoya doyursam bütün takip eden insanları.
argo olayına pek takılmıyorum. beni tanıyanlar bilir, benim böyle bir tarzım var. içimden nasıl geçiyorsa öyle davranmayı seviyorum. o yüzden fazla arkadaşım yoktur, insanlar bazen garipser :)
911 turbo (hatta twin turbo) var planda. 458'de var, ama zamanla. planlama tarihleri belli olmuyor. o an kim müsait oluyorsa.
teşekkür ederim tekrar. katılıyorum. yorumlar sayesinde THE MAKİNA kendisini geliştiriyor ve toparlıyor, daha iyi bir yola giriyor.

Buğra A.
04-11-2015, 10:13
yine çok güzel bi videoyla bizleri mutlu ettin :D keyifler yerine geldi. en beğendiğim yeri ise Elnur'un o suratındaki tebessüm ve arkadaki müzik çok güldürdü beni bu gibi eklemeler videoyu çok güzel etkilediği kanaatindeyim. başarılarının devamını dilerim..

olaaayyy olmuşş olay tebrik ederim kardeşim 3.bölümde süper olmuş

eline emeğine sağlık.izlemesi çok keyifli.devamını bekliyoruz

video harika olmuş insan izlerken keyif alıyor. :) rx8 de çok serseri duruyor maşallah :D

Bu formatın kafasını techturkey'ciler anlar , "harun abi bravo abi" ve "tedavici" :D grup anlamaz.
Bence en güzel yanı da bu yani program da bi "kalite" standartı olması.Herşeyiyle kalite kokuyor.
Benim bu bölümde eksik gördüğüm vede genel olarak tüm videolarda olması gerektiğini düşündüğüm detaylar konusu.
Örneğin; M4 videosunda carbon spoiler , aynadaki sinyaller , koltuktaki M logosu gibi çektiğin detaylar keza aynı şekilde Aren abinin Z vidosunun giriş kısmındaki ön lip , arka spoiler gibi dikkat çeken parçalar veya ince detaylar.
Bu videoda da ben spoiler ( ve üstündeki yazı ) , tek çıkış HKS egzos gibi dikkat çeken parçaları yakından görmek istedim..
Hepsinin üstünde tabiki tek tek durulamaz ama bence en azından sadece bi görüntüsü bile olsa yakından bu parçaların aralara serpiştirerek koyulması 10 olur. O devasa kanadın şöyle yakından görüntüsü ne zaman gelecek diye bekledim :D
Tabiki bu videoda yok değil örneğin kaput , coilover ve intake den bahsedilmiş çok hoşuma gitti ama es geçilen yerlerde olmuş dediğim gibi , parçanın anlatımı olmadan sadece şöyle o parça odaklı bir görüntü bile yeter :)
Umarım anlatabilmişimdir Buğra abi demek istediğimi :) Kolay gelsin..

teşekkür ederim. aslında istiyorum ki, her kesime hitap edeyim. sonuçta herkes izlesin, izlerkende suratında hafif bir tebessüm bıraksın istiyorum. o yüzden ben pek gruplandırmadım açık konuşayım :)
böyle güzel ve uzun yorumlar gördüğüm zaman ben çok mutlu oluyorum. demek ki önemsiyorsun ve değer veriyorsun. inan beni çok mutlu ediyor.
spoiler ve egzos konusundan bahsetmiştik ama o kadar çok rüzgar sesi almış ki, kötü sesli olan görüntüleri kurguya dahil etmek istemedim. yoksa uzun ve komik bir muhabbetimiz daha vardı orada :)
süper yorum, tekrar teşekkür ederim.

eline sağlık buğra yine 1. günün sabahında 20.000 izlenmeyi geçmiş makina :) :bravo: :icon_tup: :icon_rule

teşekkür ederim. evet, 24 saatte 20.000 izlenme almış ama rekor şu an M4 videosunda. 24 saatte 25.000 izlenmesi vardı :)

Araç sahibi olarak Yorumlar için teşekkür ederim.Buğra Akpınara izleme beğenme gibi desteklerimiz devam ettiği sürece inşallah daha çok böyle güzel videolar izleticek bize...Araçla ilgili aklına birşey takılan sormak isteyen sorabilir elimdne geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

kardeşim birtanesin. tekrar teşekkür ederim emeklerinden ötürü.

ALPE-R
04-11-2015, 10:52
Yine çok çok başarılı olmuş keyifle izliyorum her paylaşımınızı

Diyadin
04-11-2015, 10:54
Buğr karşim yine döktürdün. Serkanla birlikte çok eski cmc zamanlarını hatırladık.

The makinanın olayı bence çok başarılı samimi diyaloglar vs.. Merakla yeni çalışmalarını bekliyoruz..

