Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pharmaton-One Day gibi günlük vitamin takviyeleri hakkında önerileriniz görüşleriniz

canozgur106
26-11-2015, 20:00
Gün içerisinde fazla efor sarfedip haddinden fazla yorulmam sebebiyle enerjim çok erken tükeniyor aklımda alıp kullanmak gibi bir düşünce var ancak kullanan arkadaşlardan + - yorumları alabilir miyim..?

omrasm01
26-11-2015, 20:06
Gün içerisinde fazla efor sarfedip haddinden fazla yorulmam sebebiyle enerjim çok erken tükeniyor aklımda alıp kullanmak gibi bir düşünce var ancak kullanan arkadaşlardan + - yorumları alabilir miyim..?

Ben uzun süre pharmaton kullandım cok memnundum tavsiye ederim, ginseng olması içinde ayrı bir güzellik :) Eksi olarak sunu söyleye bilirim bazı sabahlar aldıktan sonra acayip mide bulantısı yapabiliyor

bkaraca
26-11-2015, 20:12
Bence hastaneye gidin aç karnına vitamin ve mineral sayımı yaptırın.Belki kronik yorgunsunuzdur.

CNR
26-11-2015, 20:24
Ablam eczacı, kullan sınav senen diye pharmaton vermişti hastalarıda çok memnunmuş ama,bilmiyorum düzenli kullanmadığım içinmidir yoksa başka bir sebepten mi ben hiç bir fark anlamadım.Yani kullanmadığımda bi fark hissetmiyorum kullandığımdada

suk3b3
26-11-2015, 20:37
Supradyn all day kullanıyorum. yoğun çalıştığım dönemler alıyorum 2 günde 1. Baya dinc tutuyor gerçekten. Ve kış başlangıçlarında hasta olmamak için alıyorum şükür ne hasta oldum ne yoruldum sonn5 sene de 15 kutu flan bitirdim heralde tavsiye ederim

MertSerhanÖ.
26-11-2015, 20:52
abi kesinlikle ihtiyaç duyma bence.Muz,elma enerji arttıran en mükemmel şeylerdir.Birde büyük migroslarda doğadanın ve elite diye bi markanın organik meyve püreleri var.Çeşitleri var.MEsela atıyorum birinin içinde 1 bütün elma yarım muz yarım armut gibi.Bildiğin hüpletiyosun capri sun gibi kutuları var :) Tavsiye ederim hiçbişeyin kalmaz :)

34btr1907
26-11-2015, 20:54
solgar omnium tavsıye ederim

Kadyr
26-11-2015, 21:40
bunlar bağımlılık yapıyor olmasın ?

Yigit-Y
26-11-2015, 21:52
Doktor tahlil sonuçlarına göre alınması gereken şeyleri kulaktan duyma şeylerle kullanirsaniz.makine conta yakabilir.

Bir sikinti varsa check up yapilir doktorda düzeltir.

Bu ulkede yarisi doktor yarisi hakem derler dogru degil inanmayin :):)

omrasm01
26-11-2015, 21:55
bunlar bağımlılık yapıyor olmasın ?

Bağımlılık yapıyor denilemez, alıskanlık yapıyor mesela ben 3 ay kullanıp 1 ay ara verirdim .

arabasızadam
26-11-2015, 22:10
Arada pharmaton kullanıyorum ,biraz enerji artışı yapıyor gibi hissediyorum.

b.arica
27-11-2015, 08:43
Pharmaton'u bende kullanıyorum 1 ay düzenli kullandım ve 1 haftalık ara verdim farkını hissetmek için, bence düzenli olarak kullanılması gereken bir ilaç.

CRX
27-11-2015, 08:45
abi gün içinde kahve tüket yeter,doping etkisi tamamen psikolojik,vitaminler doping yapmaz düzenleyicidirler, çok istersen de sadece basit b vitamini hapı kullan

MCN21
27-11-2015, 08:48
vitamin dediğimiz olay zaten beslenmeyle alakalı. Eger vucudun isteklerine beslenme şekliniz yetmiyorsa ilacı kullandığınızda iyi bir etki görmek normal bunun yanında psikolojik etkiside vardir eminim :) Ama zaten düzenli besleniyor meyve sebzeyi gerektigi gibi tüketiyorsanız pek bir fark yaratmıcaktır. Beslenmesini eksik gören veya içtiginde iyi hisseden varsa bence kullanmalı. Belli ki vucudun ihtiyacı var.

