Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekonomiye Can katan Araba :)
Arkadaşlar ne alsam ne alsam diyerek baya düşündüm yaklaşık bir sene önce Fiesta S almaya karar verdim.çokta aradım istediğimi biraz uzaklarda buldum. Bi arabadan ne beklersiniz bilmiyorum ama bu araba çoğu kullanıcının beklentilerini karşılayacak türden bi araba. :cool:
http://i64.tinypic.com/2q1s3ew.jpg
http://i64.tinypic.com/2vlpn52.jpg
http://i64.tinypic.com/2s16frp.jpg
http://i63.tinypic.com/28tvzq0.jpg
cok güzel araçlar s ler.temizini bulmak epey bir sıkıntı keşke daha cok satılsaydı zamanında.maşallah aracıınıza
tesekkürler temizini bulmak baya bi sıkıntı zaten satanda pek yok
S ler gerçekten çok güzel.Dizel olmasıda cabası zaten. Maşallah :)
OrcunInce
17-11-2015, 09:53
Güle güle kullanın, kasko'suz binmeyin tamponlar falan ateş pahası. Yaklaşık 2 sene bindim, tadını çıkarın :)
Hayirli olsun gule gule kullanın
Ya hocam bende düşünüyorum bunlardan. Okul da bayan hocada var kırmızı. Satarsa almayı düşünüyorum.. Bakarken nelerine dikkat edeyim. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Bu arada maşallah aracınıza. Kazasız belasız cezasız..
Maşşallah çok diri duruyor hdi candır :D
S ler gerçekten çok güzel.Dizel olmasıda cabası zaten. Maşallah :)
Tek kapıdan hastalıgı olanlar için birebir :D
Güle güle kullanın, kasko'suz binmeyin tamponlar falan ateş pahası. Yaklaşık 2 sene bindim, tadını çıkarın :)
teşekkürler. kasko yapmadım en kısa zamanda onuda halledecegim. az yakar çok kaçar kavramını temsil eden araç buymuş meğer. :D
Hayirli olsun gule gule kullanın
teşekkürler
Ya hocam bende düşünüyorum bunlardan. Okul da bayan hocada var kırmızı. Satarsa almayı düşünüyorum.. Bakarken nelerine dikkat edeyim. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Bu arada maşallah aracınıza. Kazasız belasız cezasız..
teşekkürler.Benim tavsiyem çok el değiştirmemiş bi araba bulursanız bnm gibi hemen alın. düzgününü bulmak gerçekten çok zor
Maşşallah çok diri duruyor hdi candır :D
teşekkürler.
OrcunInce
17-11-2015, 11:57
Stock olarak çok gitmiyor ama yazılım ile eğlenceli bir hale geliyor. Güle güle kullanın :)
UmutBuran
17-11-2015, 12:18
Benimde aklımı çok kurcalayan bir araba bu fiesta s'ler, aracınız çok güzel maşallah
-Murat Özcan-
17-11-2015, 12:25
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..
maşallah hayırlı olsun öncelikle..merak ettiğim bir konu var bu araçların ş.içi 100 km de yakıtı nedir?
DeliceBirkan
17-11-2015, 18:51
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız aracınız guzel..
rebeloghy
17-11-2015, 19:15
Maşallah hem ekonomik hem eğlenmelik çok güzel duruyor.
Ikinci araba olarak van var bende.. Bu hale getirsem 10 numara 5 yıldız olacak... Güle güle kullan..
F.Soyhan
17-11-2015, 23:45
Maşallah öncelikle, yakıt ve son hız durumunu inceleme fırsatınız oldu mu?
Stock olarak çok gitmiyor ama yazılım ile eğlenceli bir hale geliyor. Güle güle kullanın :)
yazılım birde el yapımı performans amaclı yapılmıs egzos var aracımda gayet eğlenceli gerçekten. :)
Benimde aklımı çok kurcalayan bir araba bu fiesta s'ler, aracınız çok güzel maşallah
teşekkürler tavsiye ederim.
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..
tesekkür ederim elimden geldiği kadar düzgün kullanıyorum böyle temiz araçların heba olmasını istemiyorum :)
westalim
17-11-2015, 23:58
maşallah araç çok güzel duruyor kazsız belasız binin başlıkta ekonomiye can katan demişsiniz ne yönden bira açar mısınız ?
maşallah hayırlı olsun öncelikle..merak ettiğim bir konu var bu araçların ş.içi 100 km de yakıtı nedir?
yazın klima açıkken kullandım sürekli 5,2/100km gösteriyordu oturup hesap yapmadım ama gayet az yakıyor.
Maşallah öncelikle, yakıt ve son hız durumunu inceleme fırsatınız oldu mu?
hız olarak ilk aldıgımda aydın otobanında bastım 205 fln sonu oda şanzumanının kısa olmasından dolayı.6 ileri yapsalar fena olmazmış hani :)
Ikinci araba olarak van var bende.. Bu hale getirsem 10 numara 5 yıldız olacak... Güle güle kullan..
teşekkürler ama bana kalırsa van ı satıp direk S alman daha mantıklı olur bu donanıma getirmen biraz zor ve maliyetli olur.
Maşallah hem ekonomik hem eğlenmelik çok güzel duruyor.
Teşekkür ederim
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız aracınız guzel..
teşekkürler :)
maşallah araç çok güzel duruyor kazsız belasız binin başlıkta ekonomiye can katan demişsiniz ne yönden bira açar mısınız ?
Teşekkür ederim öncelikle 27 - 30bin lira arasında alınabilcek en ekonomik donanımlı gösterişli modeli yüksek tatminkar derecede hızlı bi araç benim görüşüm.içine bindiğimde verdiğim paranın hakkını aldıgımı hissedebiliyorum acıkçası :)
tlgylmz106
18-11-2015, 01:09
Maşallah kazasız belasız kullanın.
Maşallah kazasız belasız kullanın.
teşekkürler
westalim
18-11-2015, 13:16
teşekkürler haklısınız araştırdım sizden sonra
shadow34
18-11-2015, 14:14
Maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler