Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Koltuk Tavsiyesi
Arkadaşlar şöför koltuğumun yatarı bozuldu ve tedbiren şimdilik kaynattırıp sabitledim. Çoktandır aklımda olan spor koltuk işinde arkadaşlarım sağ olsunlar bayağı aydınlattı ama gönül daha da fazlasını istiyor :)
Kullanan artılarını eksilerini paylaşabilecek birileri var ise yardımlarını rica ediyorum. Yatarlı olacak mümkünse de yükseklik ayarı (olmasada olur)
Uzun ömürlümüdür kolay bozulur mu ya da alırken hangi markaya ve nelere dikkat etmeliyim acaba?
Tek söyleyeceğim, paraya kıyın. 700-800 liraya satılan Monza markalar resmen taşa oturuyormuşsunuz gibi, çok ama çok konforsuz, üstelik büyük ihtimal sizin kaynaklı koltuk ile aynı kalitededir. Aracınızın markasının spor koltuğunu bulup takmanız bence hem değer katma açısından hem de konfor açısından çok daha mantıklı bir hareket olabilir.
exclusive
10-12-2015, 14:44
geçen gün sparco ile konuştum R100 sky deri koltuk çifti için 9 taksitle 2300 civarı söylediler yalnız bu fiyatın içinde kızak yok. Kızak işini uydurma yapma bir koltuk için sparconun kızağı 200 küsürmüş
exclusive
10-12-2015, 14:45
Montaj için Anadolu yakası neresi iyidir bilen var mı ? Bir de koltuktaki airbag ışığı yanmasın diye yanıltıcı mı takılacak ?
Ben tek koltuk olarak Evo2 plus kullanıyorum, yatarı falan da yok, bildiğiniz bucket seat. Yaklaşık 5-6 ay kadar oldu.
Sert koltuk, özellikle uzun trafikte totoyu acıtabiliyor, ama onun dışında aşırı memnunum.
R100 deri koltuklarda aynı şekilde, süngerlerine bi müdahele etmek lazım uzun soluklu rahat olması için.
exclusive
11-12-2015, 23:09
Ben tek koltuk olarak Evo2 plus kullanıyorum, yatarı falan da yok, bildiğiniz bucket seat. Yaklaşık 5-6 ay kadar oldu.
Sert koltuk, özellikle uzun trafikte totoyu acıtabiliyor, ama onun dışında aşırı memnunum.
R100 deri koltuklarda aynı şekilde, süngerlerine bi müdahele etmek lazım uzun soluklu rahat olması için.
Peki R100 şehir içi is görmez mi çok mu rahatsız ?
R100 sky kullanıyorum çok sert değil memnunum. Genellikle bel fıtığı olanlar çok beğeniyor sebebini anlamış değilim :)
R100 sky kullanıyorum çok sert değil memnunum. Genellikle bel fıtığı olanlar çok beğeniyor sebebini anlamış değilim :)
Sert deme sebebim standart fabrika donanımı koltuktan süngerleri daha sert. Daha tahtaya oturuyormuş hissiyatı var.
Ben de bel fıtığından muzdaripim, yan destekleri olduğu için seviyoruz :) Sağa sola yatmayınca daha az ağrıyor bel :)
exclusive
12-12-2015, 11:23
bana R100 yolu gözüktü o zaman :D
crazydog
12-12-2015, 11:30
Tek söyleyeceğim, paraya kıyın. 700-800 liraya satılan Monza markalar resmen taşa oturuyormuşsunuz gibi, çok ama çok konforsuz, üstelik büyük ihtimal sizin kaynaklı koltuk ile aynı kalitededir. Aracınızın markasının spor koltuğunu bulup takmanız bence hem değer katma açısından hem de konfor açısından çok daha mantıklı bir hareket olabilir.
walla bundan önceki 2 aracımdada monza kullandım şu anki aracımdada monza kullanıyorum çok memnunum.
Bride da tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok rahat ve kavramasi çok iyi
Şu ilandaki koltukları beğendim rengide aracıma uyuyor ne dersiniz?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mavi-siyah-kumas-omp-marka-kemer-dahil-spor-koltuk-250201060/detay/)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/633/MFdexu.jpg (https://imageshack.com/i/hlMFdexuj)
gemsazr9
12-12-2015, 19:18
çakma olmasın . satıcının profilde çok kötü . omp nin sitesine baksanız .
Renk ve model olarak hoşuma gitti. Zaten alırsam yerinde görerek alırım sağolun uyarı için hakikaten vukuatlı biraz :)