Tunacan
27-11-2015, 08:56
Pharmatonu tek geçerim. 3 günde bir alıyorum hem zihni hem de bedeni dinç tutuyor. Tavsiye ederim.
Sabah sıkı kahvaltı yaptıktan sonra alın. Yoksa inanılmaz mide bulandırabiliyor. Akşam yatmadan almakta diğer seçenek..

XoR
27-11-2015, 08:58
Ben çok yorulacağım günlerde Animal Pak kullanıyorum :D

NakkaSss
27-11-2015, 09:08
Ben psikolojik olduğuna inanıyorum bu hapların.

R.I.P
27-11-2015, 09:10
uzun bir süre pharmaton kullandım illa pharmaton değil güvenilir bir ginseng kapsülleri de kullanabilirsiniz.
pharmaton tek sıkıntısı ara ara içtikten sonra sabahları birkaç dakika ciddi bulantı yapabiliyor. onun dışında etkili bir ürün olduğunu düşünüyorum. en son askerde kullanmıştım 2 yıldır kullanmıyorum, doktor değilim ama kullanım tecrübelerime göre öğrenci ve çok yoğun çalışanlara tavsiye ederim

furkane
27-11-2015, 09:41
Bu tarzlar haplar şey gibi olmasın hava filtresi taktım 5beygir aldım :D psikolojik mi acaba?

BARR
27-11-2015, 09:56
Ben çok yorulacağım günlerde Animal Pak kullanıyorum :D

MP Assault bi çakıyorum iş çıkışı spor öncesi dipçik gibiyim :D

srkns
27-11-2015, 09:56
her ikisini de kullandım, faydasını gerçekten gördüm
asansör meşgulken beklemek yerine yürüyerek çıkıyorum bunları aldığımda :)
bir de idrar rengi çok koyu oluyor kullandığım zamanlar

d.berkay
27-11-2015, 10:12
Pharmaton iyidir. Bende aralıklarla kullanıyorum gerçekten çok yoğun çalışmama rağmen dinç tutuyor. Ayrıca dikkatimin de biraz arttığını fark ettim.

Yigit-Y
27-11-2015, 10:16
Yan Etkileri hakkında bir yazı buldum :D

1-kalsiyum duzeylerinin yukselmesi veya kalsiyum atiliminin artmasi $eklindeki kalsiyum metabolizmasi bozukluklari .
2-gidalarla birlikte fazla miktarda a vitamini ve d mitamini alinmasi .
3-a vitamini ya da d vitamini iceren diger ilaclarin kullanilmasi .
4-bobrek fonksiyon bozukluklari .
5-retionoidlerle (sivilce ilaclari) yapilan tedavi .
6-pharmaton kapsulun icindeki maddelerden birine veya birkacina karsi a$iri duyarlilik .
gibi durumlarda yan etkide bulunan ilac .elde kizarikliklar , dikkat kaybi , gorme zayifligi vb bozukluklar benim ke$fettiklerim .

B.Koçer
27-11-2015, 10:57
Pharmaton bende kilo aldırdı ve hemen bıraktım 15 gün cok iyi oluyorsunuz psikolojik olarak ama sonra bir etkisi yok

bence yenilen besinler daha önemli atıyorum her oglen ekmek arası yerine sebze meyve tarzı yendımı zaten enerji oluyor

levent
27-11-2015, 10:59
http://tabiashop.com/products/detail/38/Bugday-Ruseym-Yagi-Kapsulu-1000-mg-80-Kapsul

Dayımlar kullanıyorlar bundan gayet memnunlar, ben de denicem..

metin_1989
27-11-2015, 11:07
bunları uzun süre kullanımlarında vucut dısarıdan vitamine alıştıgından enzim yapmıyarak hazır bekliyormus oyle bir yazı okudum ne derece dogrudur bilemiyorum

clioGT
27-11-2015, 11:10
bal&kaymak pekmez&tahine abanın:)

levent
27-11-2015, 11:23
bunları uzun süre kullanımlarında vucut dısarıdan vitamine alıştıgından enzim yapmıyarak hazır bekliyormus oyle bir yazı okudum ne derece dogrudur bilemiyorum

Şimdi şu var, bunlar destek olarak alınmalı zaten major kısma koyulmamalı minor kalmalı yani, sebze meyveye devam yetmiyorsa bunlar kullanılmalı bence :)

beast
27-11-2015, 11:49
Supradyn kullanıyorum bi *** fark etmedi ya da ben anlamadım.

