Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane F7R vs Opel Meriva 1.6 İlginç Bir İddia var
Arkadaşlar yılın iddiasına tutuştuk iş yerinden çok bilmiş bir elemanla. Bu aracın aynından var onda. Bana anlatıyor işte opelin kasası metal alaşımmışta renonunki polyester alaşımmış filan. İddia etti kafa kafaya gelecekmişiz birbirimizi ittirecekmişiz o beni hem itebilirmiş hem de çıtır çıtır kıra kıra benim arabanın içine kadar girebilirmiş. Anahtarına iddia teklif ettim. Kafa kafaya ittireceğiz birbirimizi. Ben seni silivriden kumburgaza kadar ittiririm o anahtarınıda alır merivanı kümes yaparım dedim iddialaştık. Videolu şekilde kısmetse burdan paylaşacağım sizinle :D
Araç linktekinin aynısı.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-kazasiz-orjinal-2003-meriva-cosmo-245472373/detay)
Bu arada benim arabayı detaylıca anlattım kendisine ama iddiasında ısrarcı kendisi :)
Birkan61
20-11-2015, 10:11
Reis merivanın kaputu yinede bi aç bak turbolatmış falan olmasın bu kadar gonuşiysa :D
valla videoyu merakla bekliyorum :)
yok araba zır orjinal bildiğim araba :D
hahahahah kafa kafaya bide :D
Vallahi öyle istedi bide sen benim arabadaki motoru biliyormusun filan deyince bir kahkaha attım yazı işleri müdürü camdan baktı az efendi olun filan dedi :D
yaw kafa kafaya itmek yerine *** göte birbirinizi çeksenizde arabalara o kadar zarar vermeseniz olmaz mı :D
ABD de yapılan böyle traktör yarışları var onlar geldi aklıma iddiayı okuyunca :D :D
yok arkadaş özellikle kafa kafaya ittirmeyi istedi sebebiyse çıtır çıtır beni ezip geçecekmiş az evvel gene geldi laubali hareketleriyle dedim delikanlı ol söz ağızdan çıktı arabanı hazırla bugün çözelim şu işi :D
Birkan61
20-11-2015, 10:25
madem zil orijinal anahtarına olayını kabul etsinde bi meriva sahibi ol bu vesileyle abi :D
Cliosportve
20-11-2015, 10:26
Pulat bu arkadaşa bence kurumda daha yorucu işler verilmeli
Çok boş kaldığı her halinden anlaşılıyor :D
iddia anahtarına zaten :D
Pampa kendisi yazı işlerimizin güzide elemanı. Ayrıca mühendislik okumuş kafası çalışan! bir arkadaş :D
arkadaşa şu 3.0 tdi a8le vti'a sulanan abinin videosunu seyrettirin yada bir miktar Ertekin abi gerekecek :hehe:
metal alaşımlıymış ama :D
Vallahi öyle istedi bide sen benim arabadaki motoru biliyormusun filan deyince bir kahkaha attım yazı işleri müdürü camdan baktı az efendi olun filan dedi :D
bunu şimdi okudumda :hehe: ölmeyi bayılmak sanıyor heralde millet kendini/arabasını schumacher sanmasının en büyük örneği.
buarada meriva yanlışlıkla 1.6 opc değil dimi :D
Abi kaç yaşında adamsınız yapmayın bak biz gençlere çok kötü ornek oluyonuz :D
a3 le c30 u kafa kafaya vurdurcaktık ta genciz diye dalga geçtiler bizimnen :D
opc değil en ciğerlisinden 100 tane hepesi var :D
Polyester alaşımına kadar mutlu mesut okuyordum ne güzel.
adamlar halen iç dünyalarından renoyu torostan ibaret sanıyorlar ama birilerinin bi tokat vurup uyandırması lazım anlaşılan abi :D
:hehe: okuyup okuyup gülüyorum mühendis bunu yaparsa zır cahil napsın :hehe:
bu hasarlanacak far kaput vs nolcak bari :D
NakkaSss
20-11-2015, 10:52
Arkadaş opel merivasını alman tiger tankı sanıyor heralde. :D
merivayı satınca far tampon bide motor modifiyesi olarak turbo düşünüyorum :D ciddi ciddi atarlandı misliyle karşılık verdim bakalım göreceğiz :)
Araya çıkma lastik koyun, daha karlı çıkasın :)
aykutsafakyaman
20-11-2015, 11:02
Kafa kafaya ittirmek derken arabaları birbirine kafalama yanaştırıcaksınız dimi ben yanlış anlamadım :)
araç bide lpg liymiş - umarım gaza gelip lpg da çalıştırmaz.
anahtarını vereceğine emin misiniz ? :)
Bu işlerde geri vites çok olur.Noter gelir mi acaba?:D
5 tane Renault aracım oldu , hiç polyester kasalı araç olarak bakmadım olaya neresi polyestermiş acaba ? :)
NakkaSss
20-11-2015, 11:28
Satış öncesi sözleşmesi imzalayın da ciddiliği artsın olayın.
