Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmi cezası hakkında
Arkadaslar filmi sökmeden sistemden trafikten meni düşürmeye yardımcı olabilecek varmı acaba ? Bir zamanlar burada arkadaslar vardı. Yardımcı olabilecek yada yapan tanıdığı olan var ise yardımcı olursa sevinirim. Yarın filmin sökülmesi için verilen son gün.
onn_dear
03-12-2015, 20:04
Ruslar uzaya üs kurdu, biz hala cam filmiyle uğraşıyoruz
Hani ceza yazilmayacakti yahu
sercanaktasss
03-12-2015, 20:18
yahu aşılsın artık memlekette bu konular :(
gördükçe bu konuları üzülüyorum...
en son 2011 de basıma geldı...
vazgectım mı hayır hala fılmlı...
cok gecmıs olsun...
Son teror olaylarindan sonra "zindan spec" emniyet tarafindan araclar tehlikeli ve riskli statusunde. Men kaldirmak kolay degil, artik eskisi gibi rahat degil cam filmi.
darkmoon
03-12-2015, 22:03
ben eskiden patlamaz uv cam filmleri vardı saydam ama mavimtırak camlara yaptınmı mercedeslerdeki mavi cam gibi oluyordu camların hem uv ışınlarından hem patlamaz yapıyrodu .. bulamıyorumo filmlerden onlar yasak değildir sonuçda siyah yada siyah türevi değil saydam ..
AliDogukan
03-12-2015, 22:06
ben eskiden patlamaz uv cam filmleri vardı saydam ama mavimtırak camlara yaptınmı mercedeslerdeki mavi cam gibi oluyordu camların hem uv ışınlarından hem patlamaz yapıyrodu .. bulamıyorumo filmlerden onlar yasak değildir sonuçda siyah yada siyah türevi değil saydam ..
Abi bir polisten bizzat duydum.Şeffaf film çek istersen telefonların ekranına çekileninden o bile yasak dedi.
bu hafta içi men kaldırmaya gittim kesinlikle yasak
darkmoon
03-12-2015, 22:10
Abi bir polisten bizzat duydum.Şeffaf film çek istersen telefonların ekranına çekileninden o bile yasak dedi.
yasaktır doğrudurda o anlaşılmaz camda film olduğu saydam neticede.. hafif bir mavimtırak etkisi veriyordu ama o orjinal mercedeslerde falanda var.. gerçi onlarınki lazer falandır camın kendi rengidir ama o siyah tonları kadar dikkat çekmez sanmıyorum.
noelbaba
04-12-2015, 07:44
benim 2 sene once sigortadan baglanmisti yanina birde cam filmi cezasi kesti. ertesi gun sigorta vs yapildi film sokulmesi gerekiyormus bende söktum. otoparktaki gorevli araban baglanmamis olsaydi ayni arabadan filmsiz olani bul plakayi gostermeden foto cek iceri verirdin sorun olmazdi demisti ne kadar dogru bilemem
BurakOzdemir
04-12-2015, 07:49
teşkilata göre herşey yasak.
asılolan ceza yazmaktır
araba osurmak bile yasak açılan konuya bak yahu...
AliGizda
04-12-2015, 08:10
Bende 3 ya da 4 ay önce filmden menimi kaldırdım, aracının aynısından bulabilirsen plakanı tak diğer araca 4 kapısını açıp kafadan fotoğrafını çek ve çıktısını alıp (eski fotoğraflar boyutunda) herhangi bir trafik şubesine verdinmi düşümünü yapıyolar. Ben Büyükçekmece' de menini kaldırmıştım adam arabaya bile bakmadı, gidip fotoğrafını çekip çıktısını aldım verdim adama doğru dürüst bakmadı bile düşümünü hemen yaptı.