canozgur106
27-11-2015, 21:49
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim aslında bu tarz ilaçlara sıcak bakan inanan biri değilim ama pharmatonla ilgili çok iyi yorumlar duymuştum One A day denilen takviyeyi 1 hafta kadar kullandım 3 sene önce çok memnun kalmıştım ama mideme dokundu aşırı yanma ve hafiften bulantı yapmıştı dayanamayıp bıraktım..Aklımda meyve ve kuruyemiş iç ceviz ve fındık takviyesi var.Dünden itibaren ceviz ve fındık ile başladım çok çok az meyve tükettiğimin farkına vardım dikkat edince beslenmeme,şimdilik dediklerimi artırıp Su tüketimini fazlalaştıracağım umarım işe yarar fikirlerini esirgemeyenlere teşekkür ederim..

opamp
28-11-2015, 06:14
Özellikle kış aylarında çabuk hasta olan biri olduğum için önceleri supradyn kullanıyordum biraz olsun destek olsun diye.. Supradyn çok acıktırıyor ve ciddi anlamda kilo aldırıyor ve düzensiz içtiğimde uyku düzenimi alt üst ediyordu. yinede faydasını biraz görmüştüm. Solgar Male Multiple kullanıyorum 25 gün felan oldu saat düzeniyle içiyorum kahvaltıdan hemen sonra.. solgar gerçekten farklıymış ne uyku düzenimi etkiledi nede açlık hissi ve kilo aldırma durumu oldu. Ayrıca 1 haftadır hasta olmama rağmen direk ayakta geçiriyorum hastalığı ne bi kırgınlık nede öksürük vb. bişey oluyor. Ayrıca psikolojik olduğunu düşünmüyorum ben şahsen unutkanlık ve dikkat toplama konusunda biraz faydası oldu diyebilirim. Solgar iyidir. Yalnız gün içinde baya bi su tüketmek lazım bunları içtikten sonra..

AhmetKadir
28-11-2015, 10:10
Hep boyle boyle sagligi bozuyorlar. Kendini dinc hissetmek icin tuketecegin haplarin yarim sayfa yan etkisi var. Kuru uzum kavrulmamis findik ceviz tuketin yeter bence. Kolayimiza geliyor yarim bardak su bi hap is bitti.

Uur
28-11-2015, 10:18
Animal pak cidden insan işi değil çok başarılı ama pahalı :D
Pharmaton ise bende kullanıyorum ama şu şekilde.

İlk 1 hafta aralıksız alıyorsunuz.
2. hafta 2 günde 1 alıyorsunuz.
3. hafta 3 veya 4 günde 1 alıyorsunuz.
Diğer ilerleyen haftalar haftada 1 veya kendinizi yorgun hissettiğiniz zamanlar.

Bu vitamin emilimli vitamin olduğundan vücutta hemen salgılanıp atılmıyor o yüzden her güne abanmanıza gerek yok.
Yan etkisi bence çok çişim geliyor bunu içtikten sonra :D

-Murat Özcan-
28-11-2015, 11:13
Benimde kuzenim kullanıyordu fakat fazla yararını gördüğünü düşünmüyordu psikolijik galiba diyordu :D

Seven7
28-11-2015, 11:17
Ben böbreklere ciddi zararı olduğunu düşünüyorum, hatta Solgar kullandıktan sonra idrar rengini Hulk yeşili olarak görünce bırakmıştım.

Galip
28-11-2015, 11:46
abi bence sen git bi detaylı kan tahlili yaptır en azından bozuk, eksik malzemeyi görüp direkt ona göre bi ilaç kullanırsın pharmaton u ne zamana kadar kullancaksın yoksa belli değil geçmiş olsun bu sırada

Killah
28-11-2015, 14:35
Yaklasik 1 ay Pharmaton kullandim faka fazlasiyla istah acici oldugu icin kestim hemen. GNC'den St. John's Wort isimi bitkisel bir ilac aldim, ana maddesi sari karnaton ve siddetle tavsiye ediyorum. Kullanmaya baslayali 1 ay oldu, oncesinde yapmaya usendigim seyleri simdi bi istekli ve enerjik yapiyorum. Ayni zamanda kafadaki olumsuz dusunceleri de minimuma indirgeyen bir arkadas kendisi. Kutusu 79 tl, 60 tane hap var icinde.

cagalazade
28-11-2015, 15:05
ayı sarımsağı tentürü kullanın, aktarlara yaptırın veya yapanını bulmaya çalışın (ben Urla da temin ediyorum çok rahat) ve farkı görün... şaka değil, sağlık bu...

canozgur106
28-11-2015, 21:57
ayı sarımsağı tentürü kullanın, aktarlara yaptırın veya yapanını bulmaya çalışın (ben Urla da temin ediyorum çok rahat) ve farkı görün... şaka değil, sağlık bu...

