PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşı Istanbul mekan önerisi

AEAlmas
02-12-2015, 16:17
Yemek ve içkili mekan önerileriniz nedir Bu yıl başı istanbul da olalım dedik
Ama eşim ile beraber olacağım için düzgün mekan bakıyorum 1000 1500 arası bütçeye uygun

turkerrr
02-12-2015, 16:36
bende selami şahin düşünüyordum ama ankaradaymış, konu benim içinde iyi olacak.

Sefati
02-12-2015, 17:17
İstanbulda her ne kadar aile mekanıda olsa içmeye başlayınca sapıtan insanlar çok olduğu için pek tavsiye etmiyorum ben, geçen sene Maçka Swissteydim ben orda bile tartışma çıkmıştı sen benim masamdaki suyu niye içtin diye komik bir durumdu yani :))

Yigit-Y
02-12-2015, 17:24
Piramit Restaurant Yer Bahçelievler de otopark sıkıntısı yok.
Her sene yapıyoruz.Kavga filan da daha olmadı cok sukur :)
Tech ailesine fiyatta yardimci olurum

YILBAŞI MENÜSÜ

SERPME MEZE
ACILI EZME
HAYDARİ
ORDÖVR TABAĞI
ARA SICAKLAR
TEPSİ BÖREĞİ
YAPRAK CİĞER
KARIŞIK IZGARA
SALATA
MEVSİM MEYVESİ
LİMİTSİZ YERLİ ALKOL

bu menümüz

Canlı Müzik - Fasıl - Oryantel - DJ şeklinde program

aksam 8 gibi başlar gece 2 gibi de biter.

Kişi B.Fiyatı : 130 tl

Kaç kişi gelecekse kişi sayısının yarısı kadar kapora alınır.
Kalanı o gün geldiğinde ödersin.
Kredi kartı geçerli.

AEAlmas
03-12-2015, 01:19
Başka öneriler ??

Caesar
03-12-2015, 01:21
Dışarıya çıkma en güzel öneri bu. Güzel eğlenceli gece kalmalı bir otelde yer ayır başkan. Mekan falan yaş sinirden geberirsin o kadar söyleyim.

İstanbulda her gün dışarı çık ama yılbaşında çıkma. Mekanlar berbat kim kime dumduma. Sırf paranı almak için önüne bi kaç şey atarlar en kalitelisinden en berbatına aynı.

Otel en ideali.

meLaNchoLic
03-12-2015, 01:30
ev iyidir ev... :)

AEAlmas
03-12-2015, 01:31
Oteller e baktım da 2. 3. Sınıf sanatçı olan yere konaklama dahil 600 euro çekti bir otel Hilton la görüştüm mail atacak sanatçı çıkıyor
Antalya da genelde Otel e gideriz yeme içme sanatçı kişi başı 500 900 arası ünlü kişilerin şarkıları eşliğinde gayet güzel geçer bayagi tatile çıkmadık eşim le değişik lik maksat olmadı düzgün bir restorant bulup boğaz tarafında keyfime bakmak peşindeyim :)

Yiğit G.
03-12-2015, 01:40
En ideali ev aslında... Dostların ve eşleriyle evde sakin güzel bir yemek ve sohbet... Derdi tasası yok sıcak rahat oh mis... Ama bu sene dışardayız hatun tutturdu 3 yıldır evdeyiz bu sene dışarı çıkalım diye hiç sevmememe ragmen hattına gidiyorum.Cadde deyiz neyseki cok uzaga gitmiyorum ama bana kalsa evden çıkmam işim olmaz yılbaşı istanbulda eglence degil dert ve çile günü.

wiesmann
03-12-2015, 08:00
otellere bakıyorumda 2 gece için 1000tl üzeri fiyatlar var evde arkadaş grubuyla güzel bir organizasyon yapılabilir.

lnd_samet
03-12-2015, 11:08
nedir öyle o yaa 1000 1500, atlayın gelin izmire, alaçatıda sokaktayız yine :)

clioGT
03-12-2015, 11:10
istanbul dışına çıkmak ya da evde kalmak en mantıklısı
ortası ı ı...

tuner faruk
03-12-2015, 12:44
Tekrar konu açmayayım buraya yazayım bende İstanbul'a yakın eğlencesi olan uygun fiyatlı iki kişi için konaklama dahil max 500 TL olabilecek önerileriniz varmıdır ?

AEAlmas
04-12-2015, 15:47
Öneri ler nedir başka şu günlük residance lar var öyle birşey mi tutsak boğaz manzaralı fln

tuner faruk
04-12-2015, 15:53
Öneri ler nedir başka şu günlük residance lar var öyle birşey mi tutsak boğaz manzaralı fln

Abi dünden beri araştırıyorum bende illa İstanbul olmayacaksa İstanbul'a yakın Ağva-Sapanca-Kartepe tarzı yerlerde oteller var eğlence dahil senin bütçene göre yerler mevcut öyle bişeyde düşünebilirsin

darkmoon
04-12-2015, 16:01
istanbulda eğlence mekanımı kaldı her yer börekçi çörekçi kahveci nargileci.... eğlence mekanı denilen yerlerinde durumu bana göre içler acısı..

en güzeli ya evinizde ya residance bir yer kiralamak ya otel yada şehir dışına çıkıp sessiz sakin bir yerde başbaşa yada bir kaç kişi beraber yılbaşını kutlamak..

istanbulda zaten eğlenmeyi bilenler yılbaşında çeşme bodrum v.b yerlerinde olucak.. arkadaşlarımın otelleri (alaçatı,gümbet,turgut reis) yılbaşı için şimdiden full rezerve edilmiş ..

