Orijinalini görmek için tıklayınız : LG G4 Arıza Hakkında Yardım Lazım
Merhaba herkese,
Telefonu cebimden çıkardım baktım kapanmış, reset attı heralde dedim kendi kendine.
LG filan yazan açılış ekranında bekliyordu açılır diye beklerken kapandı gitti.
Kapanıyor, açılıp LG diye açılış ekranı çıkıyor sonra yine kapanıyor.
Sonra bilgisayara taktım, açılış ekranındayken uygulama filan güncelledi kendi kendine açıldı.
Sonra takılıp tekrar kapandı.
Bari dedim hard format atayım, düzelsin, giden gitsin. Onu da yapmadı. ÜZerinde yarım saat geçti kendi kendine açıldı sıfırlanmış olarak.
Dil ayarını yapamadna yine kapandı gitti. Şimdi hala LG Life's Good yazan ilk açılışa gelip kapanıyor açılıyor.
Napsak ki buna? Var mı fikri olan? Root vs hiçbirşey yok telefonda. Bozulmadan önce yüklenen uygulama yok. Düşme yok vs.
https://youtu.be/vhzgGVHRuWI
Abi direk servise yolla hatayı detaylıca yazarak
melihyilmaz
24-12-2015, 00:14
lg teknik servisin afedersin ama a... koy...m. lg g4 de karsı taraf sizi arıyor ise sizin ilk basta bir kaç kelimeniz gitmiyor belki bunu yasamıssınızdır bu sebepten 3 kere sıfır cihaz geldi bana 3 ay kullanamadım neredeyse gelen telefondada aynı arıza var para iadesi istiyorum yapmıyorlar. tüketici mahkemesine gidicem bende.
seninkindede aynı sorun var. var diyorum cunki bütün cihazlarda var ve bunu adamlar kabul etmiyor. sizde hakkınızı arayın biraz bastırınca herseyi yapıyorlar.
poseidon
24-12-2015, 08:05
Garantisi varsa servis.
Yoksa recovery modda açıp hard reset.
Recovery mode için detaylı bilgi internette bulabilirsin. Çok zor bir şey değildir ve garanti dışı bırakmaz.
H22Power
24-12-2015, 11:40
Batarya yi degistirmeye ne dersiniz?
Belki ondandir bilemedim
dachosen
24-12-2015, 12:14
Banada batarya gibi geldi.
Garantisi varsa servis.
Yoksa recovery modda açıp hard reset.
Recovery mode için detaylı bilgi internette bulabilirsin. Çok zor bir şey değildir ve garanti dışı bırakmaz.
Kabul etmiyor hard reseti sıkıntı o zaten..
Batarya yi degistirmeye ne dersiniz?
Belki ondandir bilemedim
Denedim, olmadı.
Banada batarya gibi geldi.
Maalesef.
Bugün arkadaşıma verdim Mecidiyeköy'de LG servise götürdü, telefonun faturası 22.06.2015. Bugün itibariyle sıfır ile değişim şansı 2 gün ile kaçmış.
Anakart değişecek demişler.. Durduk yere anakarta ne oldu onu anlayamadım zaten..
Muharrem C.80
24-12-2015, 15:57
Aynı problemden dolayı cihazımı servisten alalı 2 gün oldu. Dediklerine göre lock tuşu bozulmuş onu değiştirdiler garantiden. Şuan sorun gözükmüyor.
Aynı problemden dolayı cihazımı servisten alalı 2 gün oldu. Dediklerine göre lock tuşu bozulmuş onu değiştirdiler garantiden. Şuan sorun gözükmüyor.
G3 daha başarılıydı sanki G4'ten.. Hem dokunmatik hassasiyeti hem de şarj olarak.
onn off tuşu büyük ihtimalle bozuk samsung cıhazlardada onn of tusu bozuldugunda aynı hata meydana gelıyor servıse teknosa aracılıga ıle kesınnlıkle vermeyın baska sehırde ıse kargoyla kendınız gonderın bı kagııda arızayı yazıp yada gıdıp kendınız verınız
Sonuçlanmamış konulara gıcık olduğum için yazayım dedim.
İlk servise verdiğimizde, 24.12.2015 idi tarih. Faturası 22.06.2015. 6 ay geçtiği için cihaz değişimi yapmadılar 2 gün ile.
Dün sabah servis durumu kontrol ettim, Parça değişimi bekleniyor yazıyordu parça olarak da DOA diye birşey vardı.
Öğleden sonra bir daha baktım, aşağıdaki mesaja döndü, yani değişim yapacaklar muhtemelen. LG kullananların aklında bulunsun.
İşemri No : 408578
Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - MERKEZDEN DEGISIM CIHAZI BEKLENIYOR
Marka / Model : LG LGH815TR
Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
Ucret :
Dosyalar :
aslanneron
26-12-2015, 13:24
lg g4 gerçekden sıkıntılı bir telefon 3 arkadaşda var hepsi sıfırlandı geri geldi 2 arkadaşımda g3 var canavar gibiler :D
lg g4 gerçekden sıkıntılı bir telefon 3 arkadaşda var hepsi sıfırlandı geri geldi 2 arkadaşımda g3 var canavar gibiler :D
Aynen katılıyorum, G3 4'ün yanında canavar gibi. İkisinide kullanıyodum aynı anda, hatta geçici olarka G3 kullanırken G4 alayım dedim beğendim baya G3'ü.
Alakası yokmuş meğer..
Uygun fiyatlı telefon düşünen herkese tavsiye ederim G3'ü.
G2 vardı 1 sene kullandım sattım G3 aldım yine 1 sene civarı kullandım G3'ü sattım G4 aldım hiçbir şekildesorun yaşamadım.. İnşallah bu söylenen sorunu G4'le yaşamam.. Şu anlık memnunum cihazımdan.. LG cihazları gayet başarılı.. En keyif aldığım cihaz G2'ydi G3'ü pek sevemedim ama G4 kullanışlı ve en hızlısı..
onursumer
26-12-2015, 18:37
Sonuçlanmamış konulara gıcık olduğum için yazayım dedim.
İlk servise verdiğimizde, 24.12.2015 idi tarih. Faturası 22.06.2015. 6 ay geçtiği için cihaz değişimi yapmadılar 2 gün ile.
Dün sabah servis durumu kontrol ettim, Parça değişimi bekleniyor yazıyordu parça olarak da DOA diye birşey vardı.
Öğleden sonra bir daha baktım, aşağıdaki mesaja döndü, yani değişim yapacaklar muhtemelen. LG kullananların aklında bulunsun.
İşemri No : 408578
Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - MERKEZDEN DEGISIM CIHAZI BEKLENIYOR
Marka / Model : LG LGH815TR
Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
Ucret :
Dosyalar :
doa yazınca zaten değişim oluyor direk onarım yapılmadan yeni cihazınız bekleniyordur