Orijinalini görmek için tıklayınız : 22 AJ 290 Fly by 1.6 TDI
Çok yakın bir arkadasım ile gece biraz eğlenelim diye geyik amaçlı bir Fly by videosu yapalım dedik ...Henüz araç daha tam hazır değil 1 2 eksiğimiz kaldı 17 jantları üstünde Full + Tesisat takılı eğlence amaçlıdır...Maşallah eksik etmezseniz sevinirim :)
Setup
2.0 Bar Peak
Bekir Paşaoğlu Yazılım
Gtc1549vz
Mishimoto İntercooler ( 7.5 lt )
Dp
Custom Cai
Gerisi Zır Stock...
https://www.youtube.com/watch?v=fyLfjpVc5Vc
omrasm01
19-12-2015, 10:19
Geliyor bizim araçlar maşallah :) Allah kazası belasız kullanmak nasip etsin :) Eksikler tamamlanınca yürürü çok sağlam olacak :)
Geliyor bizim araçlar maşallah :) Allah kazası belasız kullanmak nasip etsin :) Eksikler tamamlanınca yürürü çok sağlam olacak :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim ama fazla iddaalı değilde kendi halimizde iddaalıyız diyelim :) aman aman büyük bir turbo yok aracın üstünde extra olarak enjektörler ile ilgili çok aksilik yaşadık mazot pompası yetersiz kaldı aracımda üstüne nos basıcaktık şimdi malesef nozzle olmadan 1 tık nos basıcaz ayar yapıp :)
omrasm01
19-12-2015, 11:02
İyi dileklerin için teşekkür ederim ama fazla iddaalı değilde kendi halimizde iddaalıyız diyelim :) aman aman büyük bir turbo yok aracın üstünde extra olarak enjektörler ile ilgili çok aksilik yaşadık mazot pompası yetersiz kaldı aracımda üstüne nos basıcaktık şimdi malesef nozzle olmadan 1 tık nos basıcaz ayar yapıp :)
Suan zaten 190-210 Gibi bir hp ye sahipsiniz + nozzle eklendiği zaman 240 a kadar yolu var nos da basılırsa daha iyi olacaktır ama pompa yetmedi dediniz yanlıs hatırlamıyorsan 200 a kadar pompa yeterli kalıyor acaba başka bir sorun mu var pompa üzerinde
Suan zaten 190-210 Gibi bir hp ye sahipsiniz + nozzle eklendiği zaman 240 a kadar yolu var nos da basılırsa daha iyi olacaktır ama pompa yetmedi dediniz yanlıs hatırlamıyorsan 200 a kadar pompa yeterli kalıyor acaba başka bir sorun mu var pompa üzerinde
Şöyle demem daha doğru olucak sanırım aracın üzerine enjektör takıldı saolsun bekir abim sürekli o konuda yol katetti , enjektör dışında 1 2 parça fazlası vardı şu setup a göre lakin enjektörlü setupta cok arıza verdi en son nos basarken araç patırdama yaptı ve enjektörleri servisten sıfır alıp lag yapmasın diye 1 2 parçayıda değiştirdik cooler vs gibi... Şuanda oem nozzle ama bence çok ta iyi gidiyor oem nozzle göre...Biraz basıncta açtık o şekilde yakın 1 kaç arkdasım ile denedim iyi giden araçlarla beni fazlasıyla tatmin etti... Flaspro+ Feh li fn2 ile 0 motorlu çok iyi giden rx8 ile stage 1+ polo gti ile denedim beni gayet tatmin etti şuan için :) Bekir abiyle son 1 harita kaldı o ayarda bitince sanırım biraz daha iyi olucak
Şöyle demem daha doğru olucak sanırım aracın üzerine enjektör takıldı saolsun bekir abim sürekli o konuda yol katetti , enjektör dışında 1 2 parça fazlası vardı şu setup a göre lakin enjektörlü setupta cok arıza verdi en son nos basarken araç patırdama yaptı ve enjektörleri servisten sıfır alıp lag yapmasın diye 1 2 parçayıda değiştirdik cooler vs gibi... Şuanda oem nozzle ama bence çok ta iyi gidiyor oem nozzle göre...Biraz basıncta açtık o şekilde yakın 1 kaç arkdasım ile denedim iyi giden araçlarla beni fazlasıyla tatmin etti... Flaspro+ Feh li fn2 ile 0 motorlu çok iyi giden rx8 ile stage 1+ polo gti ile denedim beni gayet tatmin etti şuan için :) Bekir abiyle son 1 harita kaldı o ayarda bitince sanırım biraz daha iyi olucak
Şunuda eklim denediğim yakın arkdaslarımla 2.15 /2.2 peak atıp 1.9 cont. şekilde denedim...Muhtemel noslu da 2.35 /2.40 peak atıcaz düşüncemiz o
Oğuz maşallah, cont basıncın nedir?
Custom cai ni merak ettim görme şansım var mı? :)
omrasm01
19-12-2015, 11:19
Aynı specler üzerinde bende gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa, bakalım kafa kafaya yürürüz artık :) Bekir abi zaten bu işin duayeni elinize emeğinize sağlık güncel videoları bekliyorum :)
Oğuz maşallah, cont basıncın nedir?
Custom cai ni merak ettim görme şansım var mı? :)
Brom eyw. çok teşekkür...Deneme zamanı basınc bi tık fazlaydı Rx8 ile denerken 4. vites 2.18 peak atıp 5. viteste 2.08 peak attım 2.08 in cont. u 1.89 falandı yanlış olmasın fn2 ile denerken de 4.5 2.2 peak atıp 1.95 cont yaptım ... Aslında Cai tamamiyle yurt dışında özel geldi..Aem vs gibi bisey değil..Markası bizde kalsın :) özelden gün içinde ben sana resim atıcam :)
tayreep_john
21-12-2015, 12:05
maşallah aracınıza merak ettim cam car 'ın yanından kaçla geçtiniz :)
maşallah aracınıza merak ettim cam car 'ın yanından kaçla geçtiniz :)
İyi dileklerimiz için teşekkürler 180 190 gibi sanırım daha fazla olamaz cam carda 75 gibiydi sanırım
Oğuz reyiz maşallah senin arabadan sonra kendiminkinden soğudum :D
Oğuz reyiz maşallah senin arabadan sonra kendiminkinden soğudum :D
Ufuk çok saol :) Çok şükür araç beni mutlu edicek kadar gidiyor öyle aman aman büyük bir turbo olmadan hani hybrid ayarında turbo desek yeridir :) Nos ile daha da iyi olucak umarım