Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç alıımı hakkında Ankara Sincanda yardımcı olabilecek var mı ?
herkese iyi forumlar. Ankara sincanda olan abilerimden kardeşlerimden bi ricam olacaktı. Uzun süredir mercedes w124 e200 arıyorum. Ankarada ilanlarda var bitane. Ama mesafe uzak olduğu için fotoğraftanda arabanın durumunu anlamadığımız için direk gelemiyoruz. Sincanda oturan veya o taraflara yakın olan en azından kaportadan anlayan birileri araca bakma konusunda yardımcı olabilir mi? eğer araç satıcının dediği gibiyse geleceğiz. Expere falan o zaman girer araç ama en azından kasa düzgün mü bunu öğrensek iyi olacak. kusura bakmayın uzun oldu biraz ama şimdiden teşekkür ederim herkese hayırlı kandiller :) Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibin-1995-model-full-e-200-252824067/detay/)
Bana yakın araç. İstersen gidip bakarım.
Değişenden vs anlamam ama kasanın diri olup olmadığı hakkında bilgi verebilirim.
aklımda olsun kardeşim teşekkür ederim. başka çıkan olmazsa sana pm den ulasırım tekrar teşekkür ederim =)
Strich Acht
22-12-2015, 13:00
ben beğenmedim yine :)
-araba boş
-koltuklar sonradan suni deri kaplanmış
-trimler hoş değil
-o ekranları odunla kırmak lazım
-sağ tarafı boyanmış ve iyi boyanmamış gibi duruyor ama foto yanıltabilir tabi
-manuel
+95 model (ama ben 93 öncesi sevenlerdenim)
+sunroof ve klima
ekranlar bencede hos değil en azından bi w124 için. ne bileyim artık aramaktan sıkıldım model klima ve sunroof iyiydi. 93 öncesi eski nesil motor olduğu için istemiyorum. ayrıca e1 pakette ilave olarak neler var bu araç neye göre boş. bilmediğim için soruyorum :)
Istisnalar kaideyi bozmaz ama, Sincan taraflarından temiz araç zor çıkar.
burakgunay
22-12-2015, 14:11
Istisnalar kaideyi bozmaz ama, Sincan taraflarından temiz araç zor çıkar.
imzamı atarım.
ne alaka benım amcam sincan da oturuyor
hıc hatasız boyasız 20 bın kmde arabası var
bu damı temız degıl ?
Araç boss hotel otoparkında duruyor, okulum orda, bir kaç kez gördüm, size araç hakkındak fikirlerimi aktarabilirim. Bende bir W124 sahibiyim.
Artı olarak full, ama benim arabanın yanında boş+boş duruyor. :)
AliGizda
22-12-2015, 14:32
imzamı atarım.
+1 Bende gittim taaa İstanbul' dan Sincan' a sırf elim boş dönmemek için aldım geldim arabayı ve 1500 TL zararla sattım arabayı. Ankara' ya 2 kere gittim, 2 arabada fotoğrafta dipdiri gittiğimde leşti. Bir daha Ankara' ya gitmem hayatta.
Flood için çok özür diliyorum, buda arkadan fotoğrafı, stoplar komiğime gittiği için çekmiştim fotoğrafını. :)
http://i.hizliresim.com/GoboVr.jpg
Hocam bende yakınım herhangi bir durum olur ise bana da ulaşabilirsiniz.
AliGizda
22-12-2015, 14:45
Vallahi bence o araca o parayı vermektense alırım böyle bişey ölümüne binerim :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-orjinal-143.000-km-mercedes-e230-pluslpg-196616986/detay)
çok teşekkür ederim düşünceler için. @300e sana pmden ulaşacağım :)