Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Bravo & Honda Cıvıc Eg & Peugeot 306 ?
26 yaşında evli ve allahın izni ile yakın zamanda çocuğum olacak birisiyim. "Bırak bu serseri arabalarını" diyen bazı arkadaşların sözlerini dinlemeyim spor bir araba almak istiyorum .İlk arabam olacağı için biraz kararsız kaldım bu 3'ü arasında. Bu araçlardan hangisi daha az başımı ağrıtır veya önerebileceğiniz 15-16bin arası spor araba var mı?
Ben olsam düzgün bir Bravo SX alıp keyfime bakarım.
Çocukken tek kapı daha mantıklı. At çocuğu arkaya, cam açtı, kapı açtı derdi yok :)
Açık konuşmak gerekirse benimde aklımda bravo sx var hgt şimdilik düşüncelerim arasında yok :)
kadir jdm civic
15-12-2015, 14:41
honda civic hem parça hem yakıt hemde ustalık konusunda en avantajldır.
92-95 honda cıvıc temiz bulmak bana imkansıza yakın geliyor nedense :)
emiralioğlu
15-12-2015, 15:43
Clio sport alın bence. Kullanmış birisi olarak her türlü tavsiye ederim.
Bence o fiyat aralıgında en göze hoş gelen ayrıca model olarak 306.. dusundugunuz fıyatlara 98-2001 arası cok guzel 306 alabılırsınız.. hem yakısıklı hem aıle aracı.. o fiyatlara cıvıc eg alırsınız fakat en max. 95 mod. alacaksınız..
Clıo da olabılır ..
Ben olsam 1.tercih 306 2.Clio 3.Cıvıc 4 .bravo
kadioglu
21-01-2016, 12:20
Bence de göze en hoş geleni 306.
mikelazi
21-01-2016, 17:21
306 sedan 1.8 16v.istenirse ilan no verebilirim.
Öncelikle gözünüz aydın :)
Sizin yerinizde olsam temiz bir Civic Sİ alırdım.
Bence hız ve tip konusunda Civic diğerlerinden daha mantıklı.
Headers+filtre+egzozla tadından yenmez.
AyrtonSenna
22-01-2016, 16:13
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/195767-red-bravo.html?highlight=
Araç sahibinden detaylı bilgi alınabilir 2.5 yıldır severek kullanıyor kendisi :D
2 senedir 98 model bravo 1,6 sx kullanicisiyim. Eger temizini bulursan rahat edersin. Su ve yag bakimini yaptinmi yolda birakmaz. Konfor acisindan 306, clio ve si dan daha konforludur. Yol tutusuda mukemmeldir. Tek sorunu parca sikintisi her parcasi degil ama bazi parcalari siparis ettirip bir gun icerisinde getirtebiliyosunuz. Yani parcasi haric saglamini bulursaniz ve bir kac dokunusla kendi klasmanindaki araclardan daha yakisikli yapabilirsiniz
Polo Sportline lara göz atın. Yakıtı gidişi donanımı sağlamlığı tatminkar.
AliGizda
04-02-2016, 12:14
Ben olsam hiç düşünmeden Bravo alırım. Eski arabaya o parayı vereceğime daha modelli daha az yıpranmış bir araba tercih ederdim. Astra Sport' larda bulunabilir o paralara.
cagataayk
06-02-2016, 23:09
O araçlar arasında en kolay ulaşılabilir , en baş ağrıtmayacak araç bravo sx'tir kesinlikle.
t-jet ali
07-02-2016, 15:21
306 xr 1.8 16 v 115 hp. kullandım iki sene gayet tatminkar bir araçtı, bazı muadillerinin fiyatları düşünülünce gerçekten mantıklı .
2007 yılında arkadaşa brava aldık ve hala kullanıyor, geçen muhabbeti oldu hatta ve bu güne kadar sarf malzemeleri dışında hiç sorun çıkartmamış.
bu iki araçta alınabilir.
ahmetbaha-drs
07-02-2016, 16:35
Mazda 323 Practica.
Satanael
15-02-2016, 01:49
26 yaşında evli ve allahın izni ile yakın zamanda çocuğum olacak birisiyim. "Bırak bu serseri arabalarını" diyen bazı arkadaşların sözlerini dinlemeyim spor bir araba almak istiyorum.
Yazdıgını gördüm ve icimde fırtınalar koptu bende aynı dertten müzdaribtim.Basımda cok bilen insanlarda aynını diyorlardı zamanında.Bi 306 gti alıcaktım yeni evliydim bi ton laf ettiler ozaman ailem başladı sözde arabadan anlayan tanıdıklar(neyden anlıyorlarsa)sonra eşim gaza geldi.türlü kavgalar vs oldu almadım ama şimdi bak cocuk oldu istesemde tek kapı zor artık şimdi keşke diyorum.Durumda güzeldi ozaman lale devri misali maddiyatta iyiydi :D şimdi nerde...
Ama insanlar akıl vercegine para versinler.Derler ya agzı olan konusuyor diye. aynen öyle.. Serserilik arabayla oluyorsa varsın olsun yani :D
Boşver sen insanları ileride keşke demektense kendi istediğin neyse tabiki mantıklı kararlar cercevesindeyse yapacaksın abi.İnsanları ne yaparsan yap memnun edemiyormussun ben bunu anladım :D bak sen kendi işine millet ota boka bi bahane bulur zaten... (oh be deşarj oldum valla yazınca)
Valla herşey gönlünce olsun kafana ne yatıyorsa gönlünden ne geciyorsa onu yap sen.