Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Focus 1.6 Ti-VCT hakkında bilgi ,50 bin e kadar araç tavsiyesi
emre.ates
09-12-2015, 20:13
Merhabalar bu araç hakkında bilgisi olan varmı, alıp kullanan ,kronik sorunları varmıdır, otomatik şanzımanı sorunlumudur.Almayı düşündüğüm araç
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otomatik-boyasiz-2015-cikisli-249280452/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
ve 50 bin tl ye kadar otomatik hatchback 5 kapı araç tavsiyelerinde bulunursanız sevinirim.
Geçen bu kombinasyonla izmire gittim ben çok beğendim şahsen. Vites geçişleri filan güzeldi tereddütte kalmadı ama dönüşte fluence'yle döndüm hiç beğenmedim. Kroniği varmıdır bilmem ama bence alınıcak araç.
emre.ates
10-12-2015, 08:57
Geçen bu kombinasyonla izmire gittim ben çok beğendim şahsen. Vites geçişleri filan güzeldi tereddütte kalmadı ama dönüşte fluence'yle döndüm hiç beğenmedim. Kroniği varmıdır bilmem ama bence alınıcak araç.
fiyat performans acısından tam aradığım araç dizelini kullan arkadaşlarım var çok memnunlar fakat benzinli hakkında tam detaylı bilgi toplayamadım.
fiyat performans acısından tam aradığım araç dizelini kullan arkadaşlarım var çok memnunlar fakat benzinli hakkında tam detaylı bilgi toplayamadım.
Şanzıman sorunsuz, gidişi eh.. Genel olarak kronik vs problemi hiç yok. Fakat yakıt üzebilir..Şehir içi 11-12'den aşağı zor düşer.. LPG uyumlu..
ek olarak birde alabiliyorsan bir üst donanım olan style almaya çalış bence.. en azından far yağmur sensörü, hız sabitleyici ön arka park sensörün filan olur.
İbrahim33
10-12-2015, 11:33
İçi çok dar ferah değil , göğüs insanın üzerine üzerine geliyor , arka diz mesafesi yine dar. bagaj hacmi , b sınıfı araçlar kadar.
çok yakar , yaktığı kadar gitmez. klasik tam otomatik şanzıma işte. lpg ye tam uyumlu olması avantaj.
donanım olarak titanium x veya titanium olmadığı sürece ikinci eli sıkıntılı.
onun dışında yol tutuş sağlamlık vs. bildiğin focus serisi işte , sınıfının iyi arabalarındandır. performans dert edilmiyorsa alınır binilir. ama ben olsam içi bej golf 6 tsi high dsg alırdım o paraya.
örn :
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-highline-1.4-tsi-dsg-ful-plusfull-golf-248561661/detay)
ilanla bir alakam yoktur , tanımam etmem , tesadüf çıktı :D
free-hifi
10-12-2015, 14:14
2012 70.000 geçmemiş dizel corolla arıyorum cevresinde olan var ise yönlendirebilir mi
emre.ates
10-12-2015, 14:37
ek olarak birde alabiliyorsan bir üst donanım olan style almaya çalış bence.. en azından far yağmur sensörü, hız sabitleyici ön arka park sensörün filan olur.
ilginiz için teşekkür ederim yakıt beklemediğim derece fazla farklı alternatiflere yönelicem sanırım
İçi çok dar ferah değil , göğüs insanın üzerine üzerine geliyor , arka diz mesafesi yine dar. bagaj hacmi , b sınıfı araçlar kadar.
çok yakar , yaktığı kadar gitmez. klasik tam otomatik şanzıma işte. lpg ye tam uyumlu olması avantaj.
donanım olarak titanium x veya titanium olmadığı sürece ikinci eli sıkıntılı.
onun dışında yol tutuş sağlamlık vs. bildiğin focus serisi işte , sınıfının iyi arabalarındandır. performans dert edilmiyorsa alınır binilir. ama ben olsam içi bej golf 6 tsi high dsg alırdım o paraya.
örn :
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-highline-1.4-tsi-dsg-ful-plusfull-golf-248561661/detay)
ilanla bir alakam yoktur , tanımam etmem , tesadüf çıktı :D
teşekkür ederim ilginiz için golf mantıklıda fiyatlar biraz pahalı ve daha modelli kredi acısından daha uygun araçlar bakıyorum farklı tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
İbrahim33
10-12-2015, 14:48
2012 70.000 geçmemiş dizel corolla arıyorum cevresinde olan var ise yönlendirebilir mi
sen yanlış yere geldin herhalde abi :)
free-hifi
10-12-2015, 16:01
sen yanlış yere geldin herhalde abi :)
:D 50.000 lik tavsiyelerden bende yararlanabilirim
ilginiz için teşekkür ederim yakıt beklemediğim derece fazla farklı alternatiflere yönelicem sanırım
teşekkür ederim ilginiz için golf mantıklıda fiyatlar biraz pahalı ve daha modelli kredi acısından daha uygun araçlar bakıyorum farklı tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Benzinli otomatik sizin bütçenize daha uygun.. Ondan dolayı VW grubu birşeyler bakmanız daha iyi. Otomatik şartı yoksa alternatif çok..
OrcunInce
10-12-2015, 16:20
Çok ama çok yakıyor, bence tek ama en büyük eksiği bu.
Mustang sanıyor kendini pezevenk.