Abi yanına gelip bu bitkisel üründen alabilir miyim..?

academian97
28-11-2015, 22:26
Biri sağlam kahvaltıdan sonra için demiş, sağlamını boşverdim, ben sabah kahvaltı yapsam hapa ne gerek var :D

Fındık, ceviz, pekmez, tahin, bal, (bunlar direk boruya gider) sallama değil; doğal kuşburnu veya marmelatı(anne eliyle yapılmış), bir diş Taşköprü sarımsağı yalnız çin sarımsağı asla değil (yutulur), çaya limon, toz zencefil...vs vs...

cagalazade
28-11-2015, 22:41
Abi yanına gelip bu bitkisel üründen alabilir miyim..?

telefonlaşalım dostum, gerekli yerin bilgisini paylaşırım hatta ayarlarsak beraber gideriz

ACYV
28-11-2015, 23:09
karaciğerinizi boşa yormayın, eksiklik varsa doktor kontrolünde tamamlayın ve beslenmenize dikkat edin. Vitamin de olsa ezbere alınmaz. Bitkisel desteklere de ayrı dikkat edin, karaciğer enzimlerini aşırı yükselten çok ürün var....

canozgur106
29-11-2015, 21:39
telefonlaşalım dostum, gerekli yerin bilgisini paylaşırım hatta ayarlarsak beraber gideriz

Tamamdır abi..P.m atıyorum numaramı.

Mutlu Değerli
27-02-2018, 15:26
Güncel...

Diğer forumlardan ziyade burası biraz daha samimi geldiği için yorumların hepsini okudum. Kimi şunu yap kimi bunu yap demiş. Bende kansızlık var ve spor esnasında aşırı kesilmeler yaşıyorum. Bu kesilmeleri önlemek adına bi ilaca başlamak istiyorum. Bekar olduğum için güzel yemekler ne yazık ki yiyemiyorum. Önerileriniz, daha fazla kullanıcı varsa bu ürünlerle ilgili yine yorumlarınızı bekliyorum

M_PROJECT
27-02-2018, 15:34
Güncel...

Diğer forumlardan ziyade burası biraz daha samimi geldiği için yorumların hepsini okudum. Kimi şunu yap kimi bunu yap demiş. Bende kansızlık var ve spor esnasında aşırı kesilmeler yaşıyorum. Bu kesilmeleri önlemek adına bi ilaca başlamak istiyorum. Bekar olduğum için güzel yemekler ne yazık ki yiyemiyorum. Önerileriniz, daha fazla kullanıcı varsa bu ürünlerle ilgili yine yorumlarınızı bekliyorum

Oncelikle kapsamli bir kan testi yaptirmani oneririm , tum degerlere baktirip sonrasinda bir doktor ile hareket etmen daha yararli olur .

rain man
27-02-2018, 17:11
Vitamin deyip geçmeyin. Fazla vitamin yüzünden her vitamin başına oluşabilecek rahatsızlıkları yazsam içenlerin yarısı kutuyu çöpe atar :)

Eğer eksiklik varsa doktor kontrolünde eksik olanı takviye alın. Multivitamin komplekslerinin uzun dönem çalışmalarına bakmadım ama yeterli bilgi olmadığını bilmiyorum. En az eksikliği kadar tehlikeli durumların önüne geçmek için önce ve sonrasını takip edin.

İlla test yaptırmak istemiyorum bi tane alıp kullanacağım diyen varsa herhangi bir ticari kaygı gütmeksizin araştırmalarım sonucunda tavsiye edebileceğim tek ürünü söyleyeyim. Resqten.

İlk sebebi yukarda tüm ismi geçen multivitamin komplekslerinde olan a vitamini yok. A vitamini alımı sigara içen kişilerde akciğer kanserini tetikliyor.

İkinci sebep olarak da ginseng ve özellikle koenzim q10 var. Vücuttaki hücre içi en büyük görev adamlarından biri diyeyim.

Eskiden bu tarz ilaçların plasebo etkisi gösterdiği düşünülürdü. Ama gıda tarım ve hayvancılık adına sıfır performans gösterdiğimiz için en iyi beslenenimizde bile yeterli vitamin ve mineral olmadığını söyleyebilirim.

Almak isteyenler için hepsiburada ve n11de satışı var. Bizzat benim farmakoloji hocamın test edip üretiminde yer aldığı bir kompleks. İlla birisini kullanacaksanız tavsiye ederim.

Ayrıca turuncu idrar rengi değişikliğinin sebebi c vitamini, mavi yeşil renk idrar da az su tüketimi kaynaklı. :)