PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mitsubishi Outlander hk düşünceleriniz

beetle
16-11-2015, 14:29
Merhaba arkadaşlar.
2011 model Mitsubishi Outlander aut. Benzinli araç için düşüncelerinizi almak isterim. Benim aracıma takas teklif edildi. Artı ve eskileri nelerdir? Fiyat olarak 65 istiyor. Ne dersiniz?

::ZaFeR::
16-11-2015, 15:55
İlan vs var mı ?

beetle
16-11-2015, 16:37
İlan vs var mı ?

Maalesef ilanı yok aracın. 75k km de araç. Arka çamurluk yarım boya ve bagaj alt açılan kısım değişmiş.

::ZaFeR::
16-11-2015, 17:24
2011 modelse büyük ihtimalle Peugeut 4007 ile aynı kasaya sahip olan modeldir.2.0 150 beygir gücünce motora sahip.LPG takılıyor ama belli bir süre sonra subapların değişmesi gerekiyor.Aşağı yukarı maaliyet 2000 tl civarında.İç mekan olarak yeni kasa Lancer'la aynı sayılır.
Yakıt olarak ne yakıyor tam olarak bilmiyorum açıkcası.Benim kendi arabamın ortalaması 7-8 lt benzinde.LPGde ise ortalama 10 lt. Outlander'da ağırlıktan dolayı biraz fazla yakabilir benim aracıma göre.
Şanzumanı ise CVT.Vites geçişleri felan hissetirmiyor ama fazla heyecan veren bi şanzuman değil.Kulakçıklarla oynayınca biraz eğlendiriyor ama :) Şu ana kadar Mitsubishi grubundan şanzumandan yana pek sıkıntı yaşayanı duymadım açıkcası.80bin kmde bir yağ değişimlerini yaptırdıktan sonra sıkıntı çıkartmıyor.
Alırsanız da iyice inceletmekte fayda var.