Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa 1.7 Dti Hard Yazılım Test Sürüşü / Dumanlı Alman
https://www.youtube.com/watch?v=4QmPbeYyykM
Merhaba Arkadaşlar , Arkadaşım Osman ve Uğurla Keyifli bir test sürüşü gerçekleştirdik.
Araçın Ucuz olması ve kolaylıkla modifiye edilmesi bu aralar epey ilgi duyulmasına sağladı piyasada.
Umarım hoşunuza gider, Pazar günü Golf R incelmesi geliyor takipte kalın :)
MightyIV
12-12-2015, 10:10
Gayet iyiydi muhabbet baymadı biraz daha uzun bile olabilirdi, Başarılar.
ahahahahaha :D bende de palio van var bende arkadaşları arkadan böyle bindiriyorum görünce gülme krizine girdim yalnız değilmişiz :D
Çok keyifli bir video olmuş.. böyle videolar artması dileğiyle asit hanginiz
Çok keyifli bir video olmuş.. böyle videolar artması dileğiyle asit hanginiz
Merhabalar Asit , videoyu hazırlayan benim :) @cevatvardarli yani heheh
Araç hakkında başka sorularınız olursa fakat Osmana sorup size iletebilirim
Tekrar teşekkür ederim
emre.ates
12-12-2015, 13:12
Corsa 1.7 sahibi olarak çok begendim gayet güzel anlattı arkadaşta ,baya keyifliydi video çok begendim ,bir kaç eksik husus var sanırım onlarda o an aklına gelmedi en önemli husus olan frenler zayıf ve dedi gibi kamyonet olarak tasarlandığı için yalıtımı bana göre yetersiz onun dışında keyifli bir video olmuş sıradaki videonuzu bekliyorum:)
Almayı düşündüğüm bir araç olduğundan ilgimi çekti. Güzel anlatım olmuş. Sıkılmadan izledim, biraz daha ayrıntıya girilebilirdi belki. Emeğinize sağlık.
Maşallah cok güzel olmuş, yanlız emme temizliği büyütme 7 boy biraz komik olmuş :)
RafetAraç
12-12-2015, 15:47
Çok çok güzel bilgi dolu bi video olmuş tebrik ediyorum. Bu tarz araçlarla bu tarz videolar çekmeye devam edin lütfen. İzlerken hiç sıkmıyor aksine muhabbet sarıyor ve insan bilgileniyor.
Maşallah cok güzel olmuş, yanlız emme temizliği büyütme 7 boy biraz komik olmuş :)
Aynen video iyi de o araca yapılanlardan sonraki boy hesaplamalarını dinlerken bu sahne canlandı gözümde :D
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKURPw6zJbpW-Aewr_ktiwO3bnzxfG1iAS61mVOMhQpI4w1mvHyK_AQTxltA
Aynen video iyi de o araca yapılanlardan sonraki boy hesaplamalarını dinlerken bu sahne canlandı gözümde :D
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKURPw6zJbpW-Aewr_ktiwO3bnzxfG1iAS61mVOMhQpI4w1mvHyK_AQTxltA
Hahahah aynen :)
Osmana bak koca adam olmuş :D Mahallede komşumuzdu rahmetli babasıda iyi adamdı bisiklet,araba,abi muhabbeti olurdu değişmemiş hiç.
Videoda güzel elinize sağlık :)
rebeloghy
12-12-2015, 21:05
Boy hesabına çok takılmamak lazım bence,
Sağlıklı araçta emme temizliği belki sadece birazcık rahatlama sağlarken 275.000 kmdeki bir araca hiç emme temizliği yapılmamışsa temizlik sonrası çok ciddi fark bana normal geliyor.
Temizlikten önceki hali stock araçtan 2 3 boy geridedir belki , şimdi 2-3 boy öne çıkmış olabilir.
Maşallah aracınıza.defi kötü diye analog manometre takmışsınız ama daha sağlıksız bir işlem olmuş bence.hassasiyeti kaç bar min 0.2 diye tahmin ediyorum kalibrasyonu varmı manometrenin boş bir vaktinizde getirin bir ölçümü yapayım isterseniz basıncınızı nekadar sağlıklı görüyorsunuz bakalım.kazasız belasız tekrardan
stock turbo ile hard yazılım egr iptal eksoz emme büyütme vs kaç hp alınabiliyo bu araçlardan ?
stock turbo ile hard yazılım egr iptal eksoz emme büyütme vs kaç hp alınabiliyo bu araçlardan ?
