Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti beyİn hk
Berbatow
13-11-2015, 14:50
Arkadaşlar herkese merhabalar.Aracım 106 gti.Aracımın beynini tamire yolladım beyin tamirden geldikten sonra taktık ancak gel gelelim tık yok.Hersey normal marş basıyor sadece araç çalışmıyor.Dikkatimi çeken diğer nokta ise kontağı çevirdiğimde benzin pompasından hiç ses gelmemesi.Ancak beyni tamire yollamadan önce böyle bir sorunum yoktu.acaba şuanda benzin pompası mı bozuk yoksa beyinle ilgili olabilirmi.Bu arada araç hafif sola yatık şekilde duruyor.
Turboğuz54
13-11-2015, 15:04
Kutup başını sökmüşsünüzdür herhalde beyni sökerken sökmediyseniz tekrar söküp takın oda olmazsa beynin altında bi modül var kibrit kutusundan biraz büyük başka 106 arkadaşınız varsa onu alıp sizinkine takın bakalım olcakmı
Berbatow
13-11-2015, 15:26
Evet arkadaşım kutup başları söküldü takılırkende cıkartılırkende.Keşke yakınımda bi 106 gti beyini olan veya arabası olan bi arkadasım olsaydı deneme fırsatım o yuzden yok.benım tek cevabını almak ıstedıgım beyınle benzın pompasının bi ilgisi olabilirmi. yani kontagı cevırdımmı benzın pompasından tık ses gelmıyor. Bu arada cevabın için tesekkurler arkadasım
alihan_27
13-11-2015, 15:30
Evet ilgisi var. Ama önce marş basarken ateşleme varmı onu kontrol ettir. Ateşleme yoksa bujilerde, beyin arızalı demektir pompayla boşa uğraşmazsın böylece.
Berbatow
13-11-2015, 15:35
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. aynen bende 2 sorun için ugraşmamak adına alakası varmı yokmu dıye ogrenmek ıstedım ve cevabı aldık.Sorun cozuldugunde bilgilendırmeyı yapıcam.
boosted_pug
14-11-2015, 20:11
Hangi ildesiniz bende yedek beyin var deneyebiliriz
E21hamza
14-11-2015, 21:35
Aynı sorun 106 aracımda başıma geldi. Araca takviye yaparken akımdan dolayı beyin bozuldu beyin tamir olup geldi takıldı tekrar beyin bozuldu araç çalışmıyordu. Epey araştırmadan sonra sorunun benzin pompası olduğuna karar verdik, sanırım beyin bozulunca pompa da arıza yapmış ve sürekli kısa devre yaptırıyordu, yani sıfır beyin de takılsa pompa beyine yine zarar veriyordu. Benzin pompası yenisiyle değişti, beyin tekrar tamir edildi ve araç çalıştı sanırım sizin sorununuz da böyle.
Berbatow
18-11-2015, 10:52
Valla Arkadasım boosted_pug deneyebılırsek cok cok ıyı olur.Gerekli bilgileri mesajla yolladım dostum.