PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abilerim Bir Bakabilecekmisiniz

AyrtonSenna
23-11-2015, 12:26
Merhaba abilerim ve kardeşlerim geçen hafta abime bir numara mesaj attı

Mesaj konuşması Yabancı numara(Y) Abim(A):

Y-Nbr
A-Kimsin
Y-Burak
A-Hangi burak hasan amcanın oğlu Burak mı
Y-Evet o Burak hayırlı akşamlar rahatsız ettim

Diyip mevzu kapanıyor fakat cumartesi gecesi saat 00:32 gibi aramaya başlıyor abimin telefonuna ben çıktım ve cevap vermeden kapattı.Kendi telefonumdan ve başka telefonlardan aradığım zaman ise Avea'ya ait böyle bir numara bulunamamaktadır.Şimdi bizde bir korku hali oluştu sonuçta artık telefonlardan'da mobil bankacılık işlemi yapıldığı için tedirgin olduk ele felan geçirirler diye ve işin ilginci abimin adını felan biliyor.Arayan numara ise 0553 123 3703
Gırgır amaçlı açılmış bir konu değil sizi ailem gibi gördüğüm için sizlen paylaşmak istedim ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz.

Şimdiden Herkese Yorumları İçin Teşekkür Ederim

ckrc
23-11-2015, 12:28
Savciliga gidin, btkya bildirin.
Icinizin rahat olmasi icin guvenli bir adresten internet bankaciligi sifrelerinizi degistirin.

onursumer
23-11-2015, 12:30
telefon yonlendirme vs ile yapıyorlardı sanırım boyle birşeyi , gidip şikayette bulunun içiniz rahat etsin

AyrtonSenna
23-11-2015, 12:55
telefon yonlendirme vs ile yapıyorlardı sanırım boyle birşeyi , gidip şikayette bulunun içiniz rahat etsin

Abi yönledirme yaparken bildiğim kadarıyla aktif olan bir hat ise yapabilirsin diye biliyorum çünkü aradığım zaman operatörlere kayıtlı böyle bir numara yok diyor.

furkane
23-11-2015, 12:58
Voxox diye program var istediğin numaradan arıyabiliyorsun karşı tarafı

-Murat Özcan-
23-11-2015, 12:58
Dikkat et kardeşim bu aralar bu telefondan özellikle sms yoluyla çok insan kandırıyorlar

AyrtonSenna
23-11-2015, 13:10
Valla herkese yorumları için çok teşekkür ederim biraz önce abimle konuştum yine aramış sabah 2 defa olmadı savcılığa başvurcaz

Remon
23-11-2015, 13:14

Şöyle bir baktım da program hakikaten tehlike saçıyor

TigeR
23-11-2015, 15:59

Böyle bir şey ciddi var mı ya? E biri bizim numaramızla arasa suçlu durumuna düşsek nolacak.
Keşke abiniz direk isim vermeseydi Hasan amcanın oğlu mu diyerekten.

2jz
23-11-2015, 16:36
Siber suçlarda çok büyük artış var araştırmak lazım.

tlgylmz106
23-11-2015, 20:48
Geç kalınmadan bi şikayet edin kardeşim çok farklı şeylerle dolandırıcılık yapılıyo artık memlekette.

sanctuary35
23-11-2015, 22:42

bizim patron şaka amaçlı kullanıyor sürekli bunu hangi numarayı isterse o numaradan istediği yeri arayabiliyor. hakikaten tehlikeli