130hp 250 tork civarı :)
Mehmetmert
13-12-2015, 09:06
Valla zevkli video olmus zevkle izledim :)
Boy meselesinde o kadar fark edermi bilmem ama orjinalden 2 boy yavas Olsa temizleyince 2 boyda oyle hizlansa 4 boy falan eder.6-7-8 rakamlars takilmamak lasim belkide o derecede etki edebilir sonucta video guzel :)
Bende cakma defi vardi 5-6 ay kullandim dogru gosteriyordu log alirkan arabanin map basinciyla karsilastiriyordum ama ucuz bir cozum tabi mekanik basinc saati :)
Ayni araci gecen sene buyuk turbo yapip kullandim sattim :) bos konusmuyoruz video guzel boy hesaplamari komik net
Ayni araci gecen sene buyuk turbo yapip kullandim sattim :) bos konusmuyoruz video guzel boy hesaplamari komik net
Teşekkür ederim , Boy Hesaplamaları C30 araçı üzerinden hesaplanmıştır fakat :)
burakgunay
13-12-2015, 19:09
video keyifli olmuş, araç sahibi arkadaş çok efendi, aynı şehirde olsak akşamları çay çorba içmeye tanışmak isterdim.
sizin de ellerinize sağlık.
fatihdurutuna
13-12-2015, 22:33
güzel video olmuş osmanı görünce yüzümde bir tebessüm oldu :) ***** si benim si ım kendisinin roll yaparken yaktığı doğrudur :)
rahmitanir
13-12-2015, 22:35
Güzel insanlar, güzel video. Devamını bekleriz.
fatihcakin
14-12-2015, 06:51
Bende dti almayı düşünüyordum video çok aydınlatıcı oldu, birde tam olarak ne kadar yakıyor onuda sorar mısınız teşekkürler...
Güzel insanlar, güzel video. Devamını bekleriz.
Teşekkür ederim :)
tlgylmz106
14-12-2015, 23:03
Sıkılmadan izliyorum videolarınızı takipteyim :)
zyxtellow
14-12-2015, 23:48
Samimi bir video olmuş emeğinize sağlık, bence klasik araç tanıtımlarındansa böyle üzerinde değişikliğe gidilmiş araçların videoları daha güzel ve birde önemli olan çekilen aracın hedeflediği kitle sonuçta milyon liralık arabalara binen kişi sayısı ülkemizde oldukça az
Samimi bir video olmuş emeğinize sağlık, bence klasik araç tanıtımlarındansa böyle üzerinde değişikliğe gidilmiş araçların videoları daha güzel ve birde önemli olan çekilen aracın hedeflediği kitle sonuçta milyon liralık arabalara binen kişi sayısı ülkemizde oldukça az
Teşekkür ederim , stock araç tanıtımları çok var farklılık katmak istedim bu serilerle :) inş ilerde daha daha iyi yerlere gelir :)
keyifle sıkılmadan izledim devamını bekliyorum :)
keyifle sıkılmadan izledim devamını bekliyorum :)
Teşekkürler , yakın zamanda NOS da takılcak araça , ozman ufak bir günceleme videosu da gelicek :)
-hybrid turbo kelimesini çıkartınca yolcu koltuğunda ki arkadaşın dialog da pek yeri olmadığını farkettim..
-hybrid turbo kelimesini çıkartınca yolcu koltuğunda ki arkadaşın dialog da pek yeri olmadığını farkettim..
Birçok kişi izmirde Osmanın Büyük Hybrid turbo ile yürüdünü savunmuyor o konuyu bu yüzden açmıştık :)
Kısa sürede gelen 5bin izlenme için herkese cok teşekkür ederim
stock king nosmanım güzel açıklamış :) videoda güzel ve yararlı olmuş elinize saglık
Dıştan hızlanma videosunun olmaması bana göre tek eksiği. Yine de bilgilendirici bi video elinize sağlık
keyifle izledim güzel paylaşımlarınız için teşekkürler güzel insanlar.
