Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılların Hayali Bir Gc8 Hikayesi
onurrolla
12-11-2015, 22:27
Konuyu ne zamandır açmak istiyordum bugüne kısmetmiş :)
Bilenler vardır uzun bir süre ae101 corollaya bindim. Aracımı çok seviyordum hala da özlüyorum fakat içimde yıllardır bir gc8 aşkı vardı.Corollayı merak edenler için buyrun bikaç foto;
http://i68.tinypic.com/qrkyus.jpg
http://i64.tinypic.com/2wfrb4l.jpg
http://i65.tinypic.com/21dlahi.jpg
öyle bi aşki bu rüyalarıma giriyor,sayıklamalar, boxer sesi çıkartmalar falan yakın arkadaş çevrem iyi bilir :D onların da kafalarını yıllarca miktim tabiri caizse:D Forumdan Leworolla Levent,Canselmo Can'a Buğra'ya ve Burak'a ve Hasan'a selam olsun.
Yolda sokakta boxer sesi arardım,hatta bi defasında Antalya'da yurda giderken boxer sesi duydum aha dedim subaru koşar adım gidip o sesin bir Şahin'den çıktığını görünce yıkılmıştım orda :D
Yıllarım subi manyağı olmakla geçti.Çevremde kime bahsettiysem alma derdi bitmez yakıtı aşırı,benzinle duş alıyo,2'yi kırarsın,3ü parçalarsın,motor patlatırsın,pistonlar yandan fırlar vs vs beni yıldırmaya çalıştılar.
Ama yılmadım yıkılmadım :D okuduğum bölüm ve çalıştığım servis itibariyle Subaru'yu az çok tanıyodum. Derken bu yaz İstanbul'dan bi abim tatile Alanya'ya geldi. Ve geldiği araba 2005 model Bebekler bebeği bir STİ :D onu karşılamaya gittiğimde elim ayağım boşalıcaktı fena heyecan yapmıştım.
Hiçmi Subaru görmedin diyenler olucaktır ama bu farklıydı bir hafta boyunca bi Subaruyla vakit geçircektim :D koltuğuna oturup ilk sürdüğüm o anı anlatamam iptal oldum resmen :D ama bunu sürüşüme yansıtmadan soğukkanlılıkla gazladım 40 Km falan
İşte artık nirvanaya ulaşmıştım başka arabaya binemezdim :D
http://i68.tinypic.com/29mau5s.jpg
http://i64.tinypic.com/2a4wwh0.jpg
ama yinede bi gc8 değildi :D en sevdiğim Subaru gc8'di. Neyse bizim corollanın taliplisi çoktu.Satarsan haber ver başkasına verme vs. derken uzun zamandır isteyen yine bi talipli yine teklif yaptı ve hayrını gör dedik.
Güzel bi rakama verdik ilk gözağrımı hala çok özlüyorum,yaşadığım yere satmakla hatamı yaptım sorusu aklımı kurcalar hep. görürsem moralim bozulur vs diye. 12 sene çünkü bide herşeyi o arabayla öğrenmiş olmam falan.
Ama Allah'ın hikmetimidir nedir sattığımdan beri hiç görmedim. sadece geçenlerde bi arkadaşa denk gelmiş foto cekmiş arkadan o fotoyu görmemle bile psikolojim bozuldu biraz :D
buyrun o foto. ne de güzel duruyo hala ilk gözağrım:(
http://i66.tinypic.com/155t0qv.jpg
Artık işin en heyecan verici kısmına geldim benim açımdan:D
corolla duruyorken de yıllarca sahibindeni talan etmiştim subaru subaru diye. bütün gc8 ilanlarını ezberlemiştim artık. derken geçmişi hakkında kötü yoruma rastlamadığım bi gc8 buldum.
hemen aradım konuştuk burdan selamlarımı gönderiyorum kocaelinden Gökhan'a, sağolsun çok ilgilendi yardımcı oldu. aracı da sorguladım subaru camiasından vs nerde yapıldığı vs olumlu konuşmalar vs derken ustama dedim hadi kalk gidiyoz Kocaeli'ne :D
Atladık gittik Allah nasip etti ve çok şükür bi gc8le geri döndük :D Arabayı aldım ama bikaç hafta salağa bağladım ben inanamıyodum çünkü :D Aracımın bütün bakımlarını kendim yapmaktayım bu arada :)
edit;
Bu arada gc8 almadan önce böyle gariplikler de oldu sonradan farkettim Allah'ın hikmeti :)
http://i64.tinypic.com/2zee9za.jpg
Neyse kafanızı şişirdiysem affola artık fotolara geçelim :D
Aracın specleri;
ej205 forged motor
VF39 Turbo
Simtek beyin
Hks Downpipe-76'lık düz boru-custom varex
2001 usdm wrx şanzıman-şaft-diferansiyel
Bilstein B8 Amortisorler-Tein yaylar
Defi Turbo Basınç-Yağ sıcaklık-Aem Afr
1 Bar'da keyifle kullanmaktayım:)
Allah herkeze hayaline kavuşmayı nasip etsin:) Maşallah'ınızı esirgemeyin lütfen..
http://i66.tinypic.com/1193pu1.jpg
http://i67.tinypic.com/11c62jo.jpg
http://i65.tinypic.com/au8opg.jpg
http://i66.tinypic.com/33wbdz4.jpg
http://i67.tinypic.com/209pp1g.jpg
http://i65.tinypic.com/23iwghe.jpg
http://i67.tinypic.com/335gia8.jpg
http://i66.tinypic.com/wc0njb.jpg
buda benimle
http://i64.tinypic.com/1pt9qw.jpg
Canselmo kankama fotolar için teşekkürler..:)
edit
https://www.youtube.com/watch?v=yolnWg05GoE
Kardeşim gruptan da çok konuştuk subaru ayrı dünya darısı benim başıma bir çıksaydı :) çok güzel bir araba aldın daha da güzel hale getireceğine eminim. Neşen heyecanın hiç kaybolmasın. Araca kocaman bir maşallah.
maşallah onur çok beğendim
onurrolla
12-11-2015, 22:36
Kardeşim gruptan da çok konuştuk subaru ayrı dünya darısı benim başıma bir çıksaydı :) çok güzel bir araba aldın daha da güzel hale getireceğine eminim. Neşen heyecanın hiç kaybolmasın. Araca kocaman bir maşallah.
