Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk ve iç döşeme temizlemek için

Talih.b16
23-12-2015, 14:57
Arkadaşlar hasarlı araç aldım 307.ön camı kırık olduğu için 1 senelik toz koltukların rengini değiştirmiş.
birde siyah olunca koltuklar füme rengine dönmüş:) döşemeside çok güzel yeni gibi.
şimdi kimyasal olmayan, asprins, kosla gibi ev kimyasalı olmayan, yıpratmadan, tüylendirmeden antibakteriyel yani araç için(oğlum var 6 yaşında)
temizlik sıvısı, köpük tarzı ne önerirsiniz?
koltuklar sökük şuan kendim uğraşıcam, halıda sökük temizleyeyim diyorum.iyi temizlensin yazın oturunca konfeti patlamış gibi toz olmasın:)

asscutter
23-12-2015, 16:04
valet pro carpet cleaner öneririm
ıslak çeken bir makine ile kullanırsanız güzel temizlik yapar

mustafa_a
23-12-2015, 16:19
Bu hafta araştırmalar sonucu Adam's Polishes Carpet Upholstery aldım. Bu hafta sonu deneyeceğim ürünü, o yüzden şimdilik birşey diyemiyorum

Burak
23-12-2015, 17:03
http://www.sanalpazar.com/3d-all-purpose-cleaner-genel-temizleyici-bolunmus-1kg/i-56180952

Ticari olarak kullandığımız ürün, gayet başarılı.

Talih.b16
24-12-2015, 09:41

köpük gibimi?
yani aşağıdaki tozu falan çekermi?

Talih.b16
24-12-2015, 09:43
Bu hafta araştırmalar sonucu Adam's Polishes Carpet Upholstery aldım. Bu hafta sonu deneyeceğim ürünü, o yüzden şimdilik birşey diyemiyorum

kullanınca bilgi verirseniz sevinirim

Talih.b16
24-12-2015, 09:44
http://www.sanalpazar.com/3d-all-purpose-cleaner-genel-temizleyici-bolunmus-1kg/i-56180952

Ticari olarak kullandığımız ürün, gayet başarılı.

ticari derken?
birde nasıl kullanılır yazarsan sevinirim

aysegul
24-12-2015, 09:56
antibakteriyel köpük bir ürün.POWER-EAGLE-Cok-Amacli-Temizleme-Kopugu-600-Ml--POWER-EAGLE-Multi-Purpose-Foam-Cleaner-600-Ml köpük

Talih.b16
24-12-2015, 09:59
antibakteriyel köpük bir ürün.POWER-EAGLE-Cok-Amacli-Temizleme-Kopugu-600-Ml--POWER-EAGLE-Multi-Purpose-Foam-Cleaner-600-Ml köpük

siz kullandınızmı?
fiyatı falan güzelmiş.birde kullandıysanız nasıl kullandınız uygulama olarak?

aysegul
24-12-2015, 10:10
evet ben hem evimde hemde hemde arabamda kullandım.çocuklarım küçük benimde 10 ve 7 paratik şeylere ihtiyaç duyuyorum

Talih.b16
24-12-2015, 10:14
evet ben hem evimde hemde hemde arabamda kullandım.çocuklarım küçük benimde 10 ve 7 paratik şeylere ihtiyaç duyuyorum

teşekkür ederim.
uygulama nasıl yaptınız?sıkıp sildinizmi yoksa makinayla cektinizmi?

aysegul
24-12-2015, 10:24
ürünün kapağı kendinden yumuşak fırçalı sıkıyosunuz ve fırça ile temziliyorsunuz pratik bir ürün ben memnunn kaldım kutusunu attım fakat kağağını atmadım size foto atabilrsem atayım.yada internette bulabilseniz ürünü bi inceleyin derim.

asscutter
24-12-2015, 12:10
köpük gibimi?
yani aşağıdaki tozu falan çekermi?

evet güzel temizlik yapıyor özellikle tekstil ürünü çok köpürmemesi artısı rahat durulanıyor

Burak
24-12-2015, 12:32
ticari derken?
birde nasıl kullanılır yazarsan sevinirim

Detailing dükkanında kullanıyoruz demek istediğim. 1/10 sulandırıp karışım yaptiktan sonra süngerle koltukları ıslatıp fırçalıyorsun, ıslak özelliği olan süpürge ile güzelce ıslatıp çektiriyorsun. Sonra kurumaya bırakmak yeterli.

bskone
24-12-2015, 22:25
amway loc. bol bol silip su çeken makine ile suyunu çekerseniz bence işinizi görür.

grkm
25-12-2015, 13:26

Valet Pro ve Adam's ile ilgili elinizde görsel ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Instagram'a #sendengelendetaylar basliginda paylasana surpriz hediyeler bekliyor

EREN34
25-12-2015, 13:28
Kumaşları kendi imkanlarınla söküp, sabunla soğuk suda elde yıkasan olmaz mı?

Zamanında VTS'imin koltukları öyle yapmıştım. Zımba gibi olmuştu

Talih.b16
25-12-2015, 14:18
Kumaşları kendi imkanlarınla söküp, sabunla soğuk suda elde yıkasan olmaz mı?

Zamanında VTS'imin koltukları öyle yapmıştım. Zımba gibi olmuştu

vallaha eren hiç bakmadım koltuklara kumaşlar sökülüyormu diye.hatta ilk defa peugeot'a binicem arabayı alırken gördüm bide parça götürdüm 1 aydır sanayide hiç bakmadım gitmedim yanına anlayan varsa kolay sökülüyorsa neden olmasın

EREN34
25-12-2015, 14:47
vallaha eren hiç bakmadım koltuklara kumaşlar sökülüyormu diye.hatta ilk defa peugeot'a binicem arabayı alırken gördüm bide parça götürdüm 1 aydır sanayide hiç bakmadım gitmedim yanına anlayan varsa kolay sökülüyorsa neden olmasın

Genelde yırtmadan, dikişlere vs dokunmadan tek parça halinde sökülebiliyor. Oturak+ sırt kısmı ayrı ayrı olarak.

Koltuğu sökme şansın varsa söküp incele, anında anlarsın sökülmesini. Genelde U harfine benzer metal kopçalar ile kumaş gerdirilip sabitleniyor. U nun bir ucuna kumaş geçirilip gerdirilip diğer ucu koltuk süngerine geçiriliyor.

Yada bir döşemeciye 3-5 ateşle, söksün. Yıka et. İşin bitince taksın.

Talih.b16
25-12-2015, 15:05
Genelde yırtmadan, dikişlere vs dokunmadan tek parça halinde sökülebiliyor. Oturak+ sırt kısmı ayrı ayrı olarak.

Koltuğu sökme şansın varsa söküp incele, anında anlarsın sökülmesini. Genelde U harfine benzer metal kopçalar ile kumaş gerdirilip sabitleniyor. U nun bir ucuna kumaş geçirilip gerdirilip diğer ucu koltuk süngerine geçiriliyor.

Yada bir döşemeciye 3-5 ateşle, söksün. Yıka et. İşin bitince taksın.

mantıklı bi bakıyım koltuklara nedir ne deyildir? hatta temizleme ilacıyla yıkatırım daha sağlıklı olur.