Orijinalini görmek için tıklayınız : Vw polo 1.4 tdi dsg mi 1.6 tdi dsg mi tercihen ?
Hondalarin genelinin hasarkayitli olmasi ve km düşünmeleri ile ugrasmaktan biktim 6 honda baktim hepsi süper demelerine ragmen fos çıktı.
Bende poloya yöneldim.sizce 1.4 dsg tdi mi 1.6 dsg tdi mi parasini hakettigini düşünmüyorum ama 2014 6 binde 1.6 dsg tdi 55.500e buldum beyaz orjin ne yapacagimi şaşırdım açıkçası kafa çorba hondadan poloya döndüm
Abi o paralara çok güzel araçlar var . Ben olsam polo yerine şöyle bişey düşünürdüm ; Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-model-ds4-1.6-dizel-plusnavigasyonlu-tam-full-211704478/detay)
Abi o paralara çok güzel araçlar var . Ben olsam polo yerine şöyle bişey düşünürdüm ; Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-model-ds4-1.6-dizel-plusnavigasyonlu-tam-full-211704478/detay)
Fransız arabasina isinamiyorum ustam ve benim baktigim 6 bin km de bu 81 bin km de uzun yillar binmek istiyorum ben bir sikintimn olmaz ise. Bosline biliyorum ama daha arastiriyorum kesin karar vermedim ama otomatik alacam honda bulursam yine hondayi alirim sorun yok
i-vtec07
06-12-2015, 07:05
Fb7 bulalım abi sana 55 e boyasız 2012 rahat buluruz. Polo bomboş araba. Fb7 de gene koltuk ısıtma sunroof xenon vs nispeten dolu sayılır
Fb7 bulalım abi sana 55 e boyasız 2012 rahat buluruz. Polo bomboş araba. Fb7 de gene koltuk ısıtma sunroof xenon vs nispeten dolu sayılır
3 4 araba hosuma gidiyor usta. Focus tit.x 2010 2011 - honda fd6 - polo e arac arasinda gidip geliyorum kafam cok karışık. Fd7ye isinamadim yoksa yakitida ozellikleride full bir arac biliyorum fiyatida gayet uygun ve fd6 larin geneli falafos olmuş olmayanlarda 56 57 istiyor abartiyorlar
Dizel olmasi sart degilse
Polo 1.2 tsi dsg lounge alin hem gercekten az yakiyor hem guzel gidiyor hemde gercekten full donanimli
Tavsiye ederim.
Dizel olmasi sart degilse
Polo 1.2 tsi dsg lounge alin hem gercekten az yakiyor hem guzel gidiyor hemde gercekten full donanimli
Tavsiye ederim.
Abi polonun dizeli tutuluyor 1.4 te bile kararsizim 1.2 yi hic düşünmedim. Zaten adam 56 binden asagi indirmiyor bende kalsin dedim ama arastiriyorum konu guncelligini korusun hangisini seçersiniz mantığında. Honda civic 2010 2011 bulursam temiz adanada yapisacam yakasına:) yoksa polo otomatik 2sinin disina cikmama karari aldim alfa olsun reno olsun bunlara isinamiyorum citroen dahil. On yargim yok sadece sevemedim o yuzden polo diz3l otomatik yada honda
Makyajlı polo ile makyajsız polo arasında dağlar kadar fark var.Konfor yalıtım olayı epeyi farklı.Makyajlı çok daha başarılı.Motor değilde bu açıdan da bir düşünün derim.
omrasm01
06-12-2015, 09:37
Polo alınacaksa 1.6 tdi olması sart diğerlerinin hiç bir değeri yok acık ve net . Gti haric tabiki :)
1.6tdi sahibiyim 1.2tsi dsg de olur diyorum.Öncelikle dizelin alttan yürümesi çok hoş ancak şu var ki benzinlininde devir çevirmesi vs. Ayrıca 1.2tsi çok sessiz bir motor ok hoşuma gitti benim.
Birkan61
06-12-2015, 09:49
Valla müdür polo alacağıma Hyundai İ30, Skoda Rapid tercih ederim.
