Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Intercooler Hakkında

berkoral
20-11-2015, 00:45
Merhaba,
Aracım 2013 mini cooper s n18 motor otomatik vites. Yavaş yavaş parçalarını toplayıp aracımı yazılıma hazırlamaya çalışıyorum. Aklımdaki soru ise şu; Intercooler alacak bütçem şuanda bulunmuyor acaba yazılım yaptırmadan önce intercoolerımı değiştirmem şart mıdır iyi güçler alabilmem için. Şuan aracımda methanol kit, dumpvalve, downpipe, aem filtre bulunmakta.
Eğer siz intercooler şart derseniz onun içinde sabredip öyle Yazılıma geçmek istiyorum.
Teşekkürler

onur_S
20-11-2015, 08:45
Merhaba,
Aracım 2013 mini cooper s n18 motor otomatik vites. Yavaş yavaş parçalarını toplayıp aracımı yazılıma hazırlamaya çalışıyorum. Aklımdaki soru ise şu; Intercooler alacak bütçem şuanda bulunmuyor acaba yazılım yaptırmadan önce intercoolerımı değiştirmem şart mıdır iyi güçler alabilmem için. Şuan aracımda methanol kit, dumpvalve, downpipe, aem filtre bulunmakta.
Eğer siz intercooler şart derseniz onun içinde sabredip öyle Yazılıma geçmek istiyorum.
Teşekkürler

O kadar parça almışsın mini gibi ısınan bi araçta coolersız olmaz, bujileri de değişmeni tavsiye ederim, stage 2 olmus olur

Kekuti*
20-11-2015, 17:58
Sökmüşken 1 kerede yapılması mantıklı.
Elimde cooler var ilgilenirseniz pö atabilirsiniz

DOA
21-11-2015, 05:52
intercooler tavsiye ederim, meth ile birlikte cok faydali oluyorlar ozellikle miniye.

Seccop
24-11-2015, 23:51
acele etmene gerek yok berk, deneme yapmıcaksan daha sonra da takabilirsin, önümüz kış nede olsa , ama ilerleyen zamanda şart kanka.

ceyhun737
24-11-2015, 23:55
Yaza doğru düşünebilirsin bence ,şuan stage 1 plus gayet yeterli olacaktır ilerisinde paranı da ayarlayıp forge yada alta işini görecektir

mkerim
25-11-2015, 18:36
Kurcalamaya değer mi dersen bu araba Pek kurcalanacak bir otomobil gibi değil. Gece buz gibi havada otomobili park ederken fan Çalışıyor. Kısaca çaydanlık gibi. Eğer bir modifiye yapılacaksa önce süspansiyondan başlamak lazım. Gitmesi kadar yol tutsa iyi olacak bana kalırsa önce yol tutuşu ve freni yapmak lazım.
Bu otomobil bana 205 GTİ yi hatırlatıyor. Aynı konfor aynı tehlike o zamanlardaki ile aynı ilgi çekme. Hatta 205 in bagajı daha büyüktü.

onur_S
25-11-2015, 19:00
Cooper s yol tutmuyor mu yani :)

levent
25-11-2015, 19:05
Kurcalamaya değer mi dersen bu araba Pek kurcalanacak bir otomobil gibi değil. Gece buz gibi havada otomobili park ederken fan Çalışıyor. Kısaca çaydanlık gibi. Eğer bir modifiye yapılacaksa önce süspansiyondan başlamak lazım. Gitmesi kadar yol tutsa iyi olacak bana kalırsa önce yol tutuşu ve freni yapmak lazım.
Bu otomobil bana 205 GTİ yi hatırlatıyor. Aynı konfor aynı tehlike o zamanlardaki ile aynı ilgi çekme. Hatta 205 in bagajı daha büyüktü.

Cooper S yol tutmuyorsa piyasadaki hiçbir araba yol tutmuyor sayılır.. Frenlerine de laf söylemek haksızlık olur.

-Ata-
26-11-2015, 13:59
bende düşünüyorum yazın intercooler ama fiyat/performansta en ideali hangisidir fazla uçmadan ?

APO
26-11-2015, 14:10
oem frenler kötü...ama yol tutuş yorumu bilinçsiz ve komik olmuş..:) cooler pahalı parça ama şart bence...her nekadar meth. ile iat düşürülsede cooler koyup garantiye almak lazım..
cooper s fanı 112 dercede açıyor bilmeyenler olabilir..:D

Kekuti*
26-11-2015, 14:57
Yazılımla da ayarlanabiliyor fan derecesi.
Yol tutmuyor diyen ayıp etmiş :)

canozgur106
27-11-2015, 21:24
Abdullah abiyle Kerem gerekenleri fazlasıyla yazmış:) İntercooler alsan tabii ki çok daha keyif alırsın Alta bence en iyilerindendir miniye takılacak Coolerlar içinde..

ceyhun737
28-11-2015, 01:31
Mini için yol tutmuyor demek talihsiz bir yorum olmuş:)