Allah razı olsun Fevzi:) zamanla bişeyler yapmaya devam edicem Allah'ın izniyle:)
onurrolla
12-11-2015, 22:39
maşallah onur çok beğendim
çok teşekkür ederim Can Allah razı olsun:)
impreza_can
12-11-2015, 22:44
ALLAH kaza bela vermesin kardeşim.
onurrolla
12-11-2015, 22:58
Masallah çok güzel.
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)
ALLAH kaza bela vermesin kardeşim.
Sağol Onur abi haftaya getiriyorum inşallah. Kışa hazırlık cilası yapalım bi:))
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :)
MaşAllah Allah kaza bela vermesin. Ben de 2005 hayaliyle yanıp tutuşuyorum. 34 T'yi yeniköyde görüyodum yazın sesi çok güzel arkasından bakakaldığım için arkadaşlar çekiştirirdi o geçerken :)
İnstagramda görüyordum ama pcde daha net ve güzel duruyor , maşallah..
Kazasız belasız binin :D
Kardeşim seni tanımam ama yazını okudum ne kadar çok istediğini hissettim resmen. Bu kadar tutkulu olunca bazen insan arabayı kullanırken soğukkanlı olamayabiliyor. Aman sen soğukkanlı ol arabanı da güzel günlerde kazadan beladan uzak kullan. Hayırlı olsun.
onurrolla
12-11-2015, 23:10
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin :)
Çok teşekkürler Allah razı olsun:)
MaşAllah Allah kaza bela vermesin. Ben de 2005 hayaliyle yanıp tutuşuyorum. 34 T'yi yeniköyde görüyodum yazın sesi çok güzel arkasından bakakaldığım için arkadaşlar çekiştirirdi o geçerken :)
Çok teşekkürler Allah razı olsun:) STİ ayrı bi dünya gerçekten,34 T 4715 Erhan abinin arabası eski paşakızı Funda abladaydı. Sesi duruşu gerçekten Tr'nin sayılı STİ'larından,1 hafta boyunca sürdüğüm için şanslıyım sanırsam:)
İnstagramda görüyordum ama pcde daha net ve güzel duruyor , maşallah..
Kazasız belasız binin :D
instagramda aktifim biraz :D Allah razı olsun kardeşim çok teşekkürler:)
onur kazasız belasız şürüşler dilerim. Ama m.ş....h demem :D levo ya sor o anlatır :D:D tekrar hayırlı olsun.
Emrecan-R
12-11-2015, 23:18
Hayirli olsun .bende ayni sekilde ep3 istiyorum
onurrolla
12-11-2015, 23:25
Kardeşim seni tanımam ama yazını okudum ne kadar çok istediğini hissettim resmen. Bu kadar tutkulu olunca bazen insan arabayı kullanırken soğukkanlı olamayabiliyor. Aman sen soğukkanlı ol arabanı da güzel günlerde kazadan beladan uzak kullan. Hayırlı olsun.
elimden geldiğince soğukkanlı olmaya çalışıyorum :) yazıdan dolayı çok heyecanlı olduğum anlaşılabilir aracı sürerken ama çok heyecanlı bi yapım yok gaza gelmem kolay şekilde:) teşekkür ederim Allah razı olsun
onur kazasız belasız şürüşler dilerim. Ama m.ş....h demem :D levo ya sor o anlatır :D:D tekrar hayırlı olsun.
Bu konuyu terket çabuk xd anlattı levo aman Allah korusun :D sağolasın yinede Allah razı olsun :D
Hayirli olsun .bende ayni sekilde ep3 istiyorum
sağol kardeşim yaşın doğruysa daha ufak yaştasın 20li yaşlara gelince fikirlerin değişiyo büyük ölçüde:) Allah hayalindeki arabayı nasip eder inşallah:)
Canselmo
12-11-2015, 23:28
Kardeşim burdanda maşallah gecelim tekrardan. Kendin gibi iyi bir araç buldun güle güle binmen dileği ile...
-Murat Özcan-
12-11-2015, 23:44
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim.Aynı duyguları VTI arayarak yaşadım bende ve temiz bir araç bularak sonlandırmıştım hevesimi.O aracıda subarusunu aldığın Gökhana satmıştım vay be nereden nereye :)
Aman Can'ın gözü değmesin :D
Maşallah kanka 41x41x41 kez , senelerce yırttın kendini, geçen yaz da siyah kısmet olmadı derken meğersem kısmetin bunaymış :)
Güzel günlerde hep beraber bineriz gazlarız inşallah, bi external wg yapalım ama şuna bee :D
onurrolla
13-11-2015, 00:00
Kardeşim burdanda maşallah gecelim tekrardan. Kendin gibi iyi bir araç buldun güle güle binmen dileği ile...
duygulandım i*ne :( Allah razı olsun kanka sağol :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim.Aynı duyguları VTI arayarak yaşadım bende ve temiz bir araç bularak sonlandırmıştım hevesimi.O aracıda subarusunu aldığın Gökhana satmıştım vay be nereden nereye :)
aynen nerden nereye dünya küçük :) Allah razı olsun teşekkürler :)
Aman Can'ın gözü değmesin :D
Maşallah kanka 41x41x41 kez , senelerce yırttın kendini, geçen yaz da siyah kısmet olmadı derken meğersem kısmetin bunaymış :)
Güzel günlerde hep beraber bineriz gazlarız inşallah, bi external wg yapalım ama şuna bee :D
Allah korusun kanka :D inşallah bebeğim hep beraber:) wg de yaparız zamanla yavaş yavaş sindire sindire :D
Hayalinizin gerçekleştiğini görmek bilmek çok güzel birşey olsa gerek aracınıza da kocaman maşallah kazasız belasız..
