Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa dti yardim
KALENDAR
18-11-2015, 11:41
Egr iptali icin 2 vidayi usta sokemedi arkadaslar kor conta koyacaz varmi bu isin teknigi fikirleriniz nedir yada yapan biri maltepeden yaziyorum.
KALENDAR
18-11-2015, 12:21
arıza kodu yok o şekilde hata vermiyor sadece anahtar araçlı arıza ışığı yanıyor hantallaşıyor
vardır kaydetmiştir beyne fren ve gaza basıp kontağı aç çalıştırma servis işiği aralıklarla yanıp sönecek ordan kodu öğrenirsin. 2 uzun 2kısa 5 kısa yanarsa dediğim kod
Turbo basınç valfi midir nedir yada pompa müşürüydü öyle bir sorun var dti lerde diye biliyorum. onlarla alakalı olabilir?
Kardesim tamamen yazilimsal arisa isigi hemen hemen tüm ayarda yanar ama kesmemesi onemli yanipda araba gitmiosa yazilimcin ile gorus, ariza yakiyor ama performansda degisiklik yoksa devam et
KALENDAR
16-12-2015, 21:43
Arkadaslar fikir ve oneriler icin cok tesekkurler egr iptalini direk kor conta takarak yapabilirim dimi ekstra baska bir isleme gerek yok
erdem325
17-12-2015, 09:11
Arkadaslar fikir ve oneriler icin cok tesekkurler egr iptalini direk kor conta takarak yapabilirim dimi ekstra baska bir isleme gerek yok
yapabilirsin evet.
fakat yazılımcınla görüş ki o arızayı yapmasın.
bizde de aynı sorun vardı, yazılımcımıza söyledik, sağolsun halletti. ki bende egr hem mekanik olarak hem yazılımsal olarak da iptaldi.
egr yi iptal etmen muhtemelen arıza kodunun oluşmasını engellemeyecektir.
KALENDAR
17-12-2015, 10:09
yapabilirsin evet.
fakat yazılımcınla görüş ki o arızayı yapmasın.
bizde de aynı sorun vardı, yazılımcımıza söyledik, sağolsun halletti. ki bende egr hem mekanik olarak hem yazılımsal olarak da iptaldi.
egr yi iptal etmen muhtemelen arıza kodunun oluşmasını engellemeyecektir.
Egr isini hallede bilirim bu halde araci aldigimda yazilim vardi yapani bilmiyorum onu da baska birini yaptirip cozebilirim fikir icin tesekurler
bendede 1.7dti corsa egr iptal edilmiş. Bilgisayara bağlayınca egr uyarısı veriyor. Bende de 120 den sonra arıza ışığı yakıyor. Ama performansda bir şey değişmiyor. Fakat ben korkumdan basamıyorum :) bir kere 170 yaptım bir şey olmadı ama.
Egr iptalli araçta bu arıza ışığı yanınca korkmamız mı lazım arkadaşlar ? Bide 3 bin devirden sonra baya beyaz gri bi dumanlar atıyor egzosdan. Bu egr den midir ? Normal midir ?
KALENDAR
17-12-2015, 10:59
bendede 1.7dti corsa egr iptal edilmiş. Bilgisayara bağlayınca egr uyarısı veriyor. Bende de 120 den sonra arıza ışığı yakıyor. Ama performansda bir şey değişmiyor. Fakat ben korkumdan basamıyorum :) bir kere 170 yaptım bir şey olmadı ama.
Egr iptalli araçta bu arıza ışığı yanınca korkmamız mı lazım arkadaşlar ? Bide 3 bin devirden sonra baya beyaz gri bi dumanlar atıyor egzosdan. Bu egr den midir ? Normal midir ?
Yazilim varmi arac da
KALENDAR
25-12-2015, 15:52
Guncelll mesaji