Orijinalini görmek için tıklayınız : Cupra Dyno
Selam arkadaslar sari cupranin sahibiyim videolardaki:)Aracimda yazilim var ve pasaoglunda dynoya ciktim gecen gun.278 hp 405 nm cikti.Daha once chip yaptirdigim yerde 283 hp 375 nm cikmisti:beuj:Aradaki bu hp farkini anlarim ama nm daki bu fark kafami karistirdi.Engin tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Tayfun-E30
05-11-2008, 17:53
ilk dyno yokuş aşa duruyodu? :p calibrasyon farkı ,yakıt farkı ,hava sıcaklığı bu gibi şeylere bağlı olabilir...
ilk dyno yokuş aşa duruyodu? :p calibrasyon farkı ,yakıt farkı ,hava sıcaklığı bu gibi şeylere bağlı olabilir...
Tam tersi ilkinde arka lastikler yokus yukariydi:DKw var tabi ama evde gidince yazarim degerleri.
Kw var tabi ama evde gidince yazarim degerleri.
Kw'lerinide yazarsanız daha saglıklı yorum yapılır.
Kwyi hp'ye dönüştürürken carpma degerleri farklı olabiliyor farklı dynolarda.
Dogru carpma degeri 1,34 / british sisteme göre - 1,36 Metrik sisteme göre.
yeni cupra mi ?
Evet yeni cupra,egzost kat iptali,filtre ve yeni yazılımla 330 hp lere çıkacağı söyleniyor.Ama ben egzosumun car car bağarmasından yana değilim:D
ugur abıye msndede soledım, kutu ıcı fıltre ve catback egsozla cok daha ıyı performans alınır, (tabı yazılımıda guncellemek lazım,) orta susturucuyu bırakırsın fazla ses cıkmaz ztn ortasız bıle fazla cıkmıyo:) 300 305hplerı gormesı lazım ztn..ama tork degeerı basarılı..