Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 6 için bir kaç tavsiye
gokhansaler
04-11-2015, 23:42
1) 57.000 Km oldu aracım hiç değiştirmemiştim arka balataları, 60.000 bakımında değişmeyi düşünüyorum. Dışarıdan mı almalıyım servisten mi bilemedim eğer fiyatlar birbirine yakın olacaksa oem daha mantıklı geliyor. Not: Diskler orijinal :rolleyes:
2) Arka amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum çünkü sol arka amortisör dağ yolunda patladı :( yerine ne almalıyım sizce uzun ömürlü coilover çakması düzgün fiyatlı? ve nereyi tavsiye edersiniz?
3) Golf 6 için sway bar Türkiye'de kim satıyor? :confused:
Kutluhan
05-11-2015, 12:44
1) 90.000 bin bakımında ilk defa arka Balatalarım değişti, çifti 200tl (Ankara doğuş oto)
2) çakma coilover bulaşmayın. Ya orjinal binin yada koni veya bilstein geçiş yapın. Coilover için kW v1 yeterli olur.
3) fikrim yok ama Onur-oto.net danışırdım
-Murat Özcan-
05-11-2015, 15:34
1) 57.000 Km oldu aracım hiç değiştirmemiştim arka balataları, 60.000 bakımında değişmeyi düşünüyorum. Dışarıdan mı almalıyım servisten mi bilemedim eğer fiyatlar birbirine yakın olacaksa oem daha mantıklı geliyor. Not: Diskler orijinal :rolleyes:
2) Arka amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum çünkü sol arka amortisör dağ yolunda patladı :( yerine ne almalıyım sizce uzun ömürlü coilover çakması düzgün fiyatlı? ve nereyi tavsiye edersiniz?
3) Golf 6 için sway bar Türkiye'de kim satıyor? :confused:
Benim ön balatalar bitti dostum bakalım değiştiricem ekranda uyarı verdimi seninde
shadow34
05-11-2015, 15:49
1-Parça pahalı olsa oem dışardan al diycem ama balatalar için servisi öneririm. Dışarıyla servis arasında dağlar oynamaz. ve herşeyin kayıtlı belgeli olur.
2-Şahsi fikrim ve çevremden duyduklarım coillerin markaları pahalı. Ucuzuda insanı taktığına takacağına pişman ediyo. Kendi golf 6'mda eibach 3.5cm yay kullanıyorum orjinal amortisörlerle. Çokda tatlı duruyo ve konfordan da ödün vermezsin.
Suleyman
05-11-2015, 16:08
Balataları yetkilide değiş bence de, dışarıdaki fiyatlarla çok fazla oynamıyor o yüzden yetkilide yaptır kafan rahat olsun.
burak_2885
05-11-2015, 16:17
Direk yetkili servise gidin, dışardan alınan birçok balata frene basınca ses yapıyor
60 binde arka balatalar bitmemiş olabilir, servis bir bakışta anlıyor zaten. Gerekliyse söylüyorlar. Şuan acarlar'da aracım, memnun kaldım..
gokhansaler
06-11-2015, 22:15
Benim ön balatalar bitti dostum bakalım değiştiricem ekranda uyarı verdimi seninde
Ön balatamı ben 2 kez değiştirdim 56.000 km içerisinde 1 kere de diskleri değiştirdim ***** kullanımdan kullanıma fark ediyor dostum
gokhansaler
06-11-2015, 22:16
1-Parça pahalı olsa oem dışardan al diycem ama balatalar için servisi öneririm. Dışarıyla servis arasında dağlar oynamaz. ve herşeyin kayıtlı belgeli olur.
2-Şahsi fikrim ve çevremden duyduklarım coillerin markaları pahalı. Ucuzuda insanı taktığına takacağına pişman ediyo. Kendi golf 6'mda eibach 3.5cm yay kullanıyorum orjinal amortisörlerle. Çokda tatlı duruyo ve konfordan da ödün vermezsin.
Serviste fiyatlardan şikayetim yok da serviste 200 lira ise dışarıda iyi bir balataya 500 lira isteyenler var noluyor yani anlamış değilim :))
Bende orijinal balatalarla kullanıyorum eibach pro kit var aslında pek de tatlı durmuyor arka taraf 1cm daha düşseydi keşke :))
shadow34
07-11-2015, 15:55
Doğru diyosun arkalar önler kadar basmıyo ama 5cm taksak oda konfordan çok götürüyo. O yüzden 3.5 candır