Bebek gibi GC8 maşallah, bu renk maviden güzel durmuş.
Dumanlı bi dizel alayım da ben de ölmeden önce :D
Renk canlıda çok daha güzel diyim ben :) Fotolarda gösteremiyor kendini o kadar :)
by serçe
13-11-2015, 00:44
Maşallah kazasız belasız
Bluttbeton
13-11-2015, 01:06
vay vay vay tekrardan hayırlı olsun onur kazasız belasız
ama diyemecen edemicem olm gc8 le ae101 kasaları birbirine çok benziyor hem rengi 101le de aynı aratmaz hani :D
CasabLanca
13-11-2015, 01:38
hayalinize kavuşmuş olmanız çok güzel, güle güle kullanın. Allah herkese gönlündekini nasip eder İnşallah
masallah araciniza cok guzel gozukuyor..
mehmet6r
13-11-2015, 06:19
MaşaAllah araca gc8-evo6 ayrı bir heybeti var sti ve evo serisinde.Rabbim kaza bela göstermesin. Mutluluğunu aracın yanındaki fotoğrafta görmek mümkün.Öyle bir yazmışsın ki abi, vay be biz böyle konu ne zaman açıcaz dedim. :) artık darısı hayaline kavuşmayı bekleyenlerin başına
hikaye güzel :) gc8 inde çok güzel bro allah kaza bela vermesin maşallah
Erdem K.
13-11-2015, 07:19
tutkunu olduğunuz bir araca kavuşmanıza çok sevindim, iyi günlerde, keyfini çıkara çıkara kazasız belasız kullanın ...
Hayallerinize kavuşmanız çok güzel.
Güle güle kullanın
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. "Allahını seven üstüme gc8 atsın" yorumunu gördüm gülerken yere düştüm
optimus_prime
13-11-2015, 07:46
maşallah gc8 e sabreden derviş gibi olmuş sonunda
maşallah , Allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
Aliburakb
13-11-2015, 08:06
anlatımda güzel gc8 inde güzel :) maşALLAH kazasız belasız
tuner faruk
13-11-2015, 08:27
Masallah insanin hayaline kavusmasi cok guzel bisey Allah nazarlardan saklasin :)
serkan_2120
13-11-2015, 08:38
Okurken bende bile bir mutluluk oldu, hayallerine kavuşman, hemde böylesi bebek gibi bir araçla çok güzel. Allah kaza bela vermesin :)
altugkocer
13-11-2015, 08:38
Sanırım seni en iyi anlayanlardan biri benim dostum :) Senin yaşadığın bütün duyguları ilk GC8'imi aldığımda birebir ben de yaşamıştım :D
Hastası için çok değişik bir şey Subaru, dışardan bakanlara sapkınlık gibi gelir hatta :)
Şu an benim de annem, babam, dostlarım, iş arkadaşlarım, diğer aile bireyleri, kısacası çevremdeki herkes RS'i satıp impreza almamı bekliyorlar. Hatta çoğu benden çok istiyor :hehe:
Bu arada aracın çok güzel maşallah, kazasız belasız kullan inşallah. GC8 ve 2005 STI tüm imprezalar içinde ayrı bir yere sahiptir bunu herkes bilir :) Senin de aracına evladın gibi bakacağın belli :D
Araca diyecek söz yok ama 5x100 STI jantı bulursan kaçırma derim :)
Aracına maşallah hayırlı olsun kazasız belasız :)
sinanbaysal
13-11-2015, 09:04
Maşallah onur gc8 almak ıstesem bunu görünce dibim düşerdi herhalde. Allah gönlüne göre vermiş çok güzel duruyor özellikle önden. Gri olmasıda çok iyi denk gelmiş. Arka spoiler sökülse nasıl olur acaba. Yada ileride değişikliğe gitme düşüncen varmı ?
Maşallah adaşım Rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, dibim düştü iyi araç yakalamışsın, rengine bende hayran kaldım keyifli gazlamalar.
Tutku dolu bir aşk :)
Maşallah Onur kazasız belasız binmen dileğiyle..
Maşallah. Çok tatlı duruyor :)
Hayirli olsun gule gule kullanin. Keyifle okudum kendimde cok kisa bir sure once STi aldigim icin yasadiklarinizi anliyorum
onurrolla
13-11-2015, 11:47
Hayalinizin gerçekleştiğini görmek bilmek çok güzel birşey olsa gerek aracınıza da kocaman maşallah kazasız belasız..
Evet tarif edilemez bir duygu:) çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
teşekkür ederim rengini bende çok seviyorum Allah razı olsun:)
Dumanlı bi dizel alayım da ben de ölmeden önce :D
Renk canlıda çok daha güzel diyim ben :) Fotolarda gösteremiyor kendini o kadar :)
İnşallah kanka dumanlı bişey alda kendim almış gibi sevinecem:)
Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler Allah razı olsun:)
vay vay vay tekrardan hayırlı olsun onur kazasız belasız
ama diyemecen edemicem olm gc8 le ae101 kasaları birbirine çok benziyor hem rengi 101le de aynı aratmaz hani :D
kanka aynen gc8'e aşık olma sebeplerimden biri de bu zaten :D 90'lı yılların japon tasarımlarına hayranım :D Allah razı olsun:)
i-vtec07
13-11-2015, 11:55
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :)
insanın hayaline kavuşması kadar güzel bişey yok, ben de 2 gün önce bi adım daha attım gönlümdeki arabaya inş. bu sene olucak bakalım :)
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız binin.
onurrolla
13-11-2015, 11:59
masallah araciniza cok guzel gozukuyor..
çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
MaşaAllah araca gc8-evo6 ayrı bir heybeti var sti ve evo serisinde.Rabbim kaza bela göstermesin. Mutluluğunu aracın yanındaki fotoğrafta görmek mümkün.Öyle bir yazmışsın ki abi, vay be biz böyle konu ne zaman açıcaz dedim. :) artık darısı hayaline kavuşmayı bekleyenlerin başına
Amin kardeşim inanmak başarmanın yarısıdır:) Allah razı olsun:)
hayalinize kavuşmuş olmanız çok güzel, güle güle kullanın. Allah herkese gönlündekini nasip eder İnşallah
Teşekkür ederim Amin inşallah :)
hikaye güzel :) gc8 inde çok güzel bro allah kaza bela vermesin maşallah
teşekkür ederim Ozan Allah razı olsun:)
tutkunu olduğunuz bir araca kavuşmanıza çok sevindim, iyi günlerde, keyfini çıkara çıkara kazasız belasız kullanın ...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde de STİ vardı sanırım sizin makinede çok temiz kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah:)
Hayallerinize kavuşmanız çok güzel.
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim Anlatılmaz yaşanır Allah razı olsun:)
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. "Allahını seven üstüme gc8 atsın" yorumunu gördüm gülerken yere düştüm
Amin Teşekkür ederim:) O Twitimi gc8i aldıktan 2 ay sonra gördüm ve çok şaşırmıştım:)
maşallah gc8 e sabreden derviş gibi olmuş sonunda
Aynen öyle oldu dervişe bağladım hemde iyice:D Allah razı olsun:)
maşallah , Allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
Teşekkür ederim Allah razı olsun:)
maşallah kazasız belasız
teşekkürler Allah razı olsun:)
anlatımda güzel gc8 inde güzel :) maşALLAH kazasız belasız
elimden geldiğince içten olmaya çalıştım teşekkür ederim. Allah sizlere de daha iyisini nasip eder İnşallah:)
maşallah kardeşim :)
teşekkür ederim Apo'cum Allah razı olsun:) senin gc8ine de maşallah kocaman :) o kanattan istiyorum :D
Masallah insanin hayaline kavusmasi cok guzel bisey Allah nazarlardan saklasin :)
Evet tarif edilemez bi duygu Amin çok teşekkür ederim :)
onurrolla
13-11-2015, 12:12
Okurken bende bile bir mutluluk oldu, hayallerine kavuşman, hemde böylesi bebek gibi bir araçla çok güzel. Allah kaza bela vermesin :)
Çok teşekkür ederim Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
Sanırım seni en iyi anlayanlardan biri benim dostum :) Senin yaşadığın bütün duyguları ilk GC8'imi aldığımda birebir ben de yaşamıştım :D
Hastası için çok değişik bir şey Subaru, dışardan bakanlara sapkınlık gibi gelir hatta :)
Şu an benim de annem, babam, dostlarım, iş arkadaşlarım, diğer aile bireyleri, kısacası çevremdeki herkes RS'i satıp impreza almamı bekliyorlar. Hatta çoğu benden çok istiyor :hehe:
Bu arada aracın çok güzel maşallah, kazasız belasız kullan inşallah. GC8 ve 2005 STI tüm imprezalar içinde ayrı bir yere sahiptir bunu herkes bilir :) Senin de aracına evladın gibi bakacağın belli :D
Araca diyecek söz yok ama 5x100 STI jantı bulursan kaçırma derim :)
hahaha aynen abi başka bi dünya Allah herkeze tatmayı nasip eder İnşallah :) senden de bomba bi gelişme bekliyorum ben tehlikeli geliyosun :D Allah gönlüne göre versin İnşallah. STİ jantını pek beğenmiyorum üstündeki wrx jantlarım çok hoşuma gidiyor. Allah razı olsun tekrardan:)
Aracına maşallah hayırlı olsun kazasız belasız :)
teşekkür ederim Allah razı olsun sizin canavara da maşallah bi buluşma ayarlayalım Antalya ekibi olarak:)
Maşallah onur gc8 almak ıstesem bunu görünce dibim düşerdi herhalde. Allah gönlüne göre vermiş çok güzel duruyor özellikle önden. Gri olmasıda çok iyi denk gelmiş. Arka spoiler sökülse nasıl olur acaba. Yada ileride değişikliğe gitme düşüncen varmı ?
Sağol Sinan çok teşekkür ederim. eski bi ae101ci olarak yorumun mutlu etti:) Önden duruşunu ve gri olmasını bende çok seviyorum:) arka spoiler sökülünce biraz corollavari bi havaya bürünüyor :D Subaruda kanat olması taraftarıyım :) daha büyük bi kanata geçme düşüncem var. zamanla imkanlar dahilinde yavaş yavaş yapıcaz bişeyler bakalım. Allah razı olsun :)
Maşallah adaşım Rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, dibim düştü iyi araç yakalamışsın, rengine bende hayran kaldım keyifli gazlamalar.
Amin inşallah adaş Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah daya iyilerini nasip etsin:)
Tutku dolu bir aşk :)
Maşallah Onur kazasız belasız binmen dileğiyle..
hemde ne aşk:D Allah razı olsun çok teşekkürler:)
Maşallah. Çok tatlı duruyor :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Hayirli olsun gule gule kullanin. Keyifle okudum kendimde cok kisa bir sure once STi aldigim icin yasadiklarinizi anliyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. sizin STİ nızında maşallahı var kırmızı renk çok yakışıyor gerçekten kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah:)
Redfish16V
13-11-2015, 12:13
kocaman bir maşallahta benden :) ae101'den sonra herkes yolunu buldu bi ben bulamadım :D Kazasız belasız kullan kardeşim :)
F.KARACA
13-11-2015, 12:17
Maşallah Allah kaza bela vermesin.mutllulugunuz yazıdan anlaşılıyor :) inşallah hepimiz hayallerimizdeki arabalara sahip oluruz :)
ahmetmalcok
13-11-2015, 12:18
İnsanın istediği arabayı alması büyük mutluluk . Allah kaza bela göstermesin. Maşallah.
NakkaSss
13-11-2015, 12:42
Hey maşallah hep isteyip te alamadığım bir araç gc8. Mcrea'dan dolayı yeri bende ayrıdır..
cantitiz
13-11-2015, 18:34
Maşşaalllaahhh beeeeehhhh
Shadow_Dancer
13-11-2015, 18:44
Benimde ne büyük rüyam kendisi, ama kısmet olmadı. Senin adına çok sevindim rabbim kaza bela vermesin..
