Orijinalini görmek için tıklayınız : C4 Amerikan Park Arıza Işığı Yardım Lütfen
merhaba. 2012 c4 aracıma canbus devreli olduğu iddia edilen amerikan park modülü aldım ve bağlattım. modül kapalı olduğunda hiçbir sıkıntı olmuyor. ışık falan yok. arıza ışığının giderilmesi için ne yapılır? pcye bağlanarak mı giderilir yoksa röle, direnç falan mı kullanmak lazım?
2. sorun olarak: normal park lambaları yanmasın istiyorum. sadece amerikan park. bunun için ne yapılmalı? (ampülü içeri sarkıtmak istemiyorum)
3. sorun: amerikanlarla beraber sisler açılmıyor. sisleri açınca amerikanlar sönüyor. yada sadece sol sis yanıyor :D
4. sorun: c4 baya elektronik bi araba olduğu için arıza ışığı yakcağını tahmin etmiştim ama arka sis farlarını kontrol edin gibi bi uyarıyla karşılacağımı hiç düşünmemiştim :)
yardımları bekliyorum..
C4 derken Corvette mi, Citroen mi ? Ona göre izah edicem size, aracınızın markası nedir acaba ?
Özür dilerim zaten 2012 Corvette C4 olmaz Citroen galiba aracınız
Kusuruma bakmayın bugün Maxima'mı sattığın için kafam karışık... :(
merhaba. 2012 c4 aracıma canbus devreli olduğu iddia edilen amerikan park modülü aldım ve bağlattım. modül kapalı olduğunda hiçbir sıkıntı olmuyor. ışık falan yok. arıza ışığının giderilmesi için ne yapılır? pcye bağlanarak mı giderilir yoksa röle, direnç falan mı kullanmak lazım?
2. sorun olarak: normal park lambaları yanmasın istiyorum. sadece amerikan park. bunun için ne yapılmalı? (ampülü içeri sarkıtmak istemiyorum)
3. sorun: amerikanlarla beraber sisler açılmıyor. sisleri açınca amerikanlar sönüyor. yada sadece sol sis yanıyor :D
4. sorun: c4 baya elektronik bi araba olduğu için arıza ışığı yakcağını tahmin etmiştim ama arka sis farlarını kontrol edin gibi bi uyarıyla karşılacağımı hiç düşünmemiştim :)
yardımları bekliyorum..
Abisi senin çok işin var tek başıına yapabileceğini sanmıyorum Bahçelievler Oto Sanayi Eren Elektronik Erkan Usta'ya git. Onun arabası var parklar kapalı amerikanlar açık yapmış kendi aracına arıza ışığı felanda yakmıyor
Kusuruma bakmayın bugün Maxima'mı sattığın için kafam karışık... :(
Hayırlı olsun maximayı ne kadar verdiniz acaba Bizde XoR Abiyle birlikte temiz birtane arıyorduk gerçekten hayran olduğumuz bir araba :)
2012 model c4 ise
Direnc ile çözülür.vette ise yine direncle çözülür.
Direnc bu isin fitratinda var.
Maxima da ise onda direnc ise yaramaz.
Kesici reis daha iyi bilir
2012 model c4 ise
Direnc ile çözülür.vette ise yine direncle çözülür.
Direnc bu isin fitratinda var.
Maxima da ise onda direnc ise yaramaz.
Kesici reis daha iyi bilir
teşekkür ederim direnç için bahçelievlerdeki o elektrikçiye bi gidiyim o zaman.. amerikan park denen şeyden haberi olan biri olması iyi olacak :)
ilk cevapları yazan arkadaş sadece maximasını satmış, konuyla alakası yok. konuya sanki forumda özel mesaj sistemi yokmuş gibi kaça sattın gibi yorum yazanları da görmezden gelmeyi tercih ediyorum
-Murat Özcan-
25-11-2015, 11:37
Bende kullanıyorum canbus şeklinde birazda olay elektirikçide bitiyor bende yanmıyor allaha şükür