Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rsi 1.8 (8v) hakkında fikirleriniz
BuRaK_eFe
19-11-2015, 04:02
Temiz bri Rsi buldum ama alıp almama konudunda kararsız kaldım Corsa d 207 Punto gibi seçenekler varken temizliğinden dolayı kendime 1.8 rsi buldum alma fikri iyice sardı beni ama parça konusunda beni üzer mi sorun yaşar mıyım düşündürüyor 1.4 polomuz var onada benzinde biniyorum beni üzmüyor pazar dışında arabaya binemediğim için yakıt çok sorun değil ama genede ne yakar ne yakmaz düşündürüyor araba klimalı ve bildiğime göre klimalı olanlarda egr yokmuş baktığım baya düzgün bir rsi yürümesi gibi bir derdim yok aslında ama 1.7 corsadan sonra yavaş gelir mi onuda düşünüyorum
Daha önce kullanan tecrübe eden halen sabit kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim
AliGizda
19-11-2015, 07:06
Benimde favorilerimde var, almayı düşünüyorum. Takipteyim
1.7 Corsa ya karşılaştırabilmek için muakeyese ettiğin araçta neler var onu bilmek lazım.
Zamanında rsi a bindim. Alt devirleri oldukça canlı, vites oranları kısa zevkli bir araba.
Yağ saatleri ve sensörleri gibi spesifik parçalar hariç parçası ucuz ve bol. Rotilleri R9 rotili 15 lira falandı en son :)
1.8 rsi dan önce corsa b gsi vardı. Tempolu kullanımda aynı, sakin kullanım ve uzun yolda rsi daha ekonomikti.
BuRaK_eFe
19-11-2015, 15:23
Hocam mukayese ettiğim araç do düz boru soft yazılım egt kat iptali pp olan bir araçtı ama tutup ikisini yürütecek Değilim tabiki :) sadece merakım turbo bi araçdan sonra ivmelenmesinin pasif kalma gibi bir hissine kapılır mıyım ?
Hocam mukayese ettiğim araç do düz boru soft yazılım egt kat iptali pp olan bir araçtı ama tutup ikisini yürütecek Değilim tabiki :) sadece merakım turbo bi araçdan sonra ivmelenmesinin pasif kalma gibi bir hissine kapılır mıyım ?
İvmelenme konusunda bu rsi bence fazla aratmaz dizel bir aracı. Dediğim gibi alt devirleri çoğu benzinli araca göre canlı.
1200-1300 d/d gibi devirlerde sıktığımızda 206RC'ye 1 boy atardı rsi. RC devirlendiği an ışınlanırdı tabi :D
Benim sevdiğim bir araba.
pp yi anlayamadım ama cidden soft yazılımlıysa o kadar gidecektir sanıyorum rsi. egr kat iptali soft yazılımlı ( ama gerçekten soft yazılım) 130.xxx km de DD de 100 veren sağlıklı corsa ile flash ile yürüyordum tamponunda...
AliGizda
19-11-2015, 15:39
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satilik-227714589/detay)
Şu araba aklımı kurcalıyo ama daha 8.nci ayda satış yemiş falan düşündürüyo açıkcası.
edit: bahsettiğin specler gerçekten öyleyse rsi daha hızlı olacaktır demek istemiştim. pal büyütülmüş ona göre yine soft yazılımlı bir corsa kadar falan gider tahminim sağlıklı ise.
BuRaK_eFe
19-11-2015, 16:34
Arabanın şuan beni düşündüren tek konusu artık parça diyelim parça konusunda sıkıntı çeker miyim düşündürücü :/