Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet AKK hk.
flexamin
27-11-2015, 11:24
Arkadaşlar limitsiz 35gb akk li fibernet e başvurdum fakat aklıma takıldı 35gb akk 1 aylığına yetermi ?
internet kullanımım genelde şu şekilde
1. yabancı dizi en fazla 3-4 bölüm izliyorum.
2. Tercüman ve büro sahibi olduğum için tercümeler ile uğraşıyorum.
3. oyun vs indirmiyorum oynamıyorum.
4. evde wifi dan bağlanacak tv ve en fazla 3 cep tel var.
bunlar göz önünde bulundurulduğunda sizce 35 gb akk lı internet yeter mi? yoksa 75 gb olana mı geçmek lazım
Yetmez 10 günde biter. Ben arada youtube takılıyorum oyun oynuyorum aylık 100GB oluyor. Telefon yedek alıyorum kendimi güncelliyorum dese 5gb götürüyor zaten.
Senin en az 100GB AKK olması lazım.
Ben zamaninda nasil 8 gb kotali kullandigimi sasiriyorum bazi aylar.
500 GBlari buluyor evde ki internetim ki gun icinde surekli okulda-ofisteyim.
Oyun oynamiyorum.
35 GB yetmez gibime geliyor ama benim siz daha iyi bilirsiniz.
onursumer
27-11-2015, 11:28
75 anca yeter ,artık eskisi gibi değil internet hızının artmasıyla doğru orantılı olarak web uzerindeki herşeyin kaliteside artıyor
haliyle kullanımda artıyor yeri geldiğinde 75 bile dolabilir bence
flexamin
27-11-2015, 11:28
Yetmez 10 günde biter. Ben arada youtube takılıyorum oyun oynuyorum aylık 100GB oluyor. Telefon yedek alıyorum kendimi güncelliyorum dese 5gb götürüyor zaten.
çok fazla video ile falan işim olmuyor. ağırlıklı olarak tercüme işi için kullanacağım. tayine giderken kapattırmıştım. şimdi mecbur yeniden açtırmam lazım.
tv'nin wifi a sürekli bağlı kalması çok götürür mü ?
çok fazla video ile falan işim olmuyor. ağırlıklı olarak tercüme işi için kullanacağım. tayine giderken kapattırmıştım. şimdi mecbur yeniden açtırmam lazım.
tv'nin wifi a sürekli bağlı kalması çok götürür mü ?
Hacı dinle 100gb minimum başka türlü direk düşer hızın. 1 video izlesen bile artık herşey hd enaz 250 300 mb 1 video. Ayda toplamda 100 video izlesen ki izleniyor facebookda dahi
sadece videoya giden 50 GB akk düşün. Üstü uploadda akkye girer. telefon kendini yedeklicek iclouda 3 tane telefon var diyorsun. Güncelleme indircekler falan filan derken ben sana bişey diyim benim 20. günde 160GB oluyor.
flexamin
27-11-2015, 11:32
Hacı dinle 100gb minimum başka türlü direk düşer hızın. 1 video izlesen bile artık herşey hd enaz 250 300 mb 1 video. Ayda toplamda 100 video izlesen ki izleniyor facebookda dahi
sadece videoya giden 50 GB akk düşün. Üstü uploadda akkye girer. telefon kendini yedeklicek iclouda 3 tane telefon var diyorsun. Güncelleme indircekler falan filan derken ben sana bişey diyim benim 20. günde 160GB oluyor.
75 gb ozaman en ideali
naptınız abi dizi başı 1 gb yese 5diziden 3-5 gb olur anca zaten. bişey indirmiyorumda demişşin 3 telefon telefonda hadi diyelim güncelleme instagram ıvır zıvır 1er gb o yese onun dışında tercüme vs. işleri için kocaman 25gb kota kalacak. yada kontrat yoksa 1-2 ay 35lik denenip yükseltilebilir sonra
75 gb 10-12 günde bitiyor :D arada film izliyorum youtube dan akşamları şarkı açarım arada da oyun oynarım ama oyun zaten birşey yemiyor. işin kötü yanı şuanki paketin üstüne maxx 200gb oluyor o da inanılmaz saçma fiyatlara geliyor. Şu internet işini artık düzenleseler güzel olucak
50 gb download eskilerde tabi rüya gibi miktarlardı ancak artık değil. Hatta bir hafta içinde 60gb data çeken arkadaşları gördükten sonra gerçekten yeterlilik anlamını yitiriyor. Şirkette 2 ayda ortalama 100gb download yapmış olarak gözüküyorum. Sadece youtube dan müzik dinleme ve dosya transferleri ile...
Bence ilk etapta 50gb sonrasında yetmezse 75 o da yetmezse 100gb olarak devam edilebilir. Ancak ben şahsen maaşın yarısını internet faturasına ödemek istemediğim için temkinli olmayı tercih edeceğim :)
ben de 35lige başvurmuştum 1 ay kullandım baktım yetmiyor aradım 75 gb kotalısı olanı var bi de onu sorayım dedim.
müşteri hizmetlerindeki kişi ekstra ne kadar ödeyeceğimle ilgili kem küm etti ya 4 tl ya 14 tl diyor bilemedi tam. ben de neyse kalsın dedim.
10 gün sonra ttnet aradı " akk aştığınızı görüyoruz isterseniz ücretsiz 75gb yapalım dediler ben de tabiii yapın hemen dedim..
bu da böyle bi anım.. :) arayın konuşun sonra vazgeçin belki size de denk gelir.
valla benim geçen ay 2 hafta evde olmamama rağmen download 270 gb civarındaydı :D
yaptığım şeyler, film izlemek, youtube da video izlemek, tv izlemek, arada şarkı indirmek ..
Benim 75 bol bol film indiririm. Ama her ay 1 gunlugune akk iptal olup 100megabit hizinda internetim oluyor ttnetten ozaman indiriyorum en az 100gb
Yapacağın işlere AKK dolduktan sonra düşeceği hız da yeter. Bence bir 35 ile dene.
flexamin
27-11-2015, 13:31
dediğim gibi ağırlıklı olarak %85 oranında tercüme işleri ile uğraşacağım ondanda işte word pdf vs o tarz dosyalar max. 10-12 mb oluyor.
daha 3 haftalık bebeğim olduğu için pek video vs izleyecek zaman olmuyor. zaten cepte de net war 4gb lık :)
tv yi de bağlayacağım wifi dan ikilemde kaldım akk konusunda.
gurkanerkan
27-11-2015, 14:20
En temizi uydunet. Alt yapısı varsa kablo Tv ve AKK siz 10 MB/s internet 99 TL.