Maşallah,gc8 güzel tercih,hele düzgün ellerde toplanmış ise daha keyiflidir.. Güle güle binmek nasip olsun inşallah
gokhandemirtas
13-11-2015, 19:46
güle güle bin inşallah onur'um ;)
Greentiger01
13-11-2015, 20:43
Onurcuğum Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle gazla
Ne mutludur insanın hayaline kavuşması.Bunu para ile alakası yok maşallah kazasız belasız.
Duruşundan belli zaten mal zımbalar zımbası maşallah
Tayfun.O
13-11-2015, 23:13
Hayırlı olsun :)
C.s 1.6 da ara sıra ses çıkarıyordun da ben onu TypeR sanıyordum :D
Güle güle binin.
Benim merak ettiğim Subaru ve boxer motor diyince yakıt olayını hiç düşünmüyor musunuz? :) km'de 1tl filan rahat yakıyordur diye düşünüyorum ?
hakansiR
13-11-2015, 23:56
masallah onur kazasız belasız
Güle güle binin.
Benim merak ettiğim Subaru ve boxer motor diyince yakıt olayını hiç düşünmüyor musunuz? :) km'de 1tl filan rahat yakıyordur diye düşünüyorum ?
kocaeli - alanya arası 35 kr yaktı araba hesaplamalarımıza göre, 140 altı nerdeyse hiç yok 2-3 kez de 260-270 devirmeli..
dur kalka girmedikçe 70 kr üzerini görmüyor, görmez..
Spec-c gc8 ile ilk aldığımda Bursa-Ankara arasını 390km civarı 325TL ile geldim(1000cc enjektör ile). 2 sefer 260 civarına çıktım ilk 50km si 90km civarıydı, kalan yolu 160 170 civarı ile geldim. Yolda da 90tl eksoz cezası yedim.
Çok orjinal duruyor aracınız maşallah.
MehmetOrkun
14-11-2015, 07:24
Onur sen anlatırken ben heyecanlandım :D . Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel araç. Böylesine aşık olup aracına kavuşmana çok sevindim :).
mkilbuga
14-11-2015, 11:54
Cok güzel duruyor kazasız belasız binin, Maşallah
aykutsafakyaman
14-11-2015, 16:04
Kardesim hayirli olsun ae101 sade guzeldi gc8 daha bi guzel Allah kaza bela vermesin instadan daha cok foto bekliyoruz :)
onurrolla
14-11-2015, 18:05
kocaman bir maşallahta benden :) ae101'den sonra herkes yolunu buldu bi ben bulamadım :D Kazasız belasız kullan kardeşim :)
çok teşekkür ederim Emir kardeşim Allah razı olsun:) sana da bi gc8 alalım :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin.mutllulugunuz yazıdan anlaşılıyor :) inşallah hepimiz hayallerimizdeki arabalara sahip oluruz :)
çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) inşallah Allah bu duyguyu hepimize yaşatsın tarif edilemez bişey:)
İnsanın istediği arabayı alması büyük mutluluk . Allah kaza bela göstermesin. Maşallah.
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Hey maşallah hep isteyip te alamadığım bir araç gc8. Mcrea'dan dolayı yeri bende ayrıdır..
https://www.youtube.com/watch?v=Je5K4t1XiLI
şöyle bi videosunu koyup hatırlayalım efsaneyi :) Allah size de nasip eder inşallah çok teşekkür ederim:)
Maşşaalllaahhh beeeeehhhh
Allah razı olsun teşekkürler:)
Benimde ne büyük rüyam kendisi, ama kısmet olmadı. Senin adına çok sevindim rabbim kaza bela vermesin..
Allah size de nasip eder hayırlısıyla inşallah:) teşekkür ederim çok sağolun:)
onurrolla
14-11-2015, 18:19
Maşallah,gc8 güzel tercih,hele düzgün ellerde toplanmış ise daha keyiflidir.. Güle güle binmek nasip olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)
güle güle bin inşallah onur'um ;)
Gökhan bey en çok size teşekkür edeyim böyle bi hayale vesile olduğunuz için Allah razı olsun:) yeni gemin hayırlı uğurlu olsun :D
Onurcuğum Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle gazla
Uğur abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Ne mutludur insanın hayaline kavuşması.Bunu para ile alakası yok maşallah kazasız belasız.
parayla yaşanıcak duygular değil kesinlikle :) Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Duruşundan belli zaten mal zımbalar zımbası maşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Hayırlı olsun :)
C.s 1.6 da ara sıra ses çıkarıyordun da ben onu TypeR sanıyordum :D
hahah o ben değilim ya benim mikrofon bozuktu :D teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun:)
Güle güle binin.
Alırken hiç düşünmedim açıkçası:) 1 Tl'yi yaktırmak için full gazlamak gerekiyor sanırsam. öyle ahım şahım bi yakıtı yok :) hergün binmediğim için sıkıntı olmuyor :) teşekkür ederim Allah razı olsun
masallah onur kazasız belasız
teşekkür ederim Hakan abi Allah razı olsun senin gc8'e de kocaman maşallah:)
Spec-c gc8 ile ilk aldığımda Bursa-Ankara arasını 390km civarı 325TL ile geldim(1000cc enjektör ile). 2 sefer 260 civarına çıktım ilk 50km si 90km civarıydı, kalan yolu 160 170 civarı ile geldim. Yolda da 90tl eksoz cezası yedim.
Çok orjinal duruyor aracınız maşallah.
