Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçici Plakayi beyaz tabana cevirmek?
Aracimin plakasi suan icin gecerli ( sari taban seritli ) bunu app olarak normal plakaya cevirirsek herhangi bir cezasi var midir? Var ise ne kadardir ? Sahtecilik vs tarzinda islem uygulaniyorsa hic bulasmicam
yilmazcatalbas
11-11-2015, 08:14
Aynen dediğin işlemler uygulanır bence denemeye bile gerek yok
G plaka ve beyaz taban cok dikkat ceker, gereksiz cevirmeyle ugrasirsin.
ghibli06
11-11-2015, 09:09
resmi belgede sahtecilik ciddi suçtur hapis cezası bile var...
Sarı taban kalktı dendi hatta yolda beyaz gördüm
Ben de dün beyaz tabanlı 911 gördüm
Geçici plaka demek istedin sanırım.
Benim gordugum de beyaz taban kullanan RS6 , 458 mevcut , ama herhangi bir yerde sari taban kalkti ibaresi bulamadim .
Gecerli degil gecici olacakti forumdaki gonullu turkce ogretmenleri ve dil kurumu calisanlarina tesekkurler .
türk dil kurumu veya türkçe öğretmenleri imla ile ilgilenir. Sen yanlış kelimeyi doğru türkçe kararkterlerle yazmışsın o yüzden düzeltme yok.
He yanlış bildiğin şeyi düzelten olursa bence teşekkür etmelisin ukalalık değil kulağına küpe olsun genç arkadaşım.
Benim gordugum de beyaz taban kullanan RS6 , 458 mevcut , ama herhangi bir yerde sari taban kalkti ibaresi bulamadim .
Gecerli degil gecici olacakti forumdaki gonullu turkce ogretmenleri ve dil kurumu calisanlarina tesekkurler .
türk dil kurumu veya türkçe öğretmenleri imla ile ilgilenir. Sen yanlış kelimeyi doğru türkçe kararkterlerle yazmışsın o yüzden düzeltme yok.
He yanlış bildiğin şeyi düzelten olursa bence teşekkür etmelisin ukalalık değil kulağına küpe olsun genç arkadaşım.
Adam komple yanlış cümleyi doğrusu ile düzeltmiş bencede teşekkür etmelisin
Ben yanlis anlamisim mesaj ile duzelttim
Bence edebiyatı geç standart sarı ile takilmalisin.
Aksiyona gerek yok teşekkürler :D
App plakanında sahtecilikten işlem görmesi lazım normalde, bence çoğu polisin aklına bile gelmez geçici plakalar sarıydı diye, en kötü app plaka muamelesi görür bence
Belgede sahtecilikten işlem yapacak polis mühürsüz appden hatta mühürlü appden bile işlem yapar zaten bence
Bagcilar emniyet karsisinda cemiyetden app aliyorum elimde makbuzu var bu plakanın yasal degilse cemiyet nasil veriyor
Sizinkini bilemem hani direk beşiktaş app cemiyet veriyorsa helal olsun da mühürlü app e bile takan polisler var mühürüne sahte diyen var yani takmak isterse illaki birşeyden takıyor demek istediğim bence geçici plaka beyaz taban olmuş kimsenin farkedeceğini sanmıyorum ha illa takacak olsa o adam normal arabadada eksik bulur yazar yani
İnternete düşöesine gerek yok resmi gazetede bulabilirsin, adamlar dolanıyor işte heralde italyaya rs6ya binen durup dururken sahtecilik işine girmez yada cahil adamlar değillerdir, gördüğün gibi olur.
Sorunun cevabı kalktı o yasa zaten sende gözünle görüp sahit olmuşsun yaptırabilirsin
Sizinkini bilemem hani direk beşiktaş app cemiyet veriyorsa helal olsun da mühürlü app e bile takan polisler var mühürüne sahte diyen var yani takmak isterse illaki birşeyden takıyor demek istediğim bence geçici plaka beyaz taban olmuş kimsenin farkedeceğini sanmıyorum ha illa takacak olsa o adam normal arabadada eksik bulur yazar yani
izmit direk app basıyor tüm araçlara :)
İnternete düşöesine gerek yok resmi gazetede bulabilirsin, adamlar dolanıyor işte heralde italyaya rs6ya binen durup dururken sahtecilik işine girmez yada cahil adamlar değillerdir, gördüğün gibi olur.
Sorunun cevabı kalktı o yasa zaten sende gözünle görüp sahit olmuşsun yaptırabilirsin
Cahilligi bilmem de 2 458e ayni plakayi takip sonra sahilde arka arkaya ayni plaka ile park edince yakalanan sahtekarlari biliyoruz :D
halilcakir
12-11-2015, 08:58
Legalse legal bilemem ama ben acayip gıcığım bu G plaka yabancı plaka bilmem ne işine
Ben vergiden dolayı E63 amg yi hayal bile etmiyorum ama işte bir formülünü bulan biniyor vs
Bakmadım ama yüksek ihtimalle benim e250 cabrioyayu aldığım fiyata en az e450 falan alınıyordur ötv kdv böyle olmasa başka bir ülkede
Legalse legal bilemem ama ben acayip gıcığım bu G plaka yabancı plaka bilmem ne işine
Ben vergiden dolayı E63 amg yi hayal bile etmiyorum ama işte bir formülünü bulan biniyor vs
Bakmadım ama yüksek ihtimalle benim e250 cabrioyayu aldığım fiyata en az e450 falan alınıyordur ötv kdv böyle olmasa başka bir ülkede
250+ ustune aldiysan Londra'da gayet rahat e63 amg alabiliyosun abi :D
burak_2885
12-11-2015, 09:47
Abi gel sana sırbistandan S63 AMG alalım 35k Euroya :D
http://ww3.autoscout24.de/classified/278940009?asrc=st|as (Almanya ile sırbistan fiyat farkı pek yok)
Birde istediğin gibi plakada alırsın onlara 200-300 euroya zehir gibi araba sana :D
halilcakir
12-11-2015, 12:59
250+ ustune aldiysan Londra'da gayet rahat e63 amg alabiliyosun abi :D
Vay ***** avradını
Ne 250 si
250 başlangıç fiyatı bile değilki :)
halilcakir
12-11-2015, 13:00
Abi gel sana sırbistandan S63 AMG alalım 35k Euroya :D
http://ww3.autoscout24.de/classified/278940009?asrc=st|as (Almanya ile sırbistan fiyat farkı pek yok)
Birde istediğin gibi plakada alırsın onlara 200-300 euroya zehir gibi araba sana :D
:):):)
Elimden alınmayacağını bilsem aventador falan nasıl olur valla diye düşünürdüm :)