PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pioneer av270bt Yardım

ottoman32
19-12-2015, 15:18
iyi günler... pioneer av270bt double din teyp aldım bağlattım fakat video açamıyorum mp4 denedim dvix denedim mpeg denedim hiçbiri yok.. hangi uzantıyı açıyor acaba bu teyp sitesinde bunlar yazıyor ama:
Via USB:
• MP3, WMA, WAV and AAC audio files
• DivX, Xvid and MPEG-1,2,4 video files
• JPEG and BMP image files

açamadım bir türlü..

ottoman32
19-12-2015, 15:27
şuanda Xvid e çeviriyorum videoları ama hiç ümidim yok :)

aroglu
19-12-2015, 15:47
.mkv deneyin :)

evolution_9
19-12-2015, 16:50
cd siz sadece iphone vs gibi akıllı cihazlara bağlanarak çalışan double mı bu

ottoman32
19-12-2015, 22:09
cdsiz aux usb bluethoot var

rain man
18-02-2016, 14:41
Bende de avic f40bt var. Yeni taktım. Film konusunda ben de sorun yaşıyorum. Sanıyorum ki dvd'den film açabiliyorum ancak. Çünkü mkv, avi uzantılı bir çok film denedim klasör isimlerini movies, videos, films diye oluşturup her birine ayrı ayrı attım ancak çalıştırmıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam divx çalıştırmak için kitapçıkta dvd filmerini gösteriyordu, ancak sizin cd'sizmiş. Nasıl yapacaksınız takipteyim.

S1NAN
18-02-2016, 15:38
Cd 'ye gerek olmadan usb ile youtubedeki istediğiniz videoyu izleyebilme şansız var. 2 sene önce double'ım vardı çok uğraşmıştım yine bu siteden bi abi yardımcı olmuştu. akşam eve geçtiğimde nasıl olduğunu tek tek detaylı anlatırım :)

rain man
19-02-2016, 06:37
Cd 'ye gerek olmadan usb ile youtubedeki istediğiniz videoyu izleyebilme şansız var. 2 sene önce double'ım vardı çok uğraşmıştım yine bu siteden bi abi yardımcı olmuştu. akşam eve geçtiğimde nasıl olduğunu tek tek detaylı anlatırım :)
Üstad sizden cevap bekliyoruz hala :)

S1NAN
19-02-2016, 23:24
Kardeşler kusura bakmayın dün cevap yazamadım. Şimdi usb ile double yada in dash multimedyamızda klip izlemek için öncelikle youtube üzerinden istediğiniz videonun linkini youtube video indirme programları yardımıyla bilgisayarınıza indirin.

daha sonra

http://www.divx.com/en/software/download/start linkine girip programı indiriyoruz.

indirdiğiniz klipteki videoyu divx programını açıp "add files" yazan yere basıp programa yüklüyoruz videoyu. daha sonra "add files" yazan yerin yanında divx 720 p yazan yere bastıktan sonra onun hemen altında "output" yazan yere basıp "custom resulation" tikini aktif hale getiriyoruz oraya elle 720 x 526 yapıyoruz. ( pioneer double ve indash teypler için en uygunu.) daha sonra starta basıp video çevirme işlemini bitiriyoruz.

çevirilen videoyu usb'de bir klasör açıp sadece oraya çevirdiğiniz bu video kliplerini atın. double ya da in dash'inize de video ayarlarına girip zoom yapın . tam ekran şeklinde sorunsuz izlersiniz.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. anlattıklarım biraz karışık ya da zor gelebilir gözünüze ama alışınca takır takır yapıyorsunuz sorun olmuyor pek. iyi geceler

rain man
21-02-2016, 14:43
Üstad teşekkürler. Deneyip geri dönüş yapacağım en kısa zamanda.

bLackModeL
24-02-2016, 15:36
avic 750*422hd cevırceksın kardesım format factory dıye bı program var onu ındırmen lazım ıstedıgın sıteden vıdeoları ındırım avıc formatında cevınce usb den vıdeo oynatır