Daha önce bahsettiğim araçları kullandın mı bilemiyorum elbet ama en azından bi test sürüşüne çıkıp öyle karar vermeni isterim.
Polo gti dahi görsem yolda şirket arabasıymış gibi geliyor artık öyle göz aşınalığı olmuş :)
Örnek olması açısından bi iki ilan paylaşayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-hundai-i30-elit-paket-tam-dolu-arac-deri-ve-cam-tavan-245684513/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-kazasiz-skoda-rapid-1.6-tdi-cr-dsg-elegance-24%2C000-km-beyaz-248919289/detay
omrasm01
06-12-2015, 10:07
Valla müdür polo alacağıma Hyundai İ30, Skoda Rapid tercih ederim.
Daha önce bahsettiğim araçları kullandın mı bilemiyorum elbet ama en azından bi test sürüşüne çıkıp öyle karar vermeni isterim.
Polo gti dahi görsem yolda şirket arabasıymış gibi geliyor artık öyle göz aşınalığı olmuş :)
Örnek olması açısından bi iki ilan paylaşayım
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-hundai-i30-elit-paket-tam-dolu-arac-deri-ve-cam-tavan-245684513/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-kazasiz-skoda-rapid-1.6-tdi-cr-dsg-elegance-24%2C000-km-beyaz-248919289/detay)
Ben bu paralara açıkcası her zaman yeni i20 taraftarıyım, bana göre ciddi anlamda doyurucu bir araç, kısa bir süre test ettim ve ciddi anlamda hosuma gitti .
Jeandan-R
06-12-2015, 11:29
Düşünürseniz arkadaşımda 1.2tsi polo var, 5binde felan. Cam tavan, sürüş paketi felan da var, boş bir polo değil. Yakıt olarak da şehir içinde ciddi az yakıyor, dilerseniz yönlendiririm.
Sifir hata tr de tek yazdigi poloya az once gittim kapora vermek icin arka tampondan darbe almis boyanmis tekrar darbe almis boyasi kirilmis ici tertemizdi sol on camurluk 1.5 karis derin cizik vardi on tampon altini vurmuslar ne gunlere kaldik Allahtan sifir ayarinda tr tek diye gittik
Makyajlı Polo içi daha güzel ve kaliteli.
1.4 tdi,1.6 tdi dan daha az yakıyor.
makyajsız kasanın tek artısı performans.
8 bin km 1.2 tsı manuel kullandık, gidişi yakıtı çok güzel arabadır. 1.2 tsı dsg yada 1.4 tdı dsg düşünebilirsiniz, birde cam tavan olursa iyi olur
Kutluhan
06-12-2015, 14:57
85 bin km de doğuş bakımlı düz vites golf 6 tdi highline var bende, bi-xenon lu hatasız düşünürseniz, özelden ilan no veririm.
Polo olacaksa makyajlı olanlardan 1.4 tdi dsg şeçerdim ben.
85 bin km de doğuş bakımlı düz vites golf 6 tdi highline var bende, bi-xenon lu hatasız düşünürseniz, özelden ilan no veririm.
Polo olacaksa makyajlı olanlardan 1.4 tdi dsg şeçerdim ben.
Ben bir ilan no alabilir miyim?
Ispartada honda civic 2010 rlegans buldum otomatik ucak bileti aldim birsey cikmazsa almaya gidiyorum arkadaslar beyaz 40 binde servis montajli brc lpg li geri vitrs kamerali duble teyp ve egzozlu
Suan antalyadayim bir heyecandir kalktik ispartaya gidiyoruz 2 daat sonra hondamiza bakacagiz hayirlisi haktan insallah dedigi gibidir. Bizimkide baska delilik 6bin km de ki arac gos çıkıyor650 km yol yapıyoruz neyle karsilasacagimizi bilmeden :)
Honda civic alinmistir tesekkur ederim herkese
i-vtec07
07-12-2015, 12:59
Hayırli olsun :)
caadaass
07-12-2015, 15:35
hayırlı olsun
Tesekkurler sonunda musmutlu son 2010 model 38 binde serviste brc lpg takilmis full servis bakimli otomatik bryaz elegans kismet oldu