Orijinalini görmek için tıklayınız : Skoda SuperB 1,6TDI & 2,0TDI
1,6TDI dsg şanzuman ile 2,0TDI dsg şanzuman arasında 50.000TL civarı fark var, 1,6 sı nedir ne değildir? kullanan & test sürüşü yapan varmıdır yorumları alalım,
1,6TDI 120hp / 250nm
2,0TDI 190hp / 400nm
orhan_guney
26-11-2015, 10:41
test sürüşü gerçekleştirebilirsin efe oto da var, ankarada her iki araçta, benim tavsiyem 1,6 almandır yakıtı fıyatı harika aracın performansı da baya başarılı, not: netleştirince en son beni ara fiyat verirrim.
yeni 1.6 motorlar biraz sesli çalışıyor nedeni nedir bunun aracım 2015 octavia 1.6 tdi greentech yazıyor ruhsatta
140hp yanlıs yazılmıs heralde, 190 degilmiydi
orhan_guney
26-11-2015, 10:52
aynen Euro 6 Motor lar özelikle sesli çalışmaya başladı,hatta Euro 5 Motorlara göre dsg ler birazdaha titreme yapıyor ve motor sesini içeri alıyor ama Euro 5 ler de böyle bir sorun yoktu.
yeni 1.6 motorlar biraz sesli çalışıyor nedeni nedir bunun aracım 2015 octavia 1.6 tdi greentech yazıyor ruhsatta
test sürüşü gerçekleştirebilirsin efe oto da var, ankarada her iki araçta, benim tavsiyem 1,6 almandır yakıtı fıyatı harika aracın performansı da baya başarılı, not: netleştirince en son beni ara fiyat verirrim.
pazartesi için yazıldım bakalım, şubat gibi alıcam bakalım beğenirsem irtibata geçeriz inşallah
140hp yanlıs yazılmıs heralde, 190 degilmiydi
evet yanlış yazmışım, 190mış
110luklara yazılım işi şuan sıkıntılı sanırım...Hemen chiplerim diyorsanız bunuda düşünün.. Beyin farklı euro5'lerden.. Tabiki böyle bir araçta 2 litre dizel makina çok keyifli olur lakin vergi çok yüksek.. Değermi tartışılır
Başkan 1.6 olanı gayet yeterli gücü tatmin edecektir.
Alırken ve satacağın zaman vergi avantajı sağlarsın 1.6'da + olarak ülkemiz şartları itibariyle satılan 1.6 sayısı çok fazla ve popüler.
Araba gerçekten çok iyi inşallah 19 jantlı olanını al aşırı iyi duruyor :)
Başkan 1.6 olanı gayet yeterli gücü tatmin edecektir.
Alırken ve satacağın zaman vergi avantajı sağlarsın 1.6'da + olarak ülkemiz şartları itibariyle satılan 1.6 sayısı çok fazla ve popüler.
Araba gerçekten çok iyi inşallah 19 jantlı olanını al aşırı iyi duruyor :)
inşallah korayım, ibre 1,6tdı dan yana 19 jantlı ;)