Airbagleri sokunde bosa acilmasin :D Keyfe keder kaput boyali, saksi dustu, gunes yakti kisimlarinida atlamayin
SULTANOGLU
20-11-2015, 11:50
Allah başka dert vermesin :D güle güle kullanın merivanızı lütfen video çekin :D
Kesinlikle çıkarsa video çekilecek. Böyle şamatadan kimseyi mahrum bırakmak istemem :) Bütün kaymakamlık personeli huzurunda çarşının orta yerinde kozlarımızı paylaşacağız dedim mesai bitimini bekliyorum bakalım. Şu anki bahanesi otopark arkasında arabalar var çıkamıyormuş :D
kadioglu
20-11-2015, 12:57
Yalnız bu tip işlerde motor gücü her şey değildir. Dişli oranı ve tutunma daha önemlidir haberiniz olsun. Bir de tampon tampona geliyor mu arabalar? Sanki meriva daha yüksek. Sonra üstine çıkmasın megane'ın :)
Kesinlikle çıkarsa video çekilecek. Böyle şamatadan kimseyi mahrum bırakmak istemem :) Bütün kaymakamlık personeli huzurunda çarşının orta yerinde kozlarımızı paylaşacağız dedim mesai bitimini bekliyorum bakalım. Şu anki bahanesi otopark arkasında arabalar var çıkamıyormuş :D
Adamın arabası metal alaşım sonuçta ittire ittire çıksın işte. :cool:
Video takip.
az evvel geldi benim arabam normal 1,6 değil ayağı yapıyor :D hiç fark etmez opc de kabul bana laf kalabalığı yapma dedim beklemeye devam :)
Akşam arkadaşınızın acil işi cıkmasa bari :D genelde R yi böyle şeylerden 10 dk önce yaparlar : D
Cliosportve
20-11-2015, 13:10
G.t baş oynatmaya başlanılmış
hddsheriff
20-11-2015, 13:20
Aranızda sözleşme yapın yoksa çok pis kıvırır.
burakgunay
20-11-2015, 13:30
abi işiniz mi yok çıkın rolling yapın drag yapın vs ama kafa kafaya araba ittirmek nedir ya :D vermez anahtar falan boşa uğraşmayın bence alacagınız hasarla kalırsınız ikinizde. normal 1.6 değil ne ya :D
Sen çaktırmadan semislickleri tak, 2 şer cm spacer, bırak sonra o düşünsün :)
arabası otoparkta yok çıkmış işi varmış :D ama bende Gökhan sam bu işin peşini bırakmam her yerde tam kapasite darlarım yok öyle iddia edip geri vites yapmak :)
Araya yastık koyun abi :D
yastık yada kılıf yok herşey naturel herşey barzolama olacak ama adam yok ortalıkta değilse konulu video atacam buraya :D
Önce gidin müdürünüze satışı verin 2ikiniz de :)
Sonra kazanan üzerine alsın araçları müdürden :) 100 100 200 TL satış parası ödersiniz ak göz kara göz çıkar ortaya
yeterki karşıma çıksın her türlü hallolur o teferruatlar ama erkenden gitmiş. Pazartesiye gelmeyecek değil bakalım o gün ne olacak :)
Arabayı yüklemeye gitmiştir :) Roll bar charger falan yapıp gelmesin meriva ya
pt_inanaslan
20-11-2015, 15:33
#rezerved :bravo::hihih: Meriva yan çizecek gibime geliyor ama takipteyiz :cokgreen:
merivalı arkadaş 4 te 200 yapıyorumculardan mı ?
driftboy
20-11-2015, 16:06
Sizin kurumda iş yok galiba
mikelazi
20-11-2015, 17:35
araçları sadece dış saçtan ibaret sanıyor herhalde
seneler önce skoda favoritimle,arkadaşımın e30 316i ile kafa kafaya birbirimizi itmeye kalktık.geri vitese takan e30 oldu.ortada iddada yoktu. :) halan muhabbetini yaparız.
Benim anlamadığım neden herkes motor gücüne bağlamış işi yada araya bir şey koyma çözümü sunmuş? Konu kim kimi kaç metre itecek değil ki arabayı ne kadar parçalayacak onun inatlaşmasını yapmışlar. Senin araban istediği kadar hızlı olsun karşında düz duvar varsa ne farkeder?
İddİa tam olarak Şu. Bu eleman hem benİ İtebİleceĞİnİ hemde İterken Ön tamponu kucaĞima vereceĞİnİ İddİa edİyor. Sebebİde benİm f7r in polyester alaŞimdan ÜretİlmesİymİŞ :d bende senİ kumburgaza kadar ÖnÜme katar sÜrÜklerİm dedİm :)
suskunkral_21
22-11-2015, 17:38
Rezervasyonumu yaptim bekliyorum
Çıtır hasarlı araçlariniza talip olabilirim :D
Değişik bir iddaa :D Bekliyoruz bakalım
Boldenon
26-11-2015, 10:21
böyle iddialar her zaman havada kalır. örnek burası :)
Kavga sebebi olacak laflar ettim ama herif gevrek gevrek güldü sadece. Finalde ben olsam lafımı yiyeceğime etek giyerdim dedim ve gene güldü...
ugurcan52
26-11-2015, 19:06
https://www.youtube.com/watch?v=vqQBmWwga2Q
Bende meriva varken arkadasımın f7r la denemiştik geçmiştim. O tarz bi karşılaştırma diye yorum yazmaya girmiştim ama konu çok farklıymış :D :D
Bende meriva varken arkadasımın f7r la denemiştik geçmiştim. O tarz bi karşılaştırma diye yorum yazmaya girmiştim ama konu çok farklıymış :D :D
ben miyim lan o :D
Kim uzağa işerin arabalı versiyonu olmuş keza geri vites yapmış pipisi ufak gelince.
Allah şahittir ciddi ciddi çıkacaktım ve kazanırsam da arabasını alacaktım altından. Sanırım geri vites yapacağımı sandı baktıki üsteliyor bu manyak vazgeçti :)
Burak Mehmet
27-11-2015, 10:01
bende oynayabilirmiyim?
http://www.hizliresimyukle.net/u/63/27/47f82763_orginal.jpg
Gökhancım sabah işe gelip günaydın diyip iyice gerinip sağ elinin iç ayası onun sol kulağının altına gelecek şekilde ağırlığı ele vererek bileği sabitleyip olanca gücünle yapıştırıyorsun. Sonra da gülümseyerek işine gücüne bakıyorsun. Herhangi bir açıklama yada söz söylemiyorsun. Biz buna polyester tokatlama diyoruz. Teşekkürler.
Gökhancım sabah işe gelip günaydın diyip iyice gerinip sağ elinin iç ayası onun sol kulağının altına gelecek şekilde ağırlığı ele vererek bileği sabitleyip olanca gücünle yapıştırıyorsun. Sonra da gülümseyerek işine gücüne bakıyorsun. Herhangi bir açıklama yada söz söylemiyorsun. Biz buna polyester tokatlama diyoruz. Teşekkürler.
bi laf vardır vurmasına vurursunda vurduğun adam adam değilki aldığın nefese harcadığın enerjiye yazık
Ertekin abi bir miktar dövme olayından sonra bu da Ertekin efsanelerine eklenir. :hehe: :hehe:
AliGizda
04-12-2015, 14:16
İmzam yoktu teşekkür ederim :) :D
Edit: Hepsi sığmadı birazını tıraşladım :)
ontheair
04-12-2015, 14:32
Arkadaş ya siz orada çalışıyoruz diye bir de maaş alıyorsunuz değil mi bizim vergilerden :D
Bu arada ağır olan her zaman iter/çeker :D
sanayide bile çalışsan arada bir çay molası verirsin. Şükür aldığım her kuruşun hakkını veriyorum. Şu an hakem heyetlerinde İstanbulda bizden hızlısı yok övünmek gibi olmasında.
Arkadaş ya siz orada çalışıyoruz diye bir de maaş alıyorsunuz değil mi bizim vergilerden :D
hayatımda şu cümle kadar saçma cümle duymadım ben. bizim verdiğimiz vergilerle maaş. bu nedir ya ?
o zaman benim bankaya yatırdığım parayla millet kredi çekebiliyo bizim paramızla şirket kuruyolar.
bankaya para yatırıyoruz faiz veriyoruz banka çalışanlarıda bizim bankada sıra almayalım hiç çullanalım vezneye
hsyn_dmrts
11-12-2015, 13:59
Sakin ha hocam zarar verme ozellliklle farlllara :nokta::nokta:
MatraX_07
11-12-2015, 16:10
Arkadasa söyle Merivanın parçası zor bulunur :D
Bende sabırsızlıkla beklıyorum :D
https://www.facebook.com/streetfx/videos/10154750774280112/
eminmisin :)
Sarper55
18-12-2015, 22:18
Vay arkadaş iki iş arkadaşı arasındaki sohbet nerelere gelmiş. Zaten yapılmaz da böyle bir durum yapılırsa ne kadar boş olur iki araca da boş yere zarar verilir. Arkadaşınız tam boş atar yapan adammış yalnız :D
Bu gün diyorki çocuklar bile oyuncak arabaları tokuşturmuyor benmi tokuşturayım. Dedimki teklif eden sendin etek giyende sen :D Tam tersini yapalım dedim ses etmedi.
LnchCntrl
22-12-2015, 10:07
Valla benim kafada ki hiç bir arabacı adam arabasını sağından solundan bi yere tokuşturmaz. Biz kıyamayıp sıfırdan dikmiyor roll yapıyoruzz heeey heey :)
Hangi aracın motoru daha fazla tork uretıyorsa ve bunu al devirde veriyorsa ıtecektır.
kelalper
22-12-2015, 13:27
Olay kim iterse o geçer değil. Arabanın motorunu kucağı itecek olması olayı. Arkadaş heralde arabanın sadece dış kaportadan oluştuğunu ve şaselerin ne olduğunu bilmediğini farz ediyorum. Normal megane olsa hadi ok diyecemde karşısındaki megane coupe spor araba. Onun üzerindeki şase ile kendi arabasındaki şaselerin sertlikleri çok çok farklı. Kafayı yemiş o arkadaş.