Anladığım kadarıyla baya baya yüklüydü aracınız :) aldığım ilk hafta bende alanya'da egzozdan ceza yedim sırf amirine yalakalık olsun diye yazan bi polis memuru tarafından:(
Onur sen anlatırken ben heyecanlandım :D . Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel araç. Böylesine aşık olup aracına kavuşmana çok sevindim :).
yazarken bende heyecanlandım :D Allah razı olsun kardeşim hepimizin darısına inşallah :)
Cok güzel duruyor kazasız belasız binin, Maşallah
çok teşekkürler Allah razı olsun :)
Kardesim hayirli olsun ae101 sade guzeldi gc8 daha bi guzel Allah kaza bela vermesin instadan daha cok foto bekliyoruz :)
elimden geldğince foto paylaşıyorum:) çok sağol kardeşim Allah razı olsun:)
onurrolla
14-11-2015, 18:39
https://www.youtube.com/watch?v=xuzoiEq2JHU
https://www.youtube.com/watch?v=xuzoiEq2JHU
gidişini merak edenler için şöyle bi video koyayım. 1 barda kullanıyorum egzoz sisteminde 2 adet tüp susturucu mevcuttu. Şu an 76 düz mevcut biraz daha hızlı :)
bu da 76 düz sonda custom varex sonrası aldığımız ses:)
videoların kalitesi için kusura bakmayın Whatsapp videoları olunca kalite düştü biraz:)
ardaokkabas
14-11-2015, 21:23
Koca bir maaşallah..
Tayfun.O
14-11-2015, 22:11
200 den sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor :D
Değişik bir şey :D
Hiç mi tıkanmıyor kadran dibine kadar :)
zOnstyLe
15-11-2015, 21:59
Allah içine sindirsin, maşşallah bebek gibi :)
atakanburnt
16-11-2015, 15:25
Hele şükür Alanyadan bir insan bulabildim şu sayfada alayımı tofaşı olur Allah ım :D
Cumartesi Günü ulaş tan bi geçte şu tofaş sevgisi bi bitsin artık :D
rebeloghy
16-11-2015, 16:26
Kendim almış gibi sevindim , bu kadar isteyip de kavuştuğunu görmek güzel :)
1 bardaki hızlanma stock turbo ile mi ?
vf39 2.5 sti turbosu var üzerinde aracın :)
Bu da benden gelsin, ortada 2 susturucu varkenki fly-by ; bikaç sn bekleyin goproyu rüzgar çekmeyen yere alıyorum :D
https://www.instagram.com/p/7i-e15EE8H/
Bu da bi kişi eksik kadromuz,
https://igcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/e35/11906372_959729494097858_660916637_n.jpg
Anu - Onurrolla - ben
https://igcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/t51.2885-15/e35/11371163_433431086842570_1511671496_n.jpg
onurrolla
16-11-2015, 22:00
Koca bir maaşallah..
çok teşekkürler Allah razı olsun:)
200 den sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor :D
Değişik bir şey :D
Hiç mi tıkanmıyor kadran dibine kadar :)
o videoda 3 kişiydik ve susturucular üstündeydi aracın :D
Allah içine sindirsin, maşşallah bebek gibi :)
Amin çok teşekkürler Allah razı olsun :)
Hele şükür Alanyadan bir insan bulabildim şu sayfada alayımı tofaşı olur Allah ım :D
Cumartesi Günü ulaş tan bi geçte şu tofaş sevgisi bi bitsin artık :D
kardeşim görüşüp tanışalım Alanya bu tarz şeylere uzak biyer malesef. Alanya da çok yakar mantığı var o yüzden önem verilen tek şey görüntü :D Ulaştan bi kere geçtim subaru ile ondada bütün kafalar bu ney acaba diye çevrildi anlayan yoktur pek sanmıyorum :D
Çok teşekkür ederim Allah herkeze nasip etsin :) levent yazmış vf39 2.5 Sti turbosu var :)
atakanburnt
17-11-2015, 11:32
Aynen abi anlamazlar :D Tanışalım binmek isterim 4 çeker bir gc8 e :)
Maaşallah bu hastalık farklı bi hastalık :D
ozyt1000
19-11-2015, 16:43
Aracınıza masallah, boxer sesi bağımlılık yaratır.
Bu arada ilk sayfada kullandığınızı belirttiğiniz T 4715 sti benim eski arabam. Funda Hnm dan ben almıştım. 18 g turbo enjektör vardı 330 hp civarıydı. Kasa ve motor çok temizdi. Doldurmaya kıyamadığım için 2013 aralıkta Yunus isimli bir arkadaşa satmıştım. Sonra takip edemedim.
Onur güncellemiyor, ben bi foto atayım geçenlerde onur instagramında paylaşmıştı,,
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/hphotos-xpt1/t51.2885-15/e35/12338701_513251342177806_7598635_n.jpg
ArfcnKls
23-12-2015, 18:36
araç çok canlı duruyor Maşallah.Allah tekerine taş değdirmesin.sırf çufff u duymak için bile binilir subaruya :)
boxer sesi veren şahini de merak ettim fotosu var mı :D
alperaslann
23-12-2015, 22:06
MAşalla kazasız belasız :)
emiralioğlu
24-12-2015, 16:54
Keyifle okudum maşallah :) Şimdiki duygularınızı merak ettim aynı heyecan devam ediyor mu? :)
onurrolla
14-01-2016, 20:03
Bir süredir güncellemiyordum antalya ya öğrenci evime finaller için dönünce anca fırsat buldum:)
Hergeçen gün daha da bağlanıyorum :D Allah'a şükür beni hiç üzmedi aldığımdan beri. Almayı düşünenler temizini bulursa hiç
düşünmesin gerçekten özel bir araç. Bunca yıllık Subaru ya olan sevgime sevdama tamamen değdi diyebilirim:)
güncellemediğim süre içinde rot ayarı yaptırdım hafif bi sola kayma vardı onu hallettik Maşallah ok gibiyiz artık:)
http://i66.tinypic.com/2j4rrbp.jpg
http://i68.tinypic.com/rk7eco.jpg
http://i63.tinypic.com/10eq33k.jpg
Petrollerle aramın gayet iyi olduğunun resmi :D
http://i67.tinypic.com/j8lhsp.jpg
Alanya da yaşasığımız için kara hasretiz. Arkadaşlarla toplanıp kar varmı yokmu diye yaylaya çıktık ama sonuç hüsran:( zaten azıcık yağmış
o da biz gelmeden yağan yağmurla birlikte erimiş. madem çıktık yaylada bi fotomuz olsun dedik ve foto cektik bikaç tane:)
http://i66.tinypic.com/1fgugj.jpg
http://i66.tinypic.com/zna60.jpg
Ve bi akşam özgür abiyle yılmaz abi aradı toplanalım gazlayalım vs.
