Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Frenlerımde problem war

crazydog
06-11-2008, 20:07
Arkadaslar bugun ıs cıkısı frenlerımde bı abukluk oldu ama cozemedım pedal en dıbe kadar gıdıyoo anca duruyo araba sabah işe giderken hıc bırsey yoktu aksam bındım arabaya bu durumda bunun sebebı ne olabılır

balatalar bıtmek uzereydı zaten son demlerını oynuyolardı degıstırıcektım
aklıma gelen
- fren hortumlarndan bırı delındı hıdrolık yagını bosalttı?

cumartesı servısıme goturucem ama sızce ne olabılır?

gökan
06-11-2008, 20:10
arka kampanalarda bi parça olcaktı adını unuttum o patlamıştır egıl bak ark kampanalrda bı sıvı boşalması varmı...

Mr.K
06-11-2008, 20:10
1.hidrolik kontrol et
2.hava yapmis olabilir bir sekilde
3.fren en onemli seylerden biri aracta hicvakit kaybetme direk servise yada en yakin sanayiye git baktir.

gökan
06-11-2008, 20:14
fren merkezi sanırım ..hıdrolık yagını tekerlere ulaştıran hortum kopmuş ya apatlamış olabılır aynısı bende oldu sol arka merkezde patlak vardı:)

crazydog
06-11-2008, 20:15
arka kampanalarda bi parça olcaktı adını unuttum o patlamıştır egıl bak ark kampanalrda bı sıvı boşalması varmı...

aklımda gokhan bakıcam smdı

1.hidrolik kontrol et
2.hava yapmis olabilir bir sekilde
3.fren en onemli seylerden biri aracta hicvakit kaybetme direk servise yada en yakin sanayiye git baktir.

evet abı sakaya gelmez cumartesı ogleden sonra fln bos olucam işten cıktıım gıbı goturucem servıse bakalm smdı bı ıncelemeye alımde arabayı bakalm ne cıkıcak

gökan
06-11-2008, 20:16
ama dıkkat et benım saxoda en dıpte tutuyodu... artık sanayıye kadar arada el frenı kullandım..

crazydog
07-11-2008, 11:25
aynen elım el frenınde işe geldım bugun erken cıkıp goturucem ısallah yada burda bırakıcam yarn oglen ıs cıkısı burdan drek goturucem bakalm
fakat frene pompalama yapınca normal tutuyo duruyo sona gene en dıpte ehehe delı ettı benı bakalm

clioGT
07-11-2008, 11:28
kullanma o şekil arabayı olm
aklıma geldi de... allah korusun.. durmaz filan... olmadı bırak servise kalsın yarın alırsın arabayı...
o halde bgn geri gelip yarın tekrar işe mi gideceksin?

Vtec-SEDAN
07-11-2008, 11:28
alican değiştir artık arabanı :) h.sonuna da bırakma acilen götür göster aracını, yada kullanma..

crazydog
07-11-2008, 11:40
kullanma o şekil arabayı olm
aklıma geldi de... allah korusun.. durmaz filan... olmadı bırak servise kalsın yarın alırsın arabayı...
o halde bgn geri gelip yarın tekrar işe mi gideceksin?

goturucem bugun ısthe yetısemessem eger otelde bırakıcam arabayı

alican değiştir artık arabanı :) h.sonuna da bırakma acilen götür göster aracını, yada kullanma..

bugun goturucem ercan yetısemessemde otelde bırakırım arabayı servıs yakın zaten buraya

arabamı sewıom deıstırmem bız onla bır butunuz :D:D:D

Vtec-SEDAN
07-11-2008, 11:41
değiştir derken çok şaşma zaten, rs yakışır sana :)

crazydog
07-11-2008, 11:45
değiştir derken çok şaşma zaten, rs yakışır sana :)

ısallah :)

crazydog
08-11-2008, 10:31
Dun aksam arabayı kontrol ettık hıc bı yerde kacak fln yok hatta hıdrolık yagı da ekledık ama hala dıpte tutuyo
muhtemelen westinghouse gıttı dıe dusunuoruz su anda bakalm sokucez bakıcaz ona da h.içi