Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo Gti Stage 1+ 22 Aj Polo 1.6 TDI

oguzedr
19-12-2015, 18:12
https://www.youtube.com/watch?v=bX-NBCUXUQw

Denememiz fazlasıyla dostane olmuştır , Polo Gti nin sahibi çok yakın arkadasımdır... Fazla atar hırs olmadan yapılmış bir denemedir :D 2 araçta full takılı ve 17 jantlıdır :)

Polo Gti Stage 1+
Stage 1+ Ecu Tune
Dsg Software
Dp
Forge Dv
Komple Egzoz Supersprint
Bobin R8
Buji
Kutu içi Filtre

Aj Polo
Bekir Paşaoğlu Yazılım
Gtc 1549vz
Mishimoto İntercooler 7.5 lt
Dp
Custom Cai
2.15 peak 1.86 cont

Mehmetmert
19-12-2015, 19:43
Bayağı bayağı zevkli olmuyşur :)

oguzedr
19-12-2015, 19:52
Bayağı bayağı zevkli olmuyşur :)

Aynen Mehmet güzel oldu aracı yeni aldık zaten kısmetse yakıt ayarı yapıcaz gti ye...Şaşırtıcı gidişi var demeliyim...Beyin+feh typer ile yürür hafif jantları takarsa :)

oguzedr
19-12-2015, 20:15
Video biraz kesik oldu o da yol durumundan dolayı bırakmak durumunda kaldık sebebide budur :)

oguzedr
29-12-2015, 00:30
Arkadaşlar Polo Gti Kayseride ki eski 38 yz plaka İsmail Cem'in arabası Stage 2 çıktı. Yeni öğrendik Yazılım Özgün abinin ( Dr ecu ) Bilgileri değiştiremediğim için bunları da ilave edeyim :)

Runaway
29-12-2015, 07:42
Video kayıp :)

mikelazi
29-12-2015, 08:55
video yok.şuanki güç nedir???

buarada tdi ın oem turbosu nedir???

oguzedr
29-12-2015, 11:36
Arkadaşlar videoyu yükledim kusura bakmayın

https://www.youtube.com/watch?v=JtY4XTahbm4&feature=youtu.be

i-vtec07
29-12-2015, 12:26
maşallah sağlam gidiyo tdı

oguzedr
29-12-2015, 12:30
maşallah sağlam gidiyo tdı

teşekkürler benimde henüz ayarım bitmedi ve polo gti nin de eski ayarında olmadığını düşünüyorum o yüzden özgün abinin bi güncellemesi lazım :)

CeM öZeR
29-12-2015, 23:31
:) vay be eski arabamı görmek beni sevindirdi. Arabanın egzozu custom garage downpipe, milltek turboback . Yazılım stage 2 ve dsg software yok araçta. Bmc filtre vardi ama sökülmüş sanırım. Downpipe contasını kontrol edin kaçışıyorsa geri düşürmüş olabilir. Wg kaciriyor olabilir az bisey sıkın, dv yayı yalama olmuştur onu degiştirin. :) masallah dizel guzel yürüyor. Allah kaza bela vermesin..

CeM öZeR
29-12-2015, 23:32
Pardon custom garage downpipe, supersprint catback. Kafa milltek e gitti :)

LnchCntrl
29-12-2015, 23:58
Cem abi senle tanışmıyoduk o zamanlar ama gtı la sıka sıka geziyodun kafeler caddesinde çok iyiydi hala kulağımda sesi. şimdi cupranda insanlık dışı gidiyor.. maşallah.