Özgür abide S3 var forumdan da bilinen iyi yürüyen bi s3. Yılmaz abide ise Tr de fazla bilinmeyen nadir kalmış m3 lerden biri uzun yıllardır kendisinde ve gerçekten güzel yürüyen bi m3 :)
http://i65.tinypic.com/29e83t.jpg
http://i63.tinypic.com/euok6p.jpg
cilasını eksik etmiyorum hiçbi zaman:)
http://i64.tinypic.com/apfggx.jpg
Arka tarafa biraz canlılık gelsin diye bikaç sticker yapıştırdım :)
http://i65.tinypic.com/f407xk.jpg
ve vazgeçilmezim Ayrton Senna imzalı stickerim
http://i67.tinypic.com/3501i4y.jpg
benden bu kadar başınızı şişirdiysem affola:) Maşallahlarınızı eksik etmeyin:))
Kanka kar gelince affetmem çıkarız yaylaya. Kuş yuvası full karmış oraya gidelim yolu da güzel diyorlar :D
onurrolla
14-01-2016, 20:24
Kanka kar gelince affetmem çıkarız yaylaya. Kuş yuvası full karmış oraya gidelim yolu da güzel diyorlar :D
kanka yağsın da çıkalım, araba kara hasret ben ondan daha da hasret :D
yolu güzel de çok dar be dikkat lazım kanka :D
o değil de 31 i mangal diyorum kimseden ses çıkmıyor ..
Maşallah hikaye çok iyi.kazasız belasız.bu arada resimlerde bir sportline gördüm.tanıdık mıdır ?
Konuyu zevkle okudum hayalinize kavuşmanız çok sevindirici araçta ok gibi zaten kazasız belasız günlerde kullanın :icon_tup:
yolu güzel de çok dar be dikkat lazım kanka :D
o değil de 31 i mangal diyorum kimseden ses çıkmıyor ..
kanka yağsın da çıkalım, araba kara hasret ben ondan daha da hasret :D
Tamam kar mangal donut üçlüsü yaparız o zaman yaylada :D +1 de çay olur :D
Masallah cok guzel ve ozel bir arac cok begeniyorum,kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun :)
kazım2002
15-01-2016, 21:12
Maşallah kazasız belasız
Maşallah hikaye çok iyi.kazasız belasız.bu arada resimlerde bir sportline gördüm.tanıdık mıdır ?
Altta alıntı yaptığım Anu, Buğra'nın arabası Polo.
Tamam kar mangal donut üçlüsü yaparız o zaman yaylada :D +1 de çay olur :D
Aynen hazırlıklara başlayın işte :D
caglarcb
17-01-2016, 11:32
Hay maşşallah!! Kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim.
OMTechJr.
17-01-2016, 23:01
Konuyu da aracı da görmemiştim. Bugün düşünürken ne güzel dedim içimden insanlar hayallerinin arabasına kavuşuyor paylaşıyor. Onlar için parayla alınamayacak bir şeye sahip oluyorlar falan diye içimden geçirmiştim. Akşamına böyle bir konuyu görünce enteresan hissettim bende. Allah kazasız, belasız binmeyi, zorda darda kalıp satmak zorunda kalmamayı, kem gözden nazardan korunmayı nasip etsin inşallah. Maşallah boncuk gibi güzel bir GC8 :) Güle güle kullanın.
onurrolla
24-05-2016, 21:25
TEKRARDAN SELAMLAR
Yaz öncesi bi güncelleme yapayım dedim. Yaşadığım sıkıntılar aldığım keyifler vs vs. Hem Gc8 alacaklara fikir hemde herkeze
bi paylaşım olsun.:)
bundan 3 ay evvel bir gece vakti arkadaşlarla buluşma muhabbet vs ertesi usul usul evime dönerken 1,2 ve 3e katmamla cart curt
fos tıs paldür küldür bir ses duydum. Tahmin ettiğiniz üzere 3.vites artık yok :D çok sakin ve yavaş gidiyodum halbuki :D
Al dedim kırdım kırdım gitti 3.vites şemsiye açılmaz eee nolcak para yok pul yok işler kötü sezon kötü sanayi ortamında vs.
1,5 ay yatırdım arabayı :D
1,5 ay geçmedi tabi para biriktirmeceler psikolojik çöküntüler vs nasıl geçti o zaman bir ben bir de Allah bilir :D
Neyse zamanı geldi artık bir pazar günü dükkan müsaitken çekiciye bindirip getirdim dükkana lifte aldık.
Sökmeye başladım iş arkadaşımla. Manzarayı çok merak ediyordum :D
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03375_zpsezibthwl.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03375_zpsezibthwl.jpg.html)
VEEEEEE DADANNNNNNN
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03377_zpspepn2id7.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03377_zpspepn2id7.jpg.html)
kim görse hakkını vermişsin kanka dedi :D
demekki usdm de olsa daha dayanıklı da olsa gc8 değilde wrx de olsa her 5 ileri turbo subaru şanzumanı kırılmayı tadacaktır dedim:D
biraz daha foto..
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03380_zpsiv4gcrxw.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03380_zpsiv4gcrxw.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03381_zpszi08wmk7.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03381_zpszi08wmk7.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03411_zps6lo6qdup.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03411_zps6lo6qdup.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03383_zpssh9nepq3.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03383_zpssh9nepq3.jpg.html)
3.vitesin karşılığı resmen tornalanmış :D
Tekrar söylüyorum şanzuman Wrx veya gc8 ise kullanılan debriyaj oem değilde aftermarket stage 2 vs falan ise kesin kırılıyor.
