PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Soft99 Deri Temizlik Bezi İncelemesi

imprezaWRC
06-11-2015, 12:18
İngilizce adı Soft99 Leather Seat Cleaning Wiper, Japonca adı da 本革拭くだけシート . Kimyasaladamlar.com adresinde 17,70 TL'ye satılan ve içinde toplam 7 adet mendil bulunuyor ve mendillerin boyutları da (250×200mm). Kolonyalı mendilden hallice gözüken mendilin deriyi temizleyemeyeceğini düşünebilirsiniz çünkü ambalajından çıkan bez sanki hiç ıslak değilmiş ve bir işe yaramayacakmış hissi veriyor ama kazın ayağı öyle değil. Biraz efor sarf ederek ağır kirleri çıkarabiliyorsunuz ancak ürünün asıl hizmet alanı bence hafif kirli koltuklar. Çünkü, ağır kirler ile uğraştığınızda mendil hemen kirleniyor dolayısıyla bir paketi bir otomobilde tüketme riskiniz var. Ancak, videodaki gibi temiz gözüken ama hafif kirli koltuklarda toplam 2 mendili (bezi) harcadım. 1 tane motorsiklet koltuğuna 1 tane de ofis koltuğuna kullandım şu an paket içinde 3 adet mendil kaldı ve bunlarda aylık rutin temizlik için yetecektir. Yani, yaptığım temizlik sonrası her ay tek mendil tüketirsem toplam 3 ay daha koltuk bakımı için mendilim kalmış oldu. Rutin temizlik yaptığınız koltuklarda tek mendil işinizi görecektir yani temiz koltuk bakımı için kullanırsanız 17,70 TL ile 7 ay kafanız rahat olur; daha ne olsun değil mi.

Videodan da izleyeceğiniz gibi koltukta güzel bir finish bırakıyor, yani sırf temizlik değil aynı zamanda bakımda yapıyor. İşin en güzeli kullanım esnasında elinize ürün bulaşmıyor, koltuk vıcık vıcık deri temizlik ürününe bulanmıyor, yani tam kararında ürünü beze sürmüşler, o dengeyi iyi ayarlamışlar. Temizlik sonrası ellerimde kokmadı.

Özet, ben ürünü beğendim, bir daha alırmıyım, kesinlikle alırım kullanırım. Başka markalarda bunun gibi ürün yok mu? Var tabiki ama ben açık ara bunu beğendim.

Uzatmayayım, video ile sizleri baş başa bırakayım. (Koltukta leke diye ısrarla çıkarmaya çalıştığım 2 noktaya dikkatli baktığımda hafif aşınma olduğunu anladım)
https://www.youtube.com/watch?v=6CcjiwpQadg

https://www.youtube.com/watch?v=6CcjiwpQadg

makif84
06-11-2015, 15:51
nerden temin edebiliriz acaba?

aslan
06-11-2015, 15:54
nerden temin edebiliriz acaba?

Kimyasaladamlar.com adresinde 17,70 TL'ye

SinanTT
06-11-2015, 16:10
Kumaş koltuk için tavsiye edebileceğiniz bunun gibi ürün var mı?

imprezaWRC
06-11-2015, 16:13
Kumaş koltuk için tavsiye edebileceğiniz bunun gibi ürün var mı?

Bunun gibi bir ürün var ama henüz denemedim.

SinanTT
06-11-2015, 21:26
Bunun gibi bir ürün var ama henüz denemedim.

Denedikten sonra paylaşırsanız sevinirim.