Dıştan hızlanma videosunun olmaması bana göre tek eksiği. Yine de bilgilendirici bi video elinize sağlık
Teşekkür ederim , extra bir videoda o eksikleri de kapatmaya çalışacağız :)
Güzel eğlenceli bir video olmuş eline sağlık :)
Güzel eğlenceli bir video olmuş eline sağlık :)
Teşekkür Ederim :)
Başka ne görmek istersinz bu araç hakkında arkadaşlar :)
Araç da artık daha büyük Turbo mevcut :) yeni videolar yakında sizlerle :)
Video yu daha yeni izleme fırsatım oldu
ilk baslarda osman 1-2-3 kesicde giderken nasılda yüzü gülüyor :D bende tebessüm ettim ekranda hahaha :D
selamlar video cok iyi olmus
Video yu daha yeni izleme fırsatım oldu
ilk baslarda osman 1-2-3 kesicde giderken nasılda yüzü gülüyor :D bende tebessüm ettim ekranda hahaha :D
selamlar video cok iyi olmus
Hahahahha Part 2 daha daha güzel olucak inş
part 2 yi cemaate yayalım lütfen :) ...
osman gibi hybrid turbo haricinde gt17 serisi , atego serisi , gt22 serisi farklı büyük turbolarda araçlarımızda mevcut..
hep osmana torpil olmuyor böyle
part 2 yi cemaate yayalım lütfen :) ...
osman gibi hybrid turbo haricinde gt17 serisi , atego serisi , gt22 serisi farklı büyük turbolarda araçlarımızda mevcut..
hep osmana torpil olmuyor böyle
İzmirde bu hafta fena bir yağmur bastırdı , bitti an çekimlere devam edicez :) yakında part 2
biliyorum bende izmirdeyim :) haber verirse sen veya osman(numaram var) severek katılırız çorsa konusunda size ;)
biliyorum bende izmirdeyim :) haber verirse sen veya osman(numaram var) severek katılırız çorsa konusunda size ;)
güzel olur nummaranızı bana özelden atabilir misinz çekim günü öncesi haber verim size de
özele gerek yok buraya yazayım isteyenler ulaşsınlar :D
0553 131 73 69
osman beni 1 gun önceden arasın yeterli benim için ;)
özele gerek yok buraya yazayım isteyenler ulaşsınlar :D
0553 131 73 69
osman beni 1 gun önceden arasın yeterli benim için ;)
Tamamdır Osmanla da konuştum , çekim günü aricaz seni :)
Muhabbet gayet hoş olmuş :)
Gayet güzel akıcı olmuş tebrik ederim devamını bekliyoruz videoların, arkada oturan arkadaştanda 1 2 kelime bişeyler bekledim :D
Umut melek
12-01-2016, 15:48
Nosman la mı :D
Nosman la mı :D
Osman :):):):)
Hala corsa videosu üzerinden sorular alıyorum 237 bin oldu izlenme de , daha ilk videolarımdan biri ne dış çekim görüntüsü mevcut nede sinematik bir giriş yine de çoğunuzun hoşuna gitmişti :) Teşekkür ederim herkese
https://www.youtube.com/watch?v=4QmPbeYyykM
Merhaba Arkadaşlar , Arkadaşım Osman ve Uğurla Keyifli bir test sürüşü gerçekleştirdik.
Araçın Ucuz olması ve kolaylıkla modifiye edilmesi bu aralar epey ilgi duyulmasına sağladı piyasada.
Umarım hoşunuza gider, Pazar günü Golf R incelmesi geliyor takipte kalın :)
merhabalar golf r mk6 kasamı 7 kasamı olacak?
merhabalar golf r mk6 kasamı 7 kasamı olacak?
Konu aralık 2015 yılına ait :) Golf R incelemesi ise araç satıldığı için gelmedi
Konu aralık 2015 yılına ait :) Golf R incelemesi ise araç satıldığı için gelmedi
düzeltme için teşekkürler hiç dikkat etmedim.güzel video elinize saglık.