Çok önemli bir nokta daha var gc8 veya wrx dişlilerini kesinlikle cırtlatmamak gerekiyor. Cırtlatmak tabiri caizse dişliyi kanser ediyo ve yavaş yavaş öldürüyo.
Bu şanzuman 1 hafta önce 3e atarken sağlam bir cırtlatma sonrası bu hale geldi:)
uzun bir aradan sonra parçalar geldi ve toplandı. 3-4 dişli ve karşılıkları,3.vites senkromeç, maşon, barador,4.vites senkromeç ve priz direk bu parçalar
komple değişti. gelen parçaların fotosunu çekmiştim ama nereye gittikleri hakkında bi fikrim yok:)
şanzumanı topladık ve yerine aldık.
Şanzuman yağı olarak tercihimi motuldan yana kullandım. Daha yüksek sıcaklıklara dayandığı için LS serisini tercih ettim.
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03437_zpsjbfibefg.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03437_zpsjbfibefg.jpg.html)
İlk 1 ay çok sakin sürdüm parçalar iyice alışsın diye vites atarken çok dikkat ettim falan.
Şimdi Çatur çutur gazlıyorum Allah'a şükür. Bi de bişey olucak korkusuyla binersen bu subarular hissediyomu noluyo kesin bişey oluyo aq :D
Türkiye ye girip de büyük sükse yapan r34 skyline ı da birçoğumuz biliyo forumda :D
Bu araç Alanya'da Cağrı arkadaşımda ve kendisi çok eski subaruculardan. Zaten halihazırda gt35'li eagle eye subarusu var:)
Biraz da o güzelliklerle fotolar atayım ve hikayeme son vereyim. Maşallahlarınızı esirgemezseniz sevinirim:))
onurrolla
24-05-2016, 21:26
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03500_zpszrfxuco0.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03500_zpszrfxuco0.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03494_zpswdkdgzwj.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03494_zpswdkdgzwj.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03490_zpstefwjmdh.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03490_zpstefwjmdh.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/CAM03481_zpsoqy0mkgx.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/CAM03481_zpsoqy0mkgx.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/IMG-20160426-WA0019_zpsuuelb4su.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/IMG-20160426-WA0019_zpsuuelb4su.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/IMG-20160427-WA0011_zpschn6evtf.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/IMG-20160427-WA0011_zpschn6evtf.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/IMG-20160426-WA0016_zpsua8wxpip.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/IMG-20160426-WA0016_zpsua8wxpip.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/IMG-20160426-WA0023_zpsmzufmnty.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/IMG-20160426-WA0023_zpsmzufmnty.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/IMG-20160426-WA0026_zpsxyzbjgie.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/IMG-20160426-WA0026_zpsxyzbjgie.jpg.html)
http://i61.photobucket.com/albums/h78/onur_ates1/subaru/IMG-20160426-WA0033_zpsg7oojr6v.jpg (http://s61.photobucket.com/user/onur_ates1/media/subaru/IMG-20160426-WA0033_zpsg7oojr6v.jpg.html)
Kanka R 34 istiyosan oturalım olbiada çayla muhabbetini çevirelim. 1 sene sonra r 34 altında garantisini veriyorum :D :D :D
Hayırlı olsun kardeşim :)
onurrolla
24-05-2016, 21:41
Kanka R 34 istiyosan oturalım olbiada çayla muhabbetini çevirelim. 1 sene sonra r 34 altında garantisini veriyorum :D :D :D
Kanka bu r34 e yemez bence :D
Gecmis olsun.
Teşekkür ederim abi:)
Hayırlı olsun kardeşim :)
Sağolasın Abi teşekkürler:)
okanackgz
24-05-2016, 21:54
Maşallah araç çok çok iyi şanzuman olayıda işin tuzun biberi diyelim,fakat söylemeden edemiycem gözüm ae101 de kaldı çok güzel duruyor Allah kaza bela vermesin
srkn.ylc
24-05-2016, 22:22
Maşallah araç çok güzel şanzıman için geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin.
Eski bir gc8 kullanıcısı olarak aracın hayırlı olsun ve geçmiş olsun :D instagramdan görüyorum fotolarını gc8 inin her gördüğümdede gc8 imi özletiyor bana kazasız belasız kullanman dileği ile :)
dragstar
25-05-2016, 16:22
maşallah çok güzel emek harcamışınız, yıllar boyunca güzelcene binersiniz inş
Maşallah kazasız belasız..
onurrolla
26-05-2016, 20:09
Maşallah araç çok çok iyi şanzuman olayıda işin tuzun biberi diyelim,fakat söylemeden edemiycem gözüm ae101 de kaldı çok güzel duruyor Allah kaza bela vermesin
Ae101imi çok özlüyorum hala,teşekkür ederim:)
Maşallah araç çok güzel şanzıman için geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin.
Amin teşekkür ederim
Eski bir gc8 kullanıcısı olarak aracın hayırlı olsun ve geçmiş olsun :D instagramdan görüyorum fotolarını gc8 inin her gördüğümdede gc8 imi özletiyor bana kazasız belasız kullanman dileği ile :)
Senin gc8 de çok güzeldi gerçekten o zamanlar corollayı satsaydım niyetlenecektim hatta:) teşekkür ederim
maşallah çok güzel emek harcamışınız, yıllar boyunca güzelcene binersiniz inş
Amin çok teşekkür ederim:)
Maşallah kazasız belasız..
teşekkürler:))
Sti_Ozan
29-05-2016, 20:19
Kendimi gordum resmen kendimi,boxer sesi cikartmalar,sesi duydunmu cama kosmalar,mirket gibi saga sola bakinmalar falan :D kismetse bende sahibi olucam,amma bugun amma yarin onu bilmemde bugeye sti yada 2005 blobeye sti almadan bu dunyadan gocmem ben :D arabaniz hayirli olsun,icinizdeki nese ve heyecan hep ilk gunki gibi kalsin. Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim :)
NakkaSss
29-05-2016, 22:37
Maşallah gc8 herkesin hayalidir :D Kazasız belasız :D