Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğuştan aşırı besleme (BHP Junior)
BrakeHorsePower
05-11-2008, 16:08
Doğuştan aşırı besleme (BHP Junior)
http://img356.imageshack.us/img356/2431/grnt018da4.jpg (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/grnt018da4.jpg/1/w2048.png (http://g.imageshack.us/img356/grnt018da4.jpg/1/)
by_hayali
05-11-2008, 16:12
maşallah :D tam pilot:)
maşallah Allah nazardan saklasın :) Junior Turboju :D Turboda biyerden tanıdık gelio ama:D:D
BrakeHorsePower
05-11-2008, 16:46
maşallah allah nazardan saklasın :) junior turboju :d turboda biyerden tanıdık gelio ama:d:d
doğrudur :D
BrakeHorsePower
05-11-2008, 16:56
teşekkürler arkadaşlar henüz 5 aylık yeni yeni oyuncaklarla oynamaya başladı :D
hakan abi maaşalah çok şekermiş,,,kim bu doğuştan turbocu :) sanki senide andırıyo gibi hatta :)
ALPER-VNS
05-11-2008, 18:52
Mşallah çok tatlı.. buaralar bi çocuk sewgisi başladı bende de :)
BrakeHorsePower
05-11-2008, 19:06
hakan abi maaşalah çok şekermiş,,,kim bu doğuştan turbocu :) sanki senide andırıyo gibi hatta :)
bu doğuştan turbocu ablamızın oğlu görkemcim hazırlıoruz onuda yavaş yavaş :D aahahahaha:D
allah analı babalı buyutsun maşallah çok tatlı.. saçlarda bonus sanırım..:D
Allah analı babalı bütünsün Hakan abi. Bu arada sana çok benziyor ha
evet hakan abi maaşallah allah analı babalı büyütsün ve herşey onun gönlünce olsun ama benim çoçuğum deme sakın inanamam ne arada evlendin falan derim
BrakeHorsePower
05-11-2008, 20:45
evet hakan abi maaşallah allah analı babalı büyütsün ve herşey onun gönlünce olsun ama benim çoçuğum deme sakın inanamam ne arada evlendin falan derim
Kanka olur mu yaws, evlensem kanbersiz düğün olur mu?:D
serhatgüzelsoy
05-11-2008, 22:14
Ya bahadırın profilinde gördüm bu yaşta oynadığı oyuncaklar bunlarsa ilerisini düşünemiyorum ilkokulda komple araba dizer heralde :):):)
Maşallah nazar demğmesin allah analı babalı büyütsün ...süpermişş
BrakeHorsePower
05-11-2008, 22:17
Ya bahadırın profilinde gördüm bu yaşta oynadığı oyuncaklar bunlarsa ilerisini düşünemiyorum ilkokulda komple araba dizer heralde :):):)
Maşallah nazar demğmesin allah analı babalı büyütsün ...süpermişş
ehehe saolasın kankacım daha datlı ları sana nasib olur inşallaa :D bosuna bhp jR. demiorz dayılarına çekecek sdahsazasszhsaxdshzau :D
yusufbatırel
05-11-2008, 22:17
.......................
serhatgüzelsoy
05-11-2008, 22:20
ehehe saolasın kankacım daha datlı ları sana nasib olur inşallaa :D bosuna bhp jR. demiorz dayılarına çekecek sdahsazasszhsaxdshzau :D
Emekli olunca gözümüz arkada kalmıcak ama kankaa:D:D
BrakeHorsePower
05-11-2008, 22:27
Emekli olunca gözümüz arkada kalmıcak ama kankaa:D:D
tabii canımm daha nice JR.lar çıkacak piyasaya :D :D :D
KonyaTuning
05-11-2008, 22:29
5 aylıkken turboyla haşır neşir olursa geleceğini düşünemiyorum.. :D MAşaallah, Allah analı babalı büyütsün..
nitrO_Oxide
05-11-2008, 22:38
masallah :)
Mşallah çok tatlı.. buaralar bi çocuk sewgisi başladı bende de :)
baslasın martda gelıyo ruzgar bebek
Milk Hunter'dı eskiden.Gelişim süreci hızlı geçiyor.Phase atladı direk kereta :)
BrakeHorsePower
06-11-2008, 09:59
Milk Hunter'dı eskiden.Gelişim süreci hızlı geçiyor.Phase atladı direk kereta :)
ehehaueahuue la on3r milk hunter diil la milk monster ehuehaheua
CorsaGSI
06-11-2008, 10:32
hakan abicim allah analı babalı büyütsün ;) maşşallah çok sevimli nazar değmesin
MUGENPOWE®
06-11-2008, 12:16
bakısları bızım özgünü andırıo auhauh masallah allah nazardan saklasın =)
direk dayıya çekmiş.. maşallah. shit machine olmuş turbo shit machine :)
chiefkadir
06-11-2008, 15:01
Allah analı babalı büyütsün ..Benim sıpa ile roll yaptıralım bu canafarı :)
TURBO CİVİC
10-11-2008, 00:32
aynı babası valla.abi allah analı babalı ,saglıklı sıhatli buyumeyi nasip etsin
TURBO CİVİC
10-11-2008, 00:33
ahaha ben senin sandım abi ama sana cok benziyo
masallah sızın boostera :D
bızımkıde burdayken 0.8 basıyodu :D sımdı 1.8lerde:D sene 2006:D
Jr. St.legal
http://img503.imageshack.us/img503/6563/beratttjs3.jpg
Oha turboya bak. O çocuk kaç yaşında turbo yanında o kadar büyük kalmış :D
benım resme dıyosan eger :D yasında yoktu tosuncuk :)
o zaman 1 yaşındaydı abisi şimdi büyüdü 3 yaşında oldu mc donaldstaki kasiyerlere bile gider yapıo :D
benım resme dıyosan eger :D yasında yoktu tosuncuk :)
He tosun olmasından öyle. Bende yaş var sandım. Ama genede turbo büyük duruyo keratayı ölçek alınca :D
o zaman 1 yaşındaydı abisi şimdi büyüdü 3 yaşında oldu mc donaldstaki kasiyerlere bile gider yapıo :D
Allah analı babalı büyütsün. En hayırlı evlatlardan olsun. Ama kasiyerlere gider yapmasın. Arabasını turbo yapıp millete gider yapsın :D
kardeş dediğini burda yazamam ayıp kaçarda fıkra gibi zaten buna macdoladsta yanlış oyuncak verince küfür etmiş benimkisi fırlama biraz
Allah analı babalı büyütsün. En hayırlı evlatlardan olsun. Ama kasiyerlere gider yapmasın. Arabasını turbo yapıp millete gider yapsın :D ahaha zaten var altında makınesı :D bız 25 ımızde bındık o 1 :D
kardeş dediğini burda yazamam ayıp kaçarda fıkra gibi zaten buna macdoladsta yanlış oyuncak verince küfür etmiş benimkisi fırlama biraz
Aman abi asabi galiba. Allah sabırda versin size. Ne o yanlış oyuncak verince küfür felan :D
ahaha zaten var altında makınesı :D bız 25 ımızde bındık o 1 :D
Metal yorgunluğu diye bişi var :D
BrakeHorsePower
10-11-2008, 10:34
ehehe turbocular çoaldı