Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartal oto pazarı faal midir bilen
altunizade haric anadolu yakası baska neresi var ümraniye kalkmış
Kartal patatesti en son ben olsam gitmem.
PiscocuK
29-11-2015, 10:56
Kaynarca divan otelin ordan sabiha gokcene çıkan yolda çok büyük bir yer yapılıyor.tam faalmi bilmiyorum ama yanındaki genis alanda şimdilik açık otopazari olarak kullanılıyor
Aradığınız bulurmusunuz bilmiyorum ama ilk aklıma o geldi
anladım tskler yanı eskı bıldığımız kartal yok şuan .. avr yakası buyuk nerde var peki
Cobancesme n itibari ile girtlak dolu hatta e5 yan yol tek serit suan :)
Cobancesme n itibari ile girtlak dolu hatta e5 yan yol tek serit suan :)
adını duymuşluğum var tam nere oluyor :)
avrupa yakası en büyük rami otopazarı var, halkalıdakide baya buyuk, çobançeşmede genelde galeri arabaları oluyor
avrupa yakası en büyük rami otopazarı var, halkalıdakide baya buyuk, çobançeşmede genelde galeri arabaları oluyor
burdaki altunızade gibi anladım genelde galeri
kartal köprüsünün solunda kuruluyor. ama pek iç açıcı değildi.
tuner faruk
29-11-2015, 11:56
Avrupa yakasinda eski sefakoy Nursu otopazari suan Halkaliya tasindi Halkali Caddesi uzerinde birde cobancesme otopazari var ikiside yogun
free-hifi
29-11-2015, 12:00
Kartal koprusu ile titanic otel arasinda bolge trafik in ic8nde kaliyor pazar cacik cogu galerici araclar les ve pahali
kartala gıtmeye değmiyor. cacık oğşlu cacık. ümraniyedeki kalktı onun yerine zeynep kamilin oralara kurdularda hiç gitmedim tabelayı gördüm sadece
Birkan61
29-11-2015, 12:26
çobançeşme oto pazarı an itibariyle yanyolu kapatmaya oynuyor :D
tşkler bilgiler için..
kartala gıtmeye değmiyor. cacık oğşlu cacık. ümraniyedeki kalktı onun yerine zeynep kamilin oralara kurdularda hiç gitmedim tabelayı gördüm sadece
ben orda oturuyorum zaten ancak ufak ve pek arac gelmiyor
erhanarici18
29-11-2015, 19:24
kartaldakinin dibinde oturuyom
bi kere öylesine gezmeye gittim valla gezmeye bile değmez