Konuya döneyim :) Tdı çok sıkı olmuş, yazılımın durumu ne tam olarak , bi de videoda üst devirde mi basıyosunuz ? biraz altlarda denediniz mi ?

levent
30-12-2015, 00:03
video yok.şuanki güç nedir???

buarada tdi ın oem turbosu nedir???

gtc1244vz

oem turbo abi :icon_tup:

oguzedr
30-12-2015, 00:55
:) vay be eski arabamı görmek beni sevindirdi. Arabanın egzozu custom garage downpipe, milltek turboback . Yazılım stage 2 ve dsg software yok araçta. Bmc filtre vardi ama sökülmüş sanırım. Downpipe contasını kontrol edin kaçışıyorsa geri düşürmüş olabilir. Wg kaciriyor olabilir az bisey sıkın, dv yayı yalama olmuştur onu degiştirin. :) masallah dizel guzel yürüyor. Allah kaza bela vermesin..

Pardon custom garage downpipe, supersprint catback. Kafa milltek e gitti :)

walla cem seninlede sohbetimiz vardı arabanın bu halide bence fena sayılmaz..şuda var eski 350 lik sti ile yada eg kasa k20 ile denediği zamanı gibi değildir mutlaka ona kesinlikle katılıyorum :) ama 2 sene öncesinin en iyi giden 1.4 tsi larından biri bu araçtı...Arabanın şuanda da maşallahı war ama dediğin gibi wg ve dv yayına özellikle dikkat edicem...Zaten araç sahibide çok yakın arkadaşım ve arabada kendi arabam gibi... Dr ecu özgün abiyi de en yakın zamanda ziyaret edicez yakıt vs için ufak tefek şeyler yapılıcak...

oguzedr
30-12-2015, 00:57
gtc1244vz

aynen levent 1244 bende oem garrett değildi , borg warner'di. Borg warner da çok sağlam bi turbo hybrit yapılma şansı yok garrett gibi ama 2 bar üstü kaldırır şahsi fikrim :)

oguzedr
30-12-2015, 01:00
Cem abi senle tanışmıyoduk o zamanlar ama gtı la sıka sıka geziyodun kafeler caddesinde çok iyiydi hala kulağımda sesi. şimdi cupranda insanlık dışı gidiyor.. maşallah.

Konuya döneyim :) Tdı çok sıkı olmuş, yazılımın durumu ne tam olarak , bi de videoda üst devirde mi basıyosunuz ? biraz altlarda denediniz mi ?

Teşekkürler aslında dediğim gibi 2 araçta race mod değildi...Benimde ayarım henüz yok polo gti ninde yok ...ama 230 a kadar 2 araçta full takılı 17 jantlı şekilde birlikte gidiyor... Geçme geçilme gibi bir durum yok :)

mikelazi
30-12-2015, 07:37
gtc1244vz

eyvallah levent ;)

Ufuk
30-12-2015, 08:23
oğuz abi maşallah araban iyi yürüyor.
Benimde kafamda senin setupın aynısını yapmak var açıkçası.Biraz zaman alır benim yapmam ama olsun :D :D

oguzedr
30-12-2015, 10:56
oğuz abi maşallah araban iyi yürüyor.
Benimde kafamda senin setupın aynısını yapmak var açıkçası.Biraz zaman alır benim yapmam ama olsun :D :D

Teşekkür ettim ufuk çok saolasın :) Zaten 1.6 larda setup belli 3 aşağı 5 yukarı...bende sadece büyütülmüş nozzle yerine nos olucak o şekilde değişik bişey denicez...ama gayet keyifli oldu zaten önemli olanda en başta keyif almak :) nozzle zaten büyütüyor yapanların %95 intercoolerda belli ( no name , forge , mishimoto veya wagner vs ) üstüne turbo seçimi kalıyor ben 1549 u altlar ölmediği şehir içinde sıkıntı yaşamadığım için kullandım banada yeterli geliyor benim turbom oem e göre 1 tık daha büyük ama cok daha büyük turbo takıp daha fazla güç çıkarmak içinde motorda yeterli potansiyel mevcut

Aracta dynosunu henüz yapmadım cünkü bekir abiyle henüz nos ayarı bitmedi...Nos ayarı bitsin sonrasında dynoyuda yapıcaz ...Güç olarak herhangibir tahminim yok :)

İyi dilekleriniz için herkese teşekkür ederim...