Chn53
04-11-2015, 11:15
Selamın aleyküm hayırlı işler :D

Patisever
04-11-2015, 11:56
masallah yine keyifli olmus makınada efsane rx8 r3 renesıs cosmo

Buğra A.
04-11-2015, 13:47
Yine çok çok başarılı olmuş keyifle izliyorum her paylaşımınızı

Buğr karşim yine döktürdün. Serkanla birlikte çok eski cmc zamanlarını hatırladık.
The makinanın olayı bence çok başarılı samimi diyaloglar vs.. Merakla yeni çalışmalarını bekliyoruz..

masallah yine keyifli olmus makınada efsane rx8 r3 renesıs cosmo

Eworen
04-11-2015, 14:02
Tebrikler gayet güzel olmuş
Araçların sesine gidişine vb detaylar biraz arttıkça daha eğlenceli oluyor 350z videosunda büyük eksikti..
Neyse güzel gidiyor güzel..

BARR
04-11-2015, 14:03
Evet bu 350Z'in eksikliğini kapatmış. Eline sağlık.

Buğra A.
04-11-2015, 17:51
Tebrikler gayet güzel olmuş
Araçların sesine gidişine vb detaylar biraz arttıkça daha eğlenceli oluyor 350z videosunda büyük eksikti..
Neyse güzel gidiyor güzel..

Evet bu 350Z'in eksikliğini kapatmış. Eline sağlık.

huse_inn
04-11-2015, 18:06
gerçekten mükemmel olmuş. ve keyifle izledim :)

oKsEAt
04-11-2015, 18:56
Gerçekten çok keyifli.

Yorumlar özellikle bomba :)

Başarılar

lowrider
04-11-2015, 19:37
Herşeyiyle çok güzel olmuş elinize sağlık :)

MustafaCam
05-11-2015, 12:47
Abi bu videodan sonra bu forumda çoğu kişi sahibinden de bir RX-8 araştırması yapmıştır bence , o derece kaliteli bir iş yapmışsın :) emeğine sağlık aralarındaki en iyisi buydu :)

Runo
05-11-2015, 14:12
:D :D çok güzel video olmuş bu da emeğinize sağlık, güldürüyor :D

SULTANOGLU
05-11-2015, 14:37
abi yine güldürdü hakkaten beklemediğim yerde kahkaha attım yine :D çok keyifli ve eğlenceli bir video olmuş ellerine sağlık süper.

irfanyalınay
05-11-2015, 15:27
emeğine sağlık çok güzel olmuş..

Buğra A.
05-11-2015, 16:52
emeğine sağlık çok güzel olmuş..

gerçekten mükemmel olmuş. ve keyifle izledim :)

Gerçekten çok keyifli.
Yorumlar özellikle bomba :)
Başarılar

Herşeyiyle çok güzel olmuş elinize sağlık :)

Abi bu videodan sonra bu forumda çoğu kişi sahibinden de bir RX-8 araştırması yapmıştır bence , o derece kaliteli bir iş yapmışsın :) emeğine sağlık aralarındaki en iyisi buydu :)

:D :D çok güzel video olmuş bu da emeğinize sağlık, güldürüyor :D

abi yine güldürdü hakkaten beklemediğim yerde kahkaha attım yine :D çok keyifli ve eğlenceli bir video olmuş ellerine sağlık süper.

Buğra A.
05-11-2015, 17:04
2.gün izlenme payımız 35.000'i geçti. Tekrar ve tekrar ilgi/alakadan ötürü teşekkür ederim.

Arda_7
05-11-2015, 17:20
Ben çok beğendim. 3 .Bölümde dahada iyileştirilmiş bir kurgu var. Devamini bekliyoruz.

fthdrn
05-11-2015, 18:49
Antep kızları parçası girince yarıldım kapattım :D

Buğra A.
05-11-2015, 21:12
Ben çok beğendim. 3 .Bölümde dahada iyileştirilmiş bir kurgu var. Devamini bekliyoruz.

Antep kızları parçası girince yarıldım kapattım :D

-Murat Özcan-
06-11-2015, 01:33
Ciddi anlamda bu işlerin uzmanısın uzun zamandır farklı şekillerde çekimlerin olmuştu ama ben en çok bu yaptığın üye tanıtım ve araçlarının tanıtımı kısmını severek izliyorum,Pazar buluşmada da bu tarz ve daha uzun bir video senden bekliyoruz..:)

Buğra A.
07-11-2015, 11:59
Ciddi anlamda bu işlerin uzmanısın uzun zamandır farklı şekillerde çekimlerin olmuştu ama ben en çok bu yaptığın üye tanıtım ve araçlarının tanıtımı kısmını severek izliyorum,Pazar buluşmada da bu tarz ve daha uzun bir video senden bekliyoruz..:)

teşekkür ederim. pazar günü hangi buluşma var?

uqr
07-11-2015, 12:26
teşekkür ederim. pazar günü hangi buluşma var?

Forumun http://www.techturkey.com/forum/sohbet/209420-8-kasim-pazar-techturkey-10-yil-bulusmasi-maltepe-sahil-wonderland-da.html

Buğra A.
08-11-2015, 01:31
Forumun http://www.techturkey.com/forum/sohbet/209420-8-kasim-pazar-techturkey-10-yil-bulusmasi-maltepe-sahil-wonderland-da.html

Cumartesi günü çekim ile geçti. Şu an kurguya başladım, sabahlıyorum. Gelmeye çalışırım ama kesin bir şey söyleyemiyorum.