Orijinalini görmek için tıklayınız : Güçlü Led Plaka Aydınlatması İçin Yardım.
ÜSTÜNERC
08-12-2015, 18:58
Abilerim,kardeşlerim plaka aydınlatması için beyaz güçlü bir ışık istiyorum.Wolksvagen grubu için yapılmış bazı ledler var beyaz baya sağlam ışık veren cinsten.O tarz bir ürün aramaktayım.Aracım hyundai elantra ampül tipi t10.
2-3 tane led denedim fakat istediğim gibi ışık alamadım.Önerebileceğiniz markalar veya ürünleri yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.:)
Merakımdan soruyorum plaka aydınlatmasının "çok parlak" olmasının yararı nedir arkadakinin gözünü almakdan başka ?
ÜSTÜNERC
08-12-2015, 19:05
Arka sis farı gibi bi durum değil ki göz alsın.Şahsen ben arka sis açıp gidenlerden rahatsız oluyorum göz yoruyor fakat plaka ışığından rahatsız olan ne gördüm ne duydum.
darkmoon
08-12-2015, 19:09
yanlış anlamada çok parlak olması inan iyi değil :) yani plakanın kabak gibi 500 metreden belirgin olması bence şahsi görüşüm çokda iyi bir şey değil.. :)
bu arada sorunada cevap veriyim cree led li park lambaları olur onlardan al.. yada bol smd ledli olanlar var onlardan al..
http://www.lightingnext.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/w/9w_31mm36mm39mm42mm_cree_led_festoon_dome_license_ plate_map_light_bulbs_1.jpg
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAwMFgxMDAw/z/Id4AAOSwv0tVJkSr/$_35.JPG
ÜSTÜNERC
08-12-2015, 19:14
Yani abi istediğim sadece beyaz ışık :) temiz dursun yeter.
ModulaRKinG
08-12-2015, 20:58
Bende Taktırmayı Planlıyorum Photon Marka Phılıps in Firması Sanırsam Sadece İsim Değişikliği , Ama Aksesuarcı Bir Çift Beyaz Ampule 50 Lira İsteyince Kalsın Dedim :)
darkmoon
08-12-2015, 22:01
ebay aliexpress de 3 dolar 5 dolar.. yazıkdır o kadar paralar vermeyin..
Photon tavsiye ederim ama biraz tuzlu bilgin olsun.
ÜSTÜNERC
09-12-2015, 12:13
ebay aliexpress de 3 dolar 5 dolar.. yazıkdır o kadar paralar vermeyin..
Dediğiniz gibi yaptim abi yurtdışından sipariş verdim 5 dolar fiyatı var bakalim artık kalitesi nasıl çıkacak.
tane başı 50 lm cob led iş görür fazlasıyla..
ben tavan aydınlatmasına 110lm aldım daha montajlamadım da 12v verip yakınca arkadaş geçici körlük yaşadı bi tanesi ile :D
http://www.dx.com/p/31mm-3w-6500k-110-lumen-2-5050-smd-led-white-light-car-indoor-license-plate-lamps-dc-12v-pair-105560#.VmgVcriLTDc
darkmoon
09-12-2015, 22:19
benim eski aracın içi beyazdı komple cree ve cobled di .. oda bir zaman sonra hastane odası gibi oluyor rahatsız edici.. ben gene araba içinde sarı ışığı tek geçerim..
sarı renk sıcak ev havası veriyor.. beyaz soğuk renk devlet dairesi yada hastane havası veriyor aracın içinde :)
benim eski aracın içi beyazdı komple cree ve cobled di .. oda bir zaman sonra hastane odası gibi oluyor rahatsız edici.. ben gene araba içinde sarı ışığı tek geçerim..
sarı renk sıcak ev havası veriyor.. beyaz soğuk renk devlet dairesi yada hastane havası veriyor aracın içinde :)
Yetkili serviste benim arabanın ampülleri yok abi, TR de de yoktu sorduğumda, sanayide gezmedik yer bırakmadım. Sonra AC buton ampülü de patlaktı, alayını aldım geçtim, zaten koltuklar siyah, direkler ve tavan kum beji.. Bembeyaz düşmeyecektir içeriye o ışık ki kapıları aç kapa haricinde ben iç aydınlatma açmayan insanım :D
turboman
09-12-2015, 23:24
ben aldığım her arabanın plaka lambasını sökerim sökemediğiminde fişini çekerim psikolojik bi sıkıntı heralde sanki birileri plakamı alacakmış hissi zaten düzgün araç kullanmioz bide otoban tabelası gibi yanması hiç hoş değil bence :)
dragstar
09-12-2015, 23:32
tane başı 50 lm cob led iş görür fazlasıyla..
ben tavan aydınlatmasına 110lm aldım daha montajlamadım da 12v verip yakınca arkadaş geçici körlük yaşadı bi tanesi ile :D
http://www.dx.com/p/31mm-3w-6500k-110-lumen-2-5050-smd-led-white-light-car-indoor-license-plate-lamps-dc-12v-pair-105560#.VmgVcriLTDc
levo bu beyaz dimi, ne kadar aydınlatıyor, benim saxonun iç aydınlatmasından azmı çokmu?
levo bu beyaz dimi, ne kadar aydınlatıyor, benim saxonun iç aydınlatmasından azmı çokmu?
kanka beyaz, kristal beyaz hatta renk olarak 6500 kelvin değeri var. saxo dan bi tık daha fazla aydınlatıyor, benim arabada denemedim daha ama sanayide paket elimdeyken bi 12v verip baktım karanlıkta gündüz oldu :D
Uğraşabilirsen SMD 5050 şerit ledler var, beyaz kuvvetli ışık verir. Ondan takabilirsin
ÜSTÜNERC
10-12-2015, 16:06
Yurtdışından verdik siparişi canbus t10 led bakalım kalite olarak nasıl cıkacak.Aracın iç aydınlatmasındada photon led kullanıyorum aksam ve gece polis çevirmesinde yaktığım zaman cam filmi yokmuş gibi oluyor o yönden gayet güzel oluyor.
Yurtdışından verdik siparişi canbus t10 led bakalım kalite olarak nasıl cıkacak.Aracın iç aydınlatmasındada photon led kullanıyorum aksam ve gece polis çevirmesinde yaktığım zaman cam filmi yokmuş gibi oluyor o yönden gayet güzel oluyor.
Hocam denediğinizde bi fotoğraflarını atarsanız, hoşuma gitti ürünler :)