PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 GT Acil Yardım..

TurgayGT
12-11-2015, 21:06
Öncelikle herkese selamlar.Sorunum şu aracıma motor yapıldı ve ecufast yazılım mevcut. Gidişinden son derece memnunken bi anda p2263 yüksek turbo basıncı arızası vermeye ve arıza ışığı yakmaya başladı. Kendini korumaya alıyor araç 3500 deviri geçmiyor. Düşük devirden tam gaz basarak hızlanmaya çalışınca 2500 e kadar güzel hızlanıyor ama sonrası 3500 e kadar boş. Durup dururken kafasına göre düzeliyor araç çok iyi gidiyor 1 - 2 tam gazda yine eski arızalı haline dönüyor. Bu arada orjinal yazılım yüklendi ve sonuç yine aynı.Araçta otto tip egsoz mevcut ve susturucusu takılıyken biraz basmıştım acaba egsoz gazı sıkışıp biyerleri bozmuş olabilirmi. Yardımlarınızı bekliyorum.

meLaNchoLic
12-11-2015, 22:48
basınç hortumlarını vs bi kontrol ettir.. birde turbo basıncını ölçtür toplarken westgate i kurcaladılarsa fazla basıyo olabilir.. tahmini konuşuyorum bu arada..

TurgayGT
12-11-2015, 23:07
Araç 3 gündür serviste hesapta heryerini kontrol ettiler bişey bulamadılar. Turboda arıza olabilirmiş. Yarın westgate kontrolü yaptırayım bakalım.

meLaNchoLic
12-11-2015, 23:13
benimkide yürümüyodu turbo basmıyo gibiydi.. meğersem emme falan komple tıkalıymış.. conta cortladı su yağ falan karıştırdı silindire.. 1 haftada kendim indirdim topladım kuzenle.. şimdi canavar gibi gidiyor :)

tuFAN
12-11-2015, 23:24
Diğer konuda yazmıştım okudunmu bilmiyorum, turbo basıncını ayarlayan elektrovanayı değiştirdinizmi ?

P2263 genelde o bozuk elektrovanadan oluşur

TurgayGT
29-11-2015, 08:40
Teşekkürler arkadaşlar herşey kontrol edildi. Sorun dediğiniz gibi elektrovanadan çıktı.