Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebay'dan Audi 1.8T Chip satın almak
http://www.ebay.co.uk/itm/like/Performance-chip-for-AUDI-A4-B5-1-8T-AEB-turbo-engine-Chip-tuning-8D0907557T/121818061621?hlpht=true&ops=true&viphx=1&_trksid=p5197.c100068.m2280&_trkparms=ao%3D1%26asc%3D20140211130857%26meid%3D5 f7874f64c8148d18d553587fd90d810%26pid%3D100068%26c lkid%3D1325820990963940879&_qi=RTM2063723
Arkadaşlar sonunda 1997 Audi A4 1.8T quatro satın aldım. Sıra ile eksiklerini ve gerekli bakımlarını yapıyorum.
İlk olarak standard motora yazılım yapıp alabileceğim en fazla güç ile yürümek istiyorum. Böylelikle arabayı tanımış ve ona göre yürüyen aksamı, fren ve amortisör ve yayları hazırlarım diye düşünüyorum.
Araştırma yaparken ebayda bu hazır chipi buldum böyle bir chip kullanan veya böyle bir tecrübesi ve bilgisi olan var mı ? Bu chipi almak ve kullanmak doğru olurmu ?
Şimdiden teşekkür ederim..
doncarlo
20-11-2015, 21:14
geri dönüşler hep olumlu denenebilir
onursumer
20-11-2015, 21:54
150-200tl ye iyi bir çozum gibi dursada, bence biraz daha verip burda yaptırıp, en azından aracınıza yapıcağınız upgradelerde tekrar destek alıp güncellemek daha mantıklı
yurt dısında hazırlanmıs ve sızın aracınızın durumu bılınmeden Tr de kı hava şartları yakıt kalıtesı bılınmeden yapılmıs bır hazır chıp ın pek yararlı olacagını sanmıyorum aksıne aracınıza zarar verebılır
en mantıklısı 3 den 5 den kaçmayıp hatrı satılır bır Turkıye chıp fırmasına yaptırmanızı onerırım
alperkirman
21-11-2015, 08:46
üstad bizim grubumuzda oem beyinlere yazılım yapabilen bi arkadaşımız var yanlız denizlide
vag grup araçların yazılımları oem beyin üzerinden sıkıntıdır çip sök tak işi yaş iş 1.8t ler için :icon13:
Yazılım konusunda güvendiğim iki kişiyede sordum
İlk etapta standard motora sadece yazılım yapmak istediğimi ve ücretini PcChip Barbaros'a sordum fiyat aldım ve daha sonrasında neler yapabileceğimi anlattı..
Dr.Ecu Özgün 'e sordum fiyat ve daha sonra neler yapabileceğim hakkında cevap bekliyorum..
Birde bu konuda bilgili olan bir kişi daha varmış.. Bülent Rayman 1.8T konusunda bilgiliymiş bu kişinin telefon numarasını veya adresini bilen varmı ?
Bi tanıdığım gt28 li a3 ünü oem beyin üzerinden barbaros abiye yaptırttı, beyinler aynımı bilmiyorum o 99 agu idi.
Denizlide yapan birinin olduğunu ben de duydum. Burada yaptırtmak daha mantıklı
Bugün baktım Dr.Ecu Özgün'ün işyerine, hem telefon ile hemde mail yolu ile baş vuralı bir ay olmuş ve bana olumlu veya olumsuz bir dönüş yok..
En azından müşterilerini insan yerine koyup nezaketen bir dönüş yapıp bilgi verilebilir diye düşünüyorum..
konunuzla alakasız olcak ama . cevap verirseniz sevinirim. bende bu 98 felan a4 1.8t lere merak sardım son 1 senedir mantıklı geliyor.nasıldır memnunmusunuz ? lpgde yakıtı ne alemde bakımları felan üzermi beni? uçsun kaçsın gazlıyım gibi huylarım yok günlük 120km yol yapıyorum sorun çıkartmasın yeter civicimi satarsam almayı düşünüyorum..
Audi A4 1.8T alacaksanız ve günlük kullanacaksanız Önden çekiş almanızı tavsiye ederim..
A4 B5 2001 yılına kadar üretilmiş mümkünse 99 ile 2001 arası bakın..
Audi A4 Konforlu sessiz yol tutuşu mükemmel şöförü yormayan güvenli bir araç.. Genel olarak mekaniği sağlam dayanıklı ve uzun ömürlü..Parça sorunu yaşamıyorum.. Benimkinde LPG vardı söktüm çünkü amacım başka..Şu anda Benzin ile Uzun yolda 250krş Şehir içinde 500krş harcıyor..
Bu fiyata böyle bir araba mükemmel diyebilirim..
Her türlü tavsiye edilebilir bir arabadır..
Audi A4 1.8T alacaksanız ve günlük kullanacaksanız Önden çekiş almanızı tavsiye ederim..
A4 B5 2001 yılına kadar üretilmiş mümkünse 99 ile 2001 arası bakın..
Audi A4 Konforlu sessiz yol tutuşu mükemmel şöförü yormayan güvenli bir araç.. Genel olarak mekaniği sağlam dayanıklı ve uzun ömürlü..Parça sorunu yaşamıyorum.. Benimkinde LPG vardı söktüm çünkü amacım başka..Şu anda Benzin ile Uzun yolda 250krş Şehir içinde 500krş harcıyor..
Bu fiyata böyle bir araba mükemmel diyebilirim..
Her türlü tavsiye edilebilir bir arabadır..
Yanlış anlamayın lafım size değil ama şu kuruş hesabı hem doğru değil (sık sık değişen akaryakıt fiyatları yüzünden) hem de millet yazmasını bilmiyor. 250 krş demek 2.5 TL demek, 500 krş demek 5 tl demek. Her zaman güncel kalacak olan litre olarak yazmak bu kadar mı zor?
25 krş ve 50 krş kilometrede demek istiyor ne yani sizin hesabinizla 2.5 tl ve 5 tl mi yakıyor kilometrede
100km' de ortalama 8 litre ile 12 litre arasi yakiyor..
Bugün baktım Dr.Ecu Özgün'ün işyerine, hem telefon ile hemde mail yolu ile baş vuralı bir ay olmuş ve bana olumlu veya olumsuz bir dönüş yok..
En azından müşterilerini insan yerine koyup nezaketen bir dönüş yapıp bilgi verilebilir diye düşünüyorum..
amca özgün bu piyasada hem karakter hemde yaptıgı işlerle tek olan kişilerden biridir her zaman ilk sırada onun olması senin acından iyi olur.(Şöylede birsey var ben özgün olsam senin arabana dokunmam :D ) özgüne ulaşmak istersen maslaktakı dükkana gider konusursan cok daha seri iletişim kurmus olursun :D
Mr.K' dan cevap geldi..Kendisine ve sizlere Teşekkür ederim..
Benim ile ilgili bir konu yanlış anlaşılıyor galiba ..
Hayatımda ne kendimin, ne'de sahip olduğum herhangi bir şeyin önemi olmadı..
Benim için sadece eşim, ailem ve sevdiklerim benden önce gelir..
Dolayısı ile ''free to touch my car'' ..
Mr.K' dan cevap geldi..Kendisine ve sizlere Teşekkür ederim..
Benim ile ilgili bir konu yanlış anlaşılıyor galiba ..
Hayatımda ne kendimin, ne'de sahip olduğum herhangi bir şeyin önemi olmadı..
Benim için sadece eşim, ailem ve sevdiklerim benden önce gelir..
Dolayısı ile ''free to touch my car'' ..
kutlarım abim. aynen dediğin gibi sadece bir demir yığını.