Diyadin
04-12-2015, 16:04
Kesinlikle evde geçirin gideceğiniz her mekan kalabalık servis zayıf olacak.

Limitsiz içki vs uygulaması varsa menüde herkes sapıtana kadar içecek. Her an kavga çıkabilir.

Hadi kavgasız mekandan çıkacaksınız yollarda hep sarhoş sürücüler çevirmeler kavgalar vs.

Sakın dışarıdan çıkmayın evinizde yada bi otele gidecekseniz otel salonu değil odanızda program yapın.

AEAlmas
04-12-2015, 16:59
Abi dünden beri araştırıyorum bende illa İstanbul olmayacaksa İstanbul'a yakın Ağva-Sapanca-Kartepe tarzı yerlerde oteller var eğlence dahil senin bütçene göre yerler mevcut öyle bişeyde düşünebilirsin

Hanım taktı İstanbul diye bogaz ı gorecekmiş :D

TheAce
04-12-2015, 17:03
en iyi yılbaşı evde kutlanır, bunu senelerdir tecrübe ettim. en elitinden en varoşuna hepsi aynı teraneyi çalıyor yılbaşı kutlamarı hep eziyet oluyor. evlerinde sırf bu günü bekleyen zırtlanlar var. hem de eşimle diyorsun :) bence yol yakınken vazgeç toplu mekanlardan kaç otel vs. tarzı bir yer ayarla başbaşa yada eş dost takılın.

dc_crx
04-12-2015, 17:04
boğaz gören eden biryer değil ama koşuyolunda Roka Balık var sıcak bir mekan içkili yemekli sapıtan insan çok az oluyor herkes eğlencenin peşinde pozitif bir mekan geçen sene ordaydım bu sene içini dışını daha düzgün bir şekilde yapmışlar gene düşünmüyor değilim tavsiye ederim.

yucelebeci
04-12-2015, 17:17
En son 22 yaşında dışarı çıkmıştım yılbaşında bu saatten sonra gel bedava eğlen git deseler çıkmam yılbaşı gecesi, kusan, sıçan, kavga eden, laf atan bi dünya cinayet sebebi çıkar karşınıza

AEAlmas
04-12-2015, 17:48
Hilton la gorüştüm

Bengü cıkıyor sanatcı

450 750 ve 950 şeklinde masada oturma durumuna gore degişiyor limitsiz ickili yemek arasıcak dahil

Bence uygun geldi konaklama da 650 tl günlük olarak fiyat veriyorlar

Caesar
04-12-2015, 18:15
boğaz gören eden biryer değil ama koşuyolunda Roka Balık var sıcak bir mekan içkili yemekli sapıtan insan çok az oluyor herkes eğlencenin peşinde pozitif bir mekan geçen sene ordaydım bu sene içini dışını daha düzgün bir şekilde yapmışlar gene düşünmüyor değilim tavsiye ederim.

Yılbaşında ne işin olur roka balıkta ya :) Orası böyle cuamrtesi bile değil hafta için perşembe yada cuma gidip takılınacak bir yer yakın olduğu için.

kesici
04-12-2015, 18:47
Ben olsam Rixos Perayı tercih ederdim. Akşam yemeğini yedikten sonra terasa çıkıp İst manzarası eşliğinde Lounge Barında devam ederdim. Ctesi günleri Dj Tarkan var idi dünyaca ünlü. Arayıp sormak lazım mönüyü, içkiler limitsiz 370 Tl ama terasa çıkmak ücretlimi değilmi öğrenmek lazım

zcy04
04-12-2015, 19:45
Kesinlikle çıkmayın.
2 Yıl önce hatunun arkadaşları İstanbul'un en iyilerinden dedikleri mekana götürdüler. 3-4 kişilik paralı keko grubunu vuracaktım neredeyse ciddi olarak

turbo&quattro
04-12-2015, 20:08
Ist da yilbasi gecesi disari cikmak intihar. Trafik zaten berbat, binlerce insan, gittitin yerde ne ictigin belli degil, pahali, sarhoslar vs.... Esimle yapacagim en so sey olurdu disari cikmak. Amac biryer gidip konaklayip ucbes birseyler icmekse 5* herhangibir zincir otelde oda alip barinda takilmak, sabahinda kahvalti, brunch, spa vs.... cok daha keyifli olur. Polat renaissance, renaissance bosphorus, marriott sisli ve asia dan es dost fiyati alabilirim.

Edit.. Konuyu acan arkadas icin yazdim lutfen kimse istekde bulunmasin.

EserBodrum
26-12-2015, 18:58
Varmı yemekli güzel bi